NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online

Frekwencja naprawdę super, bo było 13 startujących
    To prawda, że wyścig po torze Nurburgring 24h był bardzo fajny, szkoda tylko, że ze mnie dupa a nie kierowca do takich wyścigów
    Zabawa super i nawet nie byłem ostatni
    Niestety nie wstawię fotek, bo nie zapisałem replay
    Dziękuję wszystkim uczestnikom tego spotkania i z niecierpliwością czekam na kolejny wyścig, który prawdopodobnie przygotuje kolega M-Michalczyk

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
      Zabawa super i nawet nie byłem ostatni
      Przedostatni? :wink:

Zamieszczone przez Angello
      Niestety nie wstawię fotek, bo nie zapisałem replay
      1. Może ktoś inny ma.
      2. Mam replay z wyścigu na Nurbie GP/D 550 PO z czwartku, ale nie jestem dobry w fotorelacjach, mogę spróbować na życzenie.

Komentarz

Wrzucaj fotki, nawet jak nie będą artystyczne, to miło popatrzeć na swoje poczynania.

Ja bardzo dziękuję za wczorajszy wyścig. Założenie miałem takie, żeby przede wszystkim trzymać się toru. Ponieważ szuflady kompletnie mi nie leżą jedynym ratunkiem było coś 4x4. 3 godziny przed rozpoczęciem wyścigu pojawił się na giełdzie Nissan Falken http://www.youtube.com/watch?v=rfrCCDyNvSk

Troszkę tylko obniżyłem, lekko dłubnąłem w skrzyni i poszło.

W deszczu dzielnie walczył z autami LM dzięki napędowi 4x4 mimo 601PO. Poza tym opony starczały na 4 okrążenia więc mogłem przejechać cały wyścig na jednym pitstopie. Na suchym już niestety było gorzej. Jazda w nocy to coś niesamowitego, tak jak koledzy też wielokrotnie nie wiedziałem gdzie jestem

Było super, ale następnym razem pojedźmy czymś bardziej cywilizowanym
        http://www.accola.pl
        http://www.civicklub.pl

Komentarz

Zamieszczone przez salam82_PL
          Wrzucaj fotki, nawet jak nie będą artystyczne, to miło popatrzeć na swoje poczynania.
          Ok, raczej jutro rano będą.

Zamieszczone przez salam82_PL
          3 godziny przed rozpoczęciem wyścigu pojawił się na giełdzie Nissan Falken http://www.youtube.com/watch?v=rfrCCDyNvSk
          Oj, tak to dobry samochód. :wink:

Komentarz

Wyścig super!, Jazda w nocy w deszczu była baaaaardzo ciężka, ale jakoś dojechałem do końca i nie bylem ostatni choć starta do zwycięzcy ogromna (Panowie jak Wy to robicie ?). Zużycie opon masakryczne, co 2 okr. wymiana kółek Jeszcze raz dzięki za świetną zabawę i czekam z niecierpliwością na następny wyścig Pzdr
            http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Ja musiałem zmieniać oponki, co jedno okrążenie, dodatkowo przy pierwszym okrazeniu ktos mnie zepchnął w żwir...
              Autko miałem fajne, ale zarówno skrzynia, jak i hamulce miałem źle ustawione...

Komentarz

Super wyścig, tylko szkoda, że nie mogę się tak jak wy pochwalić, że nie byłem ostatni W wyścig wszedłem "z marszu" i źle wszystko dobrałem + moje słabe umiejętności złożyły się na szczęśliwą trzynastkę Ciekawe jaka będzie relacja

Komentarz

No to moze ja się wyłamię - mnie się nie podobało. Nie bez przyczyny klasa LMP na wyścigu 24h Nurburgring praktycznie nie istnieje. Ten tor jest jak koszmar po którym twoja dziewczyna budzi się z płaczem w żółtej pościeli która jeszcze kilka godzin wcześniej była biała.
                  Audi miałem ustawione na równe nawierzchnie - było zbyt sztywne i na te prędkości jakie się osiąga w zakrętach na wyścigowych miekkich prowadziło się fatalnie. Pewnie było by lepiej gdyby miało jakikolwiek docisk aerodynamiczny. Szkoda że padało tylko pól okrążenia bo na suchym torze auta LMP były po prostu poza moim zasięgiem. No i błędy... masa błędów, koszmarna karuzela i jakaś grząska trawa która wciągała jak faza na kokainie.

