NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS: Turniej "GT3 Cup" - relacje z wyÅ›cigów

Zamieszczone przez janki96
    Rev ja Cię minimalnie musnąłem,nie wiem czy tam na pewno był kontakt,ale ok karę przyjmę,gdyby nie to pewnie byś był P1.Walka z Tb i Finkiem jak zwykle przednia,oczywiście miałem szybszy samochód,ale jechałem trochę wyścig bez zapoznania.
    Już mnie kiedyś wysadziłeś na tym zakręcie, pamiętasz? :wink: Nadal nie wyciągasz wniosków.
    Nie wspomniałem o tym żeby Cię karać tylko żeby wprowadzić trochę dramaturgii do mojej relacji :wink:

Komentarz

oj pamiętam,w tamtym wyścigu też byłem 3 i to moje jedyne próby na tym torze w GT5,widać że mi pasuje.
      Co do sytuacji i tak masz P2 więc nie wymyślaj :mrgreen:

Komentarz

Wczoraj przywaliłem w GodISme bardzo mocno nawet nie ma się co tłumaczyć Złapałem lewego pobocza przy hamowaniu i wyniosło mnie prawo na trawkę(na tym lapie właśnie miałem zjechać do pitu) i niestety naprawdę nie chciałem ale poleciałem prosto w bok kolegi za co przepraszam. Staram się zawsze jeździć bezkolizyjnie ale nie zawsze się da. Ogólnie dla mnie kiepski wyścig, moje Ferrari dużo gorzej mi się prowadziło niż w wcześniejszych wyścigach.

Komentarz

Zamieszczone przez mariuszmar
          Wczoraj przywaliłem w GodISme bardzo mocno nawet nie ma się co tłumaczyć Złapałem lewego pobocza przy hamowaniu i wyniosło mnie prawo na trawkę(na tym lapie właśnie miałem zjechać do pitu) i niestety naprawdę nie chciałem ale poleciałem prosto w bok kolegi za co przepraszam. Staram się zawsze jeździć bezkolizyjnie ale nie zawsze się da. Ogólnie dla mnie kiepski wyścig, moje Ferrari dużo gorzej mi się prowadziło niż w wcześniejszych wyścigach.
          Tak, widziałem że złapałeś pobocze więc nie mam pretensji. Zdarza się nawet najlepszym

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS: "Classic World Tour" - relacje z wyÅ›cigów

Fotorelacja z niedzielnych klasyków w zielonym piekle:

Komentarz

Fajna fotorelacja,szkoda że mnie wyrzuciło :-(

Komentarz

Relacja wspaniała, fotki cudne Widzę, że 'elpajny' wymiatały oraz działy się różne inne ciekawe rzeczy

Mega żałuję, że mnie tam z wami nie było, no ale jak to mówią życie to sztuka wyborów i w ostatnią niedzielę nawet niezła sztuka mi się trafiła hahah :mrgreen:

Komentarz

A mi się zapomniało, ze w niedziele wyścig jest tak wcześnie :/ No cóż...

Komentarz

Kolejny wyścig klasyków za Nami,ja wielki pech utrzymwywałem przewagę nad duetem mm i piotras koło 10 sekund i nawet cudowanie z wyłączeniem silnika nic nie dało,paliwa było na 17,5 okr i mimo ze samochód stawał síę lżejszy(bo mniej paliwa) to palił tyle samo.Gdyby pit stop bym zrobił to szansę były duże,ale gdybać to ja se mogę.Gratulacje dla zwycięzcy za udany pościg zwięczony świetną wygraną,graty dla wszystkich co dojechali(Spa+klasyki+abs off dla niektórych dobrych riderów to za dużo).Pozostaję gigantyczny niedosyt.Tor mi strasznie pasuje,nie notuje na nim słabych czasów.Do zobaczenia na torze za 2 tygodnie

Komentarz

No gdyby nie moja paliwożerna jazda to bym Finka łyknął na ostatnim okrążeniu, bo zaczął chłopak wymiękać. Ale paliwa zabrakło i spadłem na ostatnią, szóstą pozycję. Szkoda że siniak wyszedł - taki zagorzały przeciwnik wychodzenia - dotoczył by się jakoś, to by te 8 punktów przytulił. Ech..

Komentarz

Sorry panowie, ale tak jak napisałem przed wyjściem nie dałem rady nerwowo i psychicznie z tym RR-em. Jaskiniowiec coś może o tym powiedzieć bo przez kilka okrążeń jechał za mną i widział z bliska te moje, pożal się Boże, próby opanowania alpiny w zakrętach... najlepsze czasy które byłem w stanie nią wykręcić oscylowały wokół 2:27-2:28 :/ Niniejszym Alpine A310 w moim prywatnym rankingu ląduje na czele najgorszych w prowadzeniu samochodów w Gran Turismo.
                        Wiktor - zanim wyszedłem myślałem tak jak piszesz, że się "jakoś dotoczę". Ale po n-tym spinie, z bolącymi od ciągłego kontrowania kierownicą ramionami powiedziałem 'dość'. Może jestem zbyt miętki, może miałem gorszy dzień, nie wiem. Ale wiem (i wy też wiecie), że coś takiego nigdy mi się ni zdarzyło. I, miejmy nadzieję, już nie zdarzy.
                        Nie jest też tak jak pisze Jankes - nie mam problemów z jazdą bez ABS (kilka dobrych wyścigów CWT w końcu zaliczyłem), a SPA należy do moich ulubionych torów. Wszystkimi innymi klasykami, którymi do tej pory miałem okazję się ścigać były całkiem ok. Natomiast bladego pojęcia nie mam co z tą alpiną było nie tak i, co gorsza dla mnie, jak Janek tak świetnie go ogarniał... (może podzieli się ze mną ta tajemną wiedzą )

Komentarz

Balans hamulców w stosunku 0:0,hamujesz wtedy od razu gdy Ci síę pokazuję ta migająca cyfra z liczbą biegu do którego trzeba zejść,mi síę Alpina prowadzila perfekcyjnie,na zużytych oponach troszkę słabiej,ale kontrolowałem wyścig,teraz bd 5 razy liczył czy mi starczy paliwa.Tutaj trzeba pogratulować pomysłu Wiktorowi,nie zawsze tymi większymi wózkami da síę dotoczyć do końca wyścigu(da ktoś rady jak oszczędzać paliwo?) i trzeba zjechać Tymi większymi jak alpina czy mazda do boksów.

Komentarz

Wyścig świetny, a jazda starymi autami bez abs, ze sprzęgłem i drążkiem daję niesamowitą przyjemność i wczucie. Miałem sporo ciekawych pojedynków z M-Michalczkiem i Finkiem. Szkoda Jankesa, bo miał wygraną w kieszeni. Widziałem powtórkę i już na początku 9 okr. miałeś połowę wachy.

Żałuję, że dopiero teraz dołączyłem do turnieju.

Komentarz

Widzisz Piotras,mówiłem że klasyki są fajne,teraz tylko czekać na Le Mans(oby przy zmiennych warunkach)

Komentarz

• Mistrzostwa FormuÅ‚y Gran Turismo - relacje z wyÅ›cigów

Hmm nie wiem czemu nikt do tej pory tego nie napisał ale panowie cóż to się działo w ostatni piątek na Fuji po starcie na kilku pierwszych zakrętach ja się pytam? Najpierw Jankess sromotnie opóźniając hamowanie "przeorał" z rozmachem Kamalika, na następnym zakręcie Finek postanowił zrobić jesień średniowiecza z dyfuzora bolidu Kamila. Chwilę potem ten sam Mateusz (a to hulaszczy rozbójnik) powracając na tor radośnie przydzwonił w bok preda zmieniając kompletnie trajektorię toru tego ostatniego. Sam też miałem lekką kolizję z Kraziem, ale nie jestem w stanie stwierdzić oglądając powtórkę po czyjej stronie leży wina (oczywiście podczas wyścigu byłem święcie przekonany że to ten zły kosmaty górnik brzydal jeden uciupuał mi moje kółeczko ale na powtórce nie wygląda to już tak jednoznacznie.
                                Ekhm chłopaki o ile pamiętam drunken saturdays skończyły się już dawno temu, poza tym odbywały się w soboty a nie piątki Jak mogliście tak zhańbić i zbezcześcić królową tymi beztroskimi manewrami?
                                Szkoda Kamala, który jawi się jako najbardziej tragiczna postać tego spektaklu pod górą Fuji. Poobijany i odarty z godności w bólach odbudowywał swoją pozycję (stary naprawdę byłem pełen podziwu in your direction) do pechowego i niespodziewanego przedwczesnego wyt... ekhem opuszczenia wyścigu na 32 okrążeniu. Na usta milionom ciśnie się odwieczne pytanie WHY

Na innym biegunie tej paraolimpiady znajdował się Mariusz-cyborg-Michalczyk, który był klasą samą w sobie i nie bacząc na nic i na nikogo walczył sam ze sobą. Robił to tak bezbłędnie, że po pewnym czasie zapomnieliśmy że on w ogóle jedzie w tym wyścigu, dopiero komunikat o przekroczeniu przez niego linii mety brutalnie nam o tym przypomniał. Mariusz jest jak Chuck Norris - wygrywa zanim jeszcze wystartuje Gratulacje koleżko

Wyników szukajcie jutro w wątku obok

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X