NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS: Turniej "Tuning Masters" - relacje z wyÅ›ci

Nic ciekawego cię nie ominęło. Po tobie wyścig opuścili jeszcze Godles, Plotnik i Predo, tak że ukończyła połowa stawki. Moje G37 nie miało szans z Hondami S2000. Najlepiej widać to było na tym okręgu 360 stopni - S2000 mijały mnie tam swobodnie. Walczyłem jedynie z Kraziem i jego R34, ale na ostatnim okrążeniu zabrakło mi paliwa i młody węglarz mnie dogonił, a następnie pomknął spokojnie do mety. W sumie ani razu się nie uszkodziłem ale zaliczyłem ze 3 spiny.
    Jutro wrzucÄ™ wyniki

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - dyskusja

co do wczorajszego wyścigu,to z mojej perspektywy wyglądało to tak:
      [youtube:1cspovfn]http://www.youtube.com/watch?v=tbVEN00O3pQ[/youtube:1cspovfn]
      a z Mariusza tak:
      [youtube:1cspovfn]http://www.youtube.com/watch?v=pliyCye4v6E[/youtube:1cspovfn]
      Wiadomo że dla mnie on mógł lagować a z jego perspektywy wyglądało na to że ja laguje!
      akie rzeczy się zdarzają i nie ma się co denerwować, mogę tylko przeprosić Cię Mariusz za uszkodzenie! Natomiast chciałbym poruszyć bardziej nieprzyjemną sytuacje która miała miejsce podczas wyścigu: komentarze "kolegi: Pakosa chyba były zdecydowanie nie na miejscu!! zwłaszcza żę nie miałem z nim styczności przez cały wyścig wię tym bardziej nie wiem o co takie pretensje! Normalnie poprosił bym o wyrzucenie go z klubu, ale na koniec sam napisał "do miłego niezobaczenia" wiec mam nadzieję że spełni swoją prymitywną obietnicę i już więcej nie będzie psuł atmosfery podczas wyścigów

P.S. mattaman został wywalony za skomentowanie wyścigu po jego zakończeniu, Pakos obraził mnie podczas wyścigu, wypisywał głupoty na czacie (które zawsze przeszkadzają innym)a na koniec z brakiem szacunku chyba dla wszystkich uczestników powiedział że już nie będzie się ścigał z nami! Mam nadzieję że takie zachowanie nie będzie tolerowane! i więcej już nie zobaczymy pakosa na wyścigach!

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
      http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - dyskusja

czlowieku miales takie lagi ze byles w na koncu tunelu a ja cie widzialem dwa zakrety wczesniej stad moje rozgoryczenie ty tam naprawde latałeś jak dzi... byeś dosłownie wszędzie ja jechałem za Tobą. sekunde przed jak wyszedłem z pokoju to dostałem od Ciebie taką dzide ze az sie wystraszyłem i cały byłem zniszczony pojawiłes się znikąd. i mysle ze byly calkiem na miejscu bo ucierpialem na tym ja i m&m. spojrz na powtorke jak musialem cie omijac po waszym lagowaniu ledwo co sie uratowałem. to nie jedeny powod mojego zachowania ale o tym moze porozmawiam z prezesem

z mojej i jego perspektywy wygladalo ze ty lagujesz. wiec?

skoro zasady sa jasne i twarde to wnosze o ukaranie wieczorka za nie wyłaczenie HSa podczas wyścigu.

Pisząc post pod postem łamiesz regulamin forum.
        /Krazio

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS: Turniej "GT3 Cup" - relacje z wyÅ›cigów

Dawno nic nie pisałem w relacjach z wyścigów więc czas nadrobić stracony czas.

Kwalifikacja nie najgorzej pod względem zajętej pozycji (2), ale już biorąc pod uwagę stratę do pierwszego to jakaś masakra - 2s straty - Gawron, to już jest oficjalne, jesteś alienem w GT. Znam kilku w innych seriach wyścigowych ale w GT jeszcze z żadnym nie jeździłem

Start do wyścigu spokojnie, chciałem puścić Gawrona bo przez wyrzucenie mnie na formującym to ja startowałem z P1 ale Gawron i tak sobie dał radę już na prostej Po pierwszym zakręcie wyprzedził mnie jeszcze revetion i lazer, a ja pojechałem sobie bardzo spokojnie za nimi. Pierwsze odcinek tego toru to bardzo ciasna sekwencja szybkich zakrętów wiec zachowałem wyjątkową ostrożność co się opłaciło już dwa zakręty dalej bo chłopaki przede mną w dali się jakąś bójkę o lewą bandę i zdążyłem wyhamować. Niestety ktoś za mną był innego zdania co do ostrożnej jazdy i zrobił mi jesień średniowiecza z mojej dupy (bez podtekstów)

