NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online

no wlasnie mni etez to zastanawia dlaczego Bimbak jechal drogowka a nie szuflada... no ale skoro nikt nie mial nic przeciwko (ja tez nie)

Komentarz

Zachęciły mnie do tego warunki na torze w czasie treningu ale za dobrze na tym nie wyszedłem.
      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Sorki ale te zdjęcia nie są w ruchu.

Pola startowe:
        1.osa54

2.marcinb1986

3.Krazio(ja)

4.siniak przebrany za Angello

5.adamski

6.kmieciu4ever

7.zamach132

Pierwszy zakręt i spadłem na ostatnią pozycję.

Przez dziwne zachowania samochodu zamacha132 wypadliśmy z toru.

osa54 trochę nam uciekł.

siniak jedzie na przełaj

Rywalizacja robi się zacięta.

Przy czerwonym billboardzie osa54. Na pierwszym planie marcinb1986. Na drugim ja i siniak. Za trybunami adamski.

siniak trochę tnie i przez to wyprzedza mnie.

marcinb1986 jest zmęczony, wypada z toru i...

...zostaje wyprzedzony przeze mnie.

siniak wypada z zakrętu i spada na ostatnią pozycję.

Wyniki:
        1.osa54

2.Krazio(ja) - 15 sec. za pierwszym.

3.marcinb1986 - 22 sec za pierwszym
        4.siniak - 22 sec za pierwszym

5.adamski - 30 sec. za pierwszym

6.kmieciu4ever - 1 min za pierwszym

Komentarz

klasyfikaca ostatniego wyscigu GT300:

1. fi3ldy18 [Nissan CALSONIC SKYLINE (JGTC) '00]
          2. Riko635 [CUSCO SUBARU ADVAN IMPREZA (JGTC) '03]
          3. marcinb1986 [RE Amemiya AsparaDrink RX7 (SUPER GT) '06]
          4. M-Michalczyk [Lexus Weds Sport IS350 (SUPER GT) '08]
          5. wowa1979 [Nissan CALSONIC SKYLINE (JGTC) '00]
          6. Bimbak [CUSCO DUNLOP SUBARU IMPREZA (SUPER GT) '08]
          7. Mckchjsk [CUSCO DUNLOP SUBARU IMPREZA (SUPER GT) '08]
          8. Szchat [CUSCO DUNLOP SUBARU IMPREZA (SUPER GT) '08]
          9. Angello_PL [CUSCO DUNLOP SUBARU IMPREZA (SUPER GT) '08]
          10. Dziedzic_pruski [Lexus Weds Sport IS350 (SUPER GT) '08]

Komentarz

Ja jeszcze raz przepraszam kolegę M. Michalczyka za mój dwukrotny błąd... i przepraszam za nie ukończenie wyścigu przyczyna wyższa... Koledzy Dosmus i Dziedzic Pruski uważajcie na dohamowywaniu Zresztą wiele ja się muszę uczyć patrząc na poziom kolegów
            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold
            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

no dzisiejszy wyscig byl fajny... szkoda ze nie widzialem ponad polowy :/... akurat zaraz po starcie rodzinka sie zjechala i troche tak glupio grac na konsoli gdy tam sobie krewni z daleka siedza :/... 37 kolek straty xD xD

Komentarz

Wyścig super, choć mógłby być krótszy bo ręce już pod koniec niedomagały pierwsze dwa okrążenia na prowadzeniu później dzwon i jazda na 4 pity z czego dwa przymusowe w końcówce trochę emocji, pościg za XenonS7 i na ostatnim okrążeniu udało mi się go wyprzedzić Strata do strata do zwycięzcy 2min 32 sek - przepaść! Jeszcze raz dziękuje za świetny wyścig i gratulacje dla zwycięzcy. Czekam na kolejny

Usłyszałem na czecie po wyścigu propozycje wyścigu lancera. Jako że jestem miłośnikiem marki Mitsubishi więc proponuje pojedynek lancer & impreza wszystkie generacje na jakimś japońskim torze np. Suzuka, Fuji ( może znajdzie się chętny do organizacji takiego wyścigu, bo Ja dopiero nauczyłem się jak dołączyć do pokoju i nie ogarniam jeszcze wyścigów online ) Pozdrawiam
                http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Zamieszczone przez wowa1979
                  Usłyszałem na czecie po wyścigu propozycje wyścigu lancera. Jako że jestem miłośnikiem marki Mitsubishi więc proponuje pojedynek lancer & impreza wszystkie generacje na jakimś japońskim torze np. Suzuka, Fuji ( może znajdzie się chętny do organizacji takiego wyścigu, bo Ja dopiero nauczyłem się jak dołączyć do pokoju i nie ogarniam jeszcze wyścigów online ) Pozdrawiam
                  Wydaje się ciekawe, można też pośmigać w tokyo. Samochody nie mogą być Rally carami ani Race carami bo niema tej zabawy, ja nie zrobię tego eventu bo nie mam do tego głowy, ale oby ktoś zrobił. Jesli godzina będzie po 22:00 to napewno się nie pisze

Komentarz

Zamieszczone przez wowa1979
                    w końcówce trochę emocji, pościg za XenonS7 i na ostatnim okrążeniu udało mi się go wyprzedzić
                    Lol gdybym wiedział, że ktoś mnie goni to bym dwóch ostatnich okrążeń nie jechał na luzie
                    Ogólnie to widziałem tylko cztery osoby od samego startu do mety, także na powtórce (patrz P.S.).
                    Niech ktoś wklei wyniki, bo nie wiem nawet, który byłem na mecie...

P.S.
                    Jaka jest przyczyna?

Komentarz

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online

Również uważam, że wyścig był udany - jechałem na 4 pity z czego jeden po pierwszym okrążeniu. Tym razem miałem to szczęście, że przez cały wyścig nie miałem żadnej kolizji z innymi uczestnikami. Za każdym razem, gdy dublowałem Riko i Bimbaka miałem serce w gardle, żeby się nie zderzy. Alfa to super wóz, ale czas okrążenia ma o kilkanaście sekund gorszy od Jaguara.

Mam wrażenie, że Ferrari i Ford są trochę szybsze od Jaguara - przyglądałem się na treningu jak jechał M-Michalczyk i wychodząc niemal z każdego zakrętu miał gaz wciśnięty do dechy. Starałem się ustawić wóz, żeby był jak najłatwiejszy w prowadzeniu, ale Jaguar gdy się mu depnie na wyjściu lubi iść bokiem.

Enyłej - gratulacje dla zwycięzców - jechaliście obłędne!

Komentarz

Pierwszy raz nie byłem ostatni Chociaż pod koniec trochę za dużo błędów i przymusowych zjazdów. Przepraszam jeśli komuś utrudniłem wyścig lub pozbawiłem go radości z jazdy.

Komentarz

Do 30kółka fajnie, ale potem już coraz mniej skupienia i robiłem wiele błędów, najmocniej przepraszam jeśli utrudniłem komuś wyścig i gratulacje dla zwycięzców.

Komentarz

Po cichu liczyłem na deszcz,miałem nadzieję,że w deszczu Alfa będzie mogła trochę powalczyć z mocniejszymi autami,no cóż,przeliczyłem się

no dzisiejszy wyscig byl fajny... szkoda ze nie widzialem ponad polowy :/... akurat zaraz po starcie rodzinka sie zjechala i troche tak glupio grac na konsoli gdy tam sobie krewni z daleka siedza :/... 37 kolek straty xD xD
                            A ja myślałem,że uważasz się za kozaka i dajesz wszystkim taki handicap :wink:

Usłyszałem na czacie po wyścigu propozycje wyścigu lancera
                            To była moja propozycja,chciałem zaplanować na następną niedzielę,ale Kmieciu był szybszy Spoko,zrobimy w innym terminie,temat pozostaje aktualny.

Ogólnie to widziałem tylko cztery osoby od samego startu do mety, także na powtórce.Jaka jest przyczyna?
                            Miałem identyczny problem,rozwiązanie znalazłem na tej stronie http://www.ps3site.pl/forum/topic/59...-router-i-ps3/
                            gg 9231179

Komentarz

Zamieszczone przez Riko635
                              A ja myślałem,że uważasz się za kozaka i dajesz wszystkim taki handicap :wink:
                              prosze Cie... ja nikogo nie lekcewaze

Komentarz

[quote:926ktyvz]Ogólnie to widziałem tylko cztery osoby od samego startu do mety, także na powtórce.Jaka jest przyczyna?
                                Miałem identyczny problem,rozwiązanie znalazłem na tej stronie http://www.ps3site.pl/forum/topic/59...-router-i-ps3/[/quote:926ktyvz][quote]
                                Dzięki za link, porty pootwierałem, zobaczymy jak będzie na następnym wyścigu.
                                Ale jak był NAT2 tak jest, komunikat w teście o częściowych adresach IP oraz brak testu DL/UP speed też jest ciągle bez zmian...

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X