NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Mistrzostwa Formuły Gran Turismo - relacje z wyścigów

Wczorajszy wyścig jechało mi się bardzo dobrze, a w sumie nie miałem ochoty nawet jechać;D ale siniak jakoś mnie namówił. Formułki są dość trudne do opanowania, a ja nie jestem jakimś rewelacyjnym kierowcą. Mimo to pozycja całkiem ok. Do pierwszego pitu (czyli jakieś 21 kółek) jechało mi się świetnie i bez dużych błędów. Dopiero później coś się ze mną stało i niestety rozbijałem się co chwilę. Szkoda że tak mało osób startuje bo przez to jest troszkę nudnawo

Jankess już wiele razy tak było że wyniki kwali nijak się miały do kocowego wyniku wyścigu, zwłaszcza takiego w którym są takie wozy.

Komentarz

@siniak - ale sie spuszczasz stary lol. Nie chcialo mi sie i tyle i czasu nie mialem jezdzic tym wczesniej. Przynajmniej nikogo nie uszkodzilem tak jak ty. Co jest niby w tym wymagajacego jesli jezdzicie z abs i tcs!?
      Ja jezdzilem bolidami po Brands Hatch i Silverstone w realu, no ale nie, twoje umiejetnosci sa mega skoro umiesz te maszyne opanowac w GT5 lol

Komentarz

Nie musisz się przechwalać tym że jeździłeś bolidem w realu, to nie gimnazjum i nikt nie powie ci łaaał, kogo to zresztą obchodzi. Jak Ci się nie chciało to mogłeś wogóle nie zaczynać wyścigu i nie pisać takich bredni.

Komentarz

Szymuś w swoim stylu wyłowił z mojego posta to co najmniej istotne i rozwinął to do granic możliwości by udowodnić jakim jest wspaniałym driverem, natomiast zupełnie olał trzon problemu o którym pisałem. Masz poważny problem kolego - za chiny ludowe nie potrafisz przyznać się do błędu i napisać zwykłego "sorry panowie, nie potrafię opanować tego bolidu lub/i nie przygotowałem się i dlatego wypchnąