NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online

Ploteczku z twych zdjęć wylewają się hektolitry miodu, wspaniale się na nie patrzy, ale.... bardzo brakuje choćby jakiś drobnych opisów do zdjęć (już nie mówię o jakiejś rozbudowanej relacji, ale wiesz chociaż kilka słów... )

Komentarz

Ach, bo jakoś tak ostatnio z czasem kiepsko, a i do głowy żadne pomysły nie trafiają... Patras - spróbuję jeszcze Twojego "fałweja" jakoś ustrzelić :wink:

Komentarz

Dla mnie juz koniec. Start mialem nawet dobry - udalo sie przebic na T1 na p2-P3 i w zakret nr 3 wchodzilem po wewn. na drugiej pozycji. niestety ktos z tylu przesarzowal (Radisz?) i wjechal mi pozadnie w tylek uszkadzajac tylne zawieszenie. Na kolejnym zakrecie auto w ogole nie skrecil i wjechalem na barierke kompletnie rozwalajac samochod. Z racji tego, ze i tak spieszylem sie bo zaraz wyjezdzam to nie bylo sensu kontynuowac.

Koomar gratuluje pierwszego miejsca w generalce - szkoda, ze nie moglismy tego rozstrzygnac na torze...

Komentarz

Dla mnie już też... Od trzech dni walczę z netem i neostradą. Porażka.
          Net mam dosłownie na chwilę i następuje rozłączenie. K_rwicy można dostać!
          Łudziłem się, że podczas wyścigu MOŻE będzie dobrze... No cóż,
          połączyć się udało, ale wydaje mi się, że lagowało i chyba niechcący już na samym początku przywaliłem w Koomara (przepraszam Cię najmocniej stary, jeśli uszkodziłem Tobie autko ). Okrążenie później... wykopyciła się oczywiście cudowna neo I tyle z wyścigu, na który tak bardzo przez cały tydzień liczyłem...
          Serdeczne podziękowania wszystkim za cały turniej i mam nadzieję, że "do następnego" :wink: Pozdro.

Komentarz

No a mi się udało wygrać dwa razy.. :mrgreen: ale prawda jest taka, że z Civiciem nie ma jak walczyć mając inne auto, nawet koło sekundy na okrążeniu jest różnicy, tak więc tak naprawde tylko troche na początku było walki, a potem już tylko sobie czasy dla siebie kręciłem.. trochę szkoda, że dopiero na samą końcówkę turnieju dobiłem, bo chciałbym się jeszcze troche pościgać, no ale zdecydowanie pozytywnie jest
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mam nadzieje, ze niedługo ruszy nowa seria wyścigów.
              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Tera ja
                Pooglądałem powtórki i wychodzi, że na początku wyścigu I narozrabiał radzisz, tak to przynajmniej wyglądało, ale potem się wytłumaczył, że on w ogóle nie widział mlokosa podczas wyścigu (konflikt łączy or sth??). Tak więc ten drugi ucierpiał, a pierwszy nawet nie był tego świadomy. Nie mam zielonego pojęcia jak to ugryźć, chyba trzeba to po prostu zostawić i uznać za pechowe problemy techniczne. Jak myślicie?
                Jeszcze co do kolegi radzisza, to oglądając inne momenty powtórek zauważyłem, że jeździsz dosyć ryzykownie, kilka razy niebezpiecznie wchodziłeś w zakręty po wewnętrznej opóźniając hamowanie i obijając się o innych zawodników. Na szczęście nikogo nie uszkodziłeś, ale jednak powinieneś radziszu trochę przystopować swój temperament To moje subiektywne odczucia z obserwacji powtórek, może niech inni się też wypowiedzą w temacie.
                A ogólnie co do wyścigów, to poza Witkiem, którego różowy Civic był poza wszelkim zasięgiem, trzeba przyznać że walka o pozostałe miejsca była zacięta i emocjonująca Pierwszy wyścig uważam za udany, udało mi się utrzymać drugą pozycję do końca. Drugi już nie był taki szczęśliwy - zaraz na pierwszym zakręcie zmaściłem bardzo nieprofesjonalnie i zahamowałem na zderzaku koomarra (bardzo cię przepraszam, jednak oliwa tym razem była sprawiedliwa i ja uszkodziłem sobie cały przód, a koomarr wyszedł z tego zupełnie bez szwanku ) Dało się z tym jechać, jednak trochę nosiło mojego CR=Zeta i na 6 okrążeniu wydarzyło się coś dziwnego, czego nie pojmuję (a oglądałem tą sytuację na powtórce kilkanaście razy z różnych ujęć) - hamując przed tym ostrym zakrętem w lewo jakaś tajemnicza siła "zepchnęła" mnie na prawą bandę Rezultat: rozwałka przodu i demolka silnika. Doczłapałem się powoli do pit-stopa oczywiście spadając na szary koniec stawki. Jednak po tym wróciły mi wszystkie siły witalne i żwawo ruszyłem do odrabiania strat
                Z okrążenia na okrążenie malała odległość między mną a jadącymi w bliskiej odległości od siebie panami na miejscu 7, 6 i 5 (czyli radziszem, weczim i snoopem). Gdzieś w okolicach 20-22 okrążenia cała trójka wdychała już eko-spaliny z mojej hybrydy Jakieś 10 lapów dalej dogoniłem Stiga, z którym podjąłem długą walkę o miejsce 4. Udało mi się go w końcu wyprzedzić na 38 okrążeniu, jednak okrążenie dalej odzyskał on swoją pozycję. Jako, że nie do końca czysto (zastosował delikatną spychologię na łuku przed prostą startową ) tuż przed metą bardzo pozytywnie mnie zaskoczył - pokazał prawdziwą klasę i przepuścił mnie zaraz przed linią mety. Big szacun Patryku

Dziękuję wszystkim za udział w tym emocjonującym turnieju

A na koniec podaję jeszcze klasyfikację z obu wyścigów, coby Quelx sobie wszystko ładnie popodliczał i opublikował wyniki

Race 1:
                1. IcEnzo
                2. siniak
                3. Koomarr89
                4. snoop
                5. Kamil427
                6. weczi
                7. radzisz69
                8. The_Stig
                DNF: PloTek_1 i mlokos79

Race 2:
                1. IcEnzo
                2. Koomarr89
                3. Kamil427
                4. siniak
                5. The_Stig
                6. weczi
                7. snoop
                8. radzisz69

Komentarz

Obydwa wyścigi bardzo emocjonujące. To mój debiut w turniejach z wami, więc tym bardziej fajnie że kończę go na wysokiej pozycji. Mlokos szkoda że nie udało Ci się pojechać obydwóch wyścigów. Na pewno było by dużo świetnej walki między nami. Ogolnie i tak miałem z kim rywalizować na samym torze, szczególnie z Kamilem . Teraz idę do pracy, jak wrócę czy może trochę później także napiszę relację z spotkania widziaąe z mojego zderzaka hehe .

Ps. Może zrobiłby ktoś fotorelację, myślę, że dużo fajnych zdjęć można by zrobić z wczorajszego wyścigu

Komentarz

Zamieszczone przez koomarr
                    Może zrobiłby ktoś fotorelację, myślę, że dużo fajnych zdjęć można by zrobić z wczorajszego wyścigu
                    Dawaj, twojej jeszcze nie widzieliśmy

Komentarz

A myslałem o tym dzisiaj... podpytam cię później o kilka szczegółów i może spróbuje