Samochód był tak zniszczony, że prawie całe okrążenie musiałem przejechać nie przekraczając 150-170 km/h - nie muszę mówić, że chyba wszyscy mnie wyprzedzili - nie jestem pewien bo w tym wypadku ucierpiało więcej osób. Naprawa samochodu w pit i szybka pogoń za resztą stawki - wyjechałem z pit 8 o ile dobrze pamiętam. Bezbłędna jazda dała mi w końcu 3 pozycję, którą straciłem po przez zmiany w szybkości zużycia ogumienia i paliwa. AI źle kalkuluje zapotrezbowanie na paliwo i przez to musiałem zjechać na jeden extra pit by zatankować - z P3 zrobiło się P5, a na mecie P4 - nie wiem kiedy wyprzedziłem zawodnika, który był na P4 chyba też musiał do boksów zjechać - to chyba ty Dominik byłeś?

Podczas samego wyścigu działo się raczej mało - trochę musiałem powalczyć z Kraziem by go wyprzedzić, trochę uciekać przed revetionem, który na torze był szybszy. Miałem jeszcze nadzieje na walkę z predo ale on postanowił się rozwalić na prostej start-meta

Komentarz

Daj spokoj-z alienami to ja jade we czwartek miedzynarodowke,co prawda nie wystawiamy najsilniejszego skladu bo akurat wielu alienow teraz ma inne rzeczy do roboty ale Wlosi napewna wystawia co najmniej 3ech,4ech co mnie robia swobodnie na sekunde czy nawet poltorej.Jak zrobie PC to wrzuce Wam fotke z wynikami po wyscigu to sobie porownacie czasy.
            Tak na dobra sprawe to probuje wrocic do dawnej formy z przed 14 miesiecznej przerwy i caly czas mi troszke brakuje-sa to co prawda niuanse ale w wyscigu robia roznice.

Co do wyscigu to nie wiedzialem ile mam tankowac to pierwszy raz zatonkowalem do pelna a drugi raz prawie do pelno co sie okazlo przynajmniej 10 litrow za duzo a to jest 10 sekund-nie w kij dmuchal hehe.
            No i Gintoki caly czas dawal mi do myslenia-kurde sie chlopak rozkrecil i cisnie .Po przejrzeniu powtorki zauwazylem ze powozi ZR1 i lagodniej sie obchodzi z oponami,dlatego po 3-4 moich szybkich okrazeniach moje tempo spadalo a Gintoki trzymal sie na zyletki z czasami,dopiero po kolejnych kilku okrazeniach udawalo mi sie urwac troche wiecej.
            No i nie cisnalem juz na maksa zeby sie przypadkiem nie rozbic bo Slunski Szlagier moglby mi wyrwac zwyciestwo

Ps; w treningu zrobilem 1;42;581 :mrgreen:

Komentarz

Gawron jeździ w teamie Night Aliens Jak ktoś ma pytania to zapraszam do tabeli wyników z ostatniego wyścigu. Różnice czasów Gawron kontra reszta stawki nie pozostawiają żadnych wątpliwości. Żadne Italie, SLS-y czy inne ZR-1 nie były w stanie podskoczyć jego dystyngowanemu brytyjskiemu wózkowi.
              Jednak trzeba też przyznać że istny Big Bang na pierwszym zakręcie (zdjęcie poniżej ) oraz kraksy na kolejnych zakrętach (opisane przez Quelxesa) dały mu ogromny bonus przewagi.

"Stłuczka" na pierwszym zakręcie

Tak naprawdę na pierwszym okrążeniu nie ucierpiał tylko Gawron, Gintoki i Lazer. Z czego ten ostatni wypadł z serwera w pierwszej połowie wyścigu więc sprawa 2 pierwszych miejsc była dość klarowna
              Co do wspomnianej katastrofy na T1 to z mojej perspektywy wyglądało to mniej więcej tak: trzymałem się tuż za predo kiedy on zorientował się że jedzie prosto na wystający na końcu prostej narożnik. W ostatniej chwili zdążył odbić, ja oczywiście zaskoczony się na niego nadziałem, odbiłem się, na mnie wpadł Krazio a na niego Robert. Reszty grzechów nie pamiętam bo byłem przez chwile zamroczony
              Po tym nastąpiło powolne turlanie się całe okrążenie naszej szóstki (a może nawet była nas 7-ka) do pita na naprawę. dalszy przebieg wyścigu odbył się już bez większych niespodzianek, pomijając tą na samym końcu, kiedy to jadąc na 7 miejscu dosłownie na ostatnich sekundach znalazłem się na miejscu 5. Powodem był oczywiście brak paliwa w bolidzie mańka i Piotrka, których minąłem niedługo przed końcem doliczonego czasu gry

Jestem tylko ciekaw jakby się potoczył wyścig gdyby nie ta masakiera na początku

Komentarz

TWczorajszy wyścig świetny,szkoda że prawdziwe emocje dla mnie skończyły síę na małej stłuczce z Finkiem(nazwijmy to incydentem wyścigowym),później próba dojścia jak najwyżej,ale 2 następne błędy uniemożliwiły mi to,szkoda że na 2 okr przed metą skończyło síę paliwo
                Mimo wszystko wyścig ten zakiczam jako wielki + i z niecierpliwością czekam na następną rundę

Komentarz

Deep Forest i panie grzybiarki
                  Fotorelacja:

Start poszedł z górki.

Pierwsze koty za płoty.

Strata pozycji na rzecz Jankesa.

Już jestem trzeci.

Pierwszy klient grzybiarek.

Sarna przebiegła przez drogę.

Znowu pod górkę.

Jazda "na żyletki"

Jankes u grzybiarek.

Następny amator wdzięków leśnych kobiet.

Wiktor w potrzasku.

SnujÄ…cy siÄ™ kolega pokazuje pazur.

Wszyscy zachwalali ,czemu nie spróbować.

Salwa impulsem elektromagnetycznym od kolegi w niebieskim nissanie.

Jeszcze za.

Już przed.

Ale zemsta choć leniwa...

To był strzał w dziesiątkę.

Replay proszÄ™.

Komentarz

Świetna fotorelacja,trzeba na drugi raz síę umówić na różne kolorki aut,bo nie wiadomo czy na zdjęciu jest moją czy Twoja Honda :mrgreen:

Komentarz

Przecież mieliśmy rożne kolory aut :wink:

Komentarz

"Pierwszy klient grzybiarek. Sarna przebiegła przez drogę." hahahaha Paweł ekstra fotorelacja. W sumie nie potrzeba wielu słów, wystarczą tylko obrazki i trochę humoru Super, dawno tutaj nie było czegoś takiego.
                        Szkoda tylko, że mnie za wiele na zdjęciach nie widać - no ale cóż, co tu dużo gadać, pojechałem jak ostatnia lama (czyli więcej niż jedno zwierzę haha ). Dawno nie miałem tak złego wyścigu Wszystko szło dobrze do 10 okrążenia (3 miejsce, nieco przede mną o P1 walczył Finek z Jankesem) kiedy to postanowiłem przerwać tą dobrą passę i rozbić się, a co Od tego momentu wyścig się dla mnie skończył a zaczęło pasmo błędów, w wyniku których mój HKS coraz bardziej upodabniał się do kupy złomu :/
                        To że nie zająłem ostatniego miejsca zawdzięczam tylko sknerusowi Jankiemu, który postanowił zaoszczędzić na paliwie Apogeum mojej amatorszczyzny nastąpiło na ostatnim okrążeniu kiedy to z impetem przyładowałem w jadącego już 80 km/h na automacie lysego, doprowadzając do kompletnej ruiny swoją kiedyś ładna furę
                        Pocieszam się tylko tym że gorzej to już chyba być nie mogło i następnym razem pogonię stawkę

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS: "Classic World Tour" - relacje z wyÅ›cigów

Jak ukończyłem ostatnie klasyki na dobrym, piątym miejscu to gadałem coś o jakiś zdjęciach....
                          Oto one:

Komentarz

Ekstra foty trochę brakuje jakiś komentarzy ale kto był ten wie what's up
                            Najbardziej podoba mi się przedostatnie zdjęcie :mrgreen: to była chwila mojego małego szczęścia, jeszcze zanim zabrakło mi paliwa i śmignął mnie na "ostatnich metrach" Fineasz

Komentarz

Na przedostatnim zdjęciu jest to samo co na trzecim od końca, tylko z innego miejsca fotografowane.

Komentarz

No coÅ› ty?

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X