No to sobie ponarzekałem ale byłem mega zły na siebie wczoraj, że jednak nie pojechałem Z06 RM. Do następnego - jakby co ja dziś również chętnie się pościgam
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Ze swoich osiągnięć mogę wymienić tylko fakt, że nie byłem ostatni... Muszę jeszcze dużo poćwiczyć(wiele, wiele błędów), nie tylko jazdę ale i przewidywanie(pewny swych umiejętności pojechałem z prawie zjechanymi oponami i prawie pół okrążenia musiałem "jechać" waląc w bandę). Chciałbym pogratulować innym zawodnikom i podziękować za wspólną jazdę

Mam replay, mogę wrzucić jakieś fotki, ale niestety moja wena twórcza nie porównuje się do autorów poprzednich postów, dlatego mogę wrzucić same foty

Komentarz

Zamieszczone przez Radioactiv
                      Ja musiałem zmieniać oponki, co jedno okrążenie, dodatkowo przy pierwszym okrazeniu ktos mnie zepchnął w żwir...
                      Autko miałem fajne, ale zarówno skrzynia, jak i hamulce miałem źle ustawione...
                      To ode mnie dostałeś strzała z co cie przepraszam ale było tak ślisko że nie zahamowałem a za mną ktoś leciał mega rozpędzony i chciałem uniknąć kolizji jeszcze raz sorry (chwilkę odczekałem potem dałem się wyprzedzić to tyle na moje usprawiedliwienie)

Komentarz

no wczoraj bylo mega... poczatek byl masakryczny, mokry tor i cimnosc ... moj peugeocik tak zrzeral opony ze co dwa kolka pit stop trzeba bylo zaliczyc... i to pomimo mokrego toru ... poza tym przegapilem tankowanie na 4 kolku i gdyby nie to i moje liczne bledy przy wychodzeniu z zakretow to moze bylaby piekna walka z Mariuszem

Komentarz

Napisze tą fotorelację, ale jak zostanie powiększone okno posta co idzie w parze z rozmiarem zdjęcia, ponieważ mam kilka zdjęć z odległości :wink:

Komentarz

Mnie również wyścig się podobał.Warunki w jakich jechaliśmy znacznie podniosły dramaturgię wyścigu.Poza tym,kultura,dobra atmosfera.
                            Chyba po raz pierwszy jechałem w tak dużym składzie.Duża różnorodność aut,chyba tylko 2 modele się powtarzały.
                            Chyba w dość dobrym momencie wstrzeliłem się w zmianę opon - pośrednie akurat mi się kończyły w momencie kiedy wysechł tor i zmieniłem na miękkie.Tylko technicy w pit stopie źle obliczyli zapas paliwa i w połowie prostej ostatniego okrążenia się skończyło.

Gratuluję wszystkim wytrwałości,szczególne gratulacje dla zwycięzcy.
                            Liczę na więcej spotkań w tym sympatycznym składzie.

WrzucÄ™ parÄ™ fotek,gdy forum siÄ™ ustabilizuje.

Pozdrawiam!
                            gg 9231179

Komentarz

a próbując samochód na włączonej trakcji gorzej mi się jechało, wolę jednak bez blokad wiadomo wolniej przy wychodzeniu z zakrętu, ale nadejdzie czas, że się dobrze nauczę jeździć bez blokad. Można by na taki wyścig zarządzić bez blokad jak w realu i chyba te race cary nie mają ABSu, ale to już przesada
                              Jakie mieliście czasy najlepszego okrążenia? Ja z tego co kojarzę to 8:28 ...
                              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                              B Spec - 40 level
                              60 x Gold
                              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

A może by ktoś chociaż napisał końcową klasyfikację? Bo tak czytam te wszystkie posty i strasznie mnie to ciekawi. Oczywiście z wielką niecierpliwością wyczekuję fotorelacji

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X