Komentarz

Pierwszy wyścig był dla mnie bardzo emocjonujący, przez pierwsze 10 okrążeń walczyłem z Kamilem o czwarta pozycję. Walka była niesamowicie zacięta, ale Kamil jechał czasami zbyt ostro i dość mocno musiałem się rozpychać na torze aby z niego nie wypaść. Na którymś tam okrążeniu, kiedy wchodziłem w drugi nawrót (zakręt) dość mocno mnie popchnął przez co wyleciałem na żwir i spadłem dwie pozycje niżej. Po kilku okrążeniach nadrobiłem straty i wróciłem do gry pomiędzy snoop'em, Kamilem i komarrem o czwarte miejsce, no i wtedy zadzwonił mi telefon Musiałem lecieć na dół rzucając kierownicę i grę, w efekcie czego mój Civic wbił się w bandę i spadłem na szóste miejsce, później było tyko gorzej i doczłapałem się do mety na ostatniej pozycji
                        Drugi wyścig był dla mnie lepszy, przez pierwsze bodajże 12 okrążeń utrzymywałem 2 pozycję, patrząc jak Witek z każdym kółkiem odjeżdża o jedną sekundę. Niewiele kurde pamiętam co się działo do 20 okrązenia, nie pamiętam nawet na jakiej pozycji wjechałem do pitu Pamietam za to że wyjechałem z niego jako chyba piąty zaraz za weczim. Po następnych 10 okrążeniach udało mi się go razem z siniakiem wyprzedzić. Do 38 okr. utrzymywałem czwartą pozycję, i okrążenie dalej wyprzedził mnie siniak, co prawda nie dużo bo siedziałem mu na ogonie przez całą prostą. Właśnie wtedy postanowiłem atakować od wewnętrznej, ale przez zużyte opony lekko zepchnąłem siniaczka na żwir odzyskując czwarte miejsce. Przez ostatnie okrążenie myślałem jak to roztrzygnąć. Stwierdziłem żę najlepiej będzie jak oddam Dominikowi jego pozycję i zatrzymałem się tuż przed metą oddając mu, w dosyć niesportowy sposób odebrane czwarte miejsce. Oficjalnie skończyłem na nie najgorszym 5 miejscu
                        Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

A więc myślę,że mamy trochę do wyjaśnienia Patras. Fakt troche się rozpychałem,ale to tylko dla tego,że wpadałeś w zakręty na 1cm wolnego. Przyznaj,że kilka razy oberwałem strzała,przez te Twoje wchodzenie w zakręty i wtedy postanowiłem jechać jak najwężej wewnętrznej(koledzy Koomarr i Snoop chyba widzieli te nasze przepychanki i niech oni najlepiej sie wypowiedzą),ale widać,że jesteś dobrym kierowcą,tylko masz trochę słabe nerwy i nie potrafisz wytrzymać kilkunastu okrążeń jadąc metr za innym kierowcą. A co do tego mojego strzała,to nie czuję się usprawiedliwiony i bardzo Cię przepraszam,jednak na początku tego samego wyścigu(R1)w momencie w którym Siniak popełnił błąd i pojechał bardzo wolno po wewnętrznej,próbowałem go wyprzedzić,a Ty uderzyłeś mi w tylny zderzak na tyle mocno,że nie tylko nie udało mi sie wyprzedzić Sinia,ale poszły mi też troche opony
                          Wdłg mnie jadąc blisko wewnętrznej nie naruszyłem zasad CRC Patras,ale niech najlepiej zdecyduje o tym:Koomarr,Snoop i Siniak.
                          Co do R2 Koomarr mi udowodnił,że to nie tylko samochód się liczy i jadąc swoim volvo,wyprzedził okej,przyznam sie,wyprzedził mają honde. Koomarr więc duże grats dla Cb,dzięki za wyścig i myślę,że za jakieś dwa miechy,kiedy przypomnę sobie jak się jezdzi w GT,będę mógł nawiązać z Tobą walke konkurencyjnym samochodem. I jaki będzie następny turniej? Bo już sie nie mogę doczekać(nie mam dlc więc nie biorę pod uwagę tego na spa)

Komentarz

Oj obaj Kamil i Stig macie chyba tyle samo za uszami, sam nie ucierpiałem ale raz na prostej się nawet obijaliście, więc troche przystopujcie, poczekalibyście na okazje do czystego wyprzedzenia i bylibyście na końcu wyżej niż sie przepychając ciągle

i też czekam na jakiś turniej, coś tam Bimbak kminił, ale co się z nim stało?
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

bylo niezle tylko czemu zawsze wszyscy musza mnie obic na poczatku ze musze zjezdzac do pitstopu? to chyba zmowa jakas - ha! boicie sie mnie! bo wiecie ze w wacle fair-plair bym wygral z wami z kretesem!
                              PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

turniej startuje po świętach ... małe opóźnienie bo trochę się wkręciłem w BF3 :d
                                http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X