NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online

Wybaczcie, że się zgłosiłem, a nie pojechałem ale jednak 2 wyścigi na jeden wieczór to ciut za dużo(zwłaszcza jak sie ma coś do zrobienia)
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Wyścig był jak Cape Ring był bardzo fajny i co najważniejsze czysty(przynajmniej z perspektywy osoby obstawiającej tyły ) Fajnie było,mimo tego że co drugie okrążenie miałem krakse xD,trochę odczułem moją kilku miesięczną przerwę,ale obiecuję,że do następnego piątku poćwiczę i postaram się przynajmniej powalczyć

Komentarz

Dzięki za świetny wyścig!

Gratulacje dla zwycięzcy, ładna jazda od początku do końca.

Dzięki za świetną walkę w końcówce (0.081 !!!)

Wyszedł mój całkowity brak doświadczenia w wyścigach długodystansowych w GT5. Nie miałem pojęcia, że zużyje opony tak szybko w porównaniu z goniącą mnie dwójką. W kolejnym wyścigu na ten błąd nie liczcie (przynajmniej mam taką nadzieję)

Komentarz

Ja chcialem podziekowac za wyscig bo naprawde bylo swietnie i przeprosic mlokosa79,ktorego rozbilem na 4 okrazenia przed koncem wyscigu. Wszystko przez to ze probowalem na 1/3 opon dojechac juz do konca wyscigu,jak sie okazalo to byl blad. Pare aut przy tym stanie opon potrafi utrzymywac dobry poziom jazdy,ale nie arta Jadac w tunelu aerodynamicznym na prostej startowej za mlokos79 rozwinalem predkosc okolo 165 km/h,wciskajac hamulec tak tylko jak potrafilem staralem sie wychamowac,a potem zrobic unik. Niestety walnalem mlokos79 w lewa czes tylnego zderzaka co spowodowalo uszkodzenie naszych aut. Jeszcze raz chcialem Cie przeprosic mlokos79 i prosic rowniez o to,abys sie nie zniechecal do NR,prze takiego "wariata" jak ja. A cale to zdarzenie widzial wowa,ktoremu dziekuje za udana walke,a calej reszcie gratuluje pozycji na mecie.

Komentarz

Przeprosiny przyjete ale po tym wypadku naprawde bylem zly - rozumiem uderzyc w kogos w walce w kontkacie (bo sam mialem drobny wypadek na poczatku wyscigu, nie wiem z kim ale przepraszam) ale jechales za mna ze 100 metrow a tu nagle bum - zupelnie sie nie spodziewalem i nawet nie patrzylem w lusterko. Juz wczesniej wyprzedzenie ciebie bylo sporym wyzwaniem (mimo ze bylem sporo szybszy) bo latales mocno po torze na zakretach ale jakos sie udalo i juz sie cieszylem z p4 po perturbacjach na poczatku a tu takie cos. Na szczescie juz mi przeszlo i licze, ze nastepnym razem bedzie bez takich incydentow. Szkoda tylko ze wiekszosc wyscigu przejechalem praktycznie w samotnosci bo moglo byc ciekawie (ale sam sobie jestem winien) no i nie dostapilem zaszczytu osiagniecia mety

BTW - czy da sie jakos ustawic ilosc paliwa na start? bo start z pelnym bakiem oznacza brak dotankowan w czasie wyscigu - no chyba ze to taka drobna niedorobka a raczej uproszenie GT5

Komentarz

Napiszę krótko, Kamil takie sytuacje maja miejsce w wyścigach specjalnie tego nie zrobiłeś może jesteś troszkę narwany co do mlokosa79 to on też nie jest bez winy bo na 3 lap rozwalił robizet tyle że on nie wyszedł z pokoju tylko zjechał do pitu. Jak ktoś ma zamiar wychodzić z wyścigu tylko dlatego że został uszkodzony to niech sobie daruje wyścigi w NR :mrgreen:

Komentarz

Mlokos79 na początku ustrzeliłeś właśnie mnie, nie było to duże uderzenie, miałem uszkodzony amortyzator... i ku mojemu zdziwieniu również silnik, co wyeliminowało mnie z dalszej rywalizacji. Nie tak chciałem debiutować(na 3 okrążeniu przymusowy zjazd) może następnym razem dojadę chociaż do mety, bo na 27 wywaliło mnie z serwera... A tak na marginesie mlokos79; Czy miałeś uszkodzenia po uderzeniu we mnie, bo u mnie była masakra.

Komentarz

Wyścig był świetny, dużo walki i do tego trochę taktyki.. dużą satysfakcje mi jazda sprawiła, naprawdę świetnie mi się tą Mazdą jeździ, no i bardzo lubię Fuji, ciekawe jak pójdzie nam w Monako
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No ja sie nie nudziłem, prawie cały wyścig walczyłem w PaKoSeM Lecz na 35 okr, troche zwolnił tempo i wygrałem tę walkę. Na 5 lapie, też miałem stłuczkę. PaKoS wjechał troche na trwnik i nie był w stanie opanować wozu, uszkodził mi tylny amortyzator, mnie też zarzuciło przez to i otarłem sie o bandę co spowodowało uszkodzenie przedniego amortyzatora. Poczekał na mnie chodz nie musiał, takie akcje zdarzają sie w prawdziwych wyścigach, na następny raz nie czekaj

Komentarz

Ja również dziękuję wszystkim za udany wyścig Zaspałem na starcie, później odpuściłem na 1 zakręcie i spadłem na ostatnie miejsce ale przynajmniej auto nie ucierpiało Dogoniłem tych których byłem w stanie bo pierwsza trójka poza zasięgiem (Panowie gratulacje, jeździcie trochę w innej lidze )

Zamieszczone przez Kamil457
                      A cale to zdarzenie widzial wowa,ktoremu dziekuje za udana walke
                      Chyba nie wziąłeś poprawki na draft? Ja również dziękuję tobie za czystą super walkę.

Ogólnie wyścig bardzo udany, gdyby nie wasz incydent wyścigowy pewnie byłbym 6 bo na prostej nie miałem z wami szans! Subaru było za wolne

Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym wyścigu w Monaco
                      http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Zamieszczone przez M-Michalczyk
                        Jak ktoś ma zamiar wychodzić z wyścigu tylko dlatego że został uszkodzony to niech sobie daruje wyścigi w NR :mrgreen:
                        Po takim uderzeniu moj samochod nie nadawal sie do jazdy - byl caly na czerwono i nawet nie potrafilem go utrzymac w prostej lini. Wolalem nie ryzykowac ze kogos za mna zgarne jak bedzie mnie wyprzedzal.

A co do wypadku z robizet na poczatku - wiem ze to moja wina i przepraszalem juz ale zupelnie mnie zaskoczylo twoje wczesniejsze hamowanie (wiem ze to mnie nie usprawiedliwia). Probowalem jescze w ostatniej chwili odbic w lewo ale jednak zabraklo paru centymetrow. Co do moich uszkodzen to mialem oba przednie amortyzatory uszkodzone ale dalo sie jechac bez problemu, tylko czasu spadly gdzies o 1-2 sek.

Komentarz

mlokos tak jak napisales,troche mna rzucalo,wlasnie przez te zuzyte opony.

I nie jestem narwany Mariusz,po prostu nie potrafilem opanowac tego samochodu

Komentarz

Widzę Panowie że wyścig udany, emocje jeszcze nie przycichły, ale w ferworze wrażeń i przeprosin zapomnieliście napisać jaka była kolejność na mecie

PS. Żałuję, że nie dałem rady i niestety ale to niestety zapowiada się że w przyszły piątek też mnie nie będzie - cały tydzień na targach w Poznaniu będę

Komentarz

Klasyfikacja GT300 na Fuji GT

1. IcEnzo
                              2. M-Michalczyk
                              3. Quelxes
                              4. wowa1979
                              5. Kmieciu4ever
                              6. pk30-08-19-96
                              7. PaKoS__89__PL
                              8. Kamil457
                              http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

1. IcEnzo
                                2. M-Michalczyk
                                3. Quelxes
                                4. wowa1979
                                5. Kmieciu4ever
                                6. pk30-08-19-96
                                7. PaKoS__89__PL
                                8. Kamil457
                                9. robizet DNF (Skrzynia padła)
                                10. mlokos79 DNF (....?)

PS. Dziękuje za wspaniały wyścig oby frekwencja dopisała nam na następny race :mrgreen:

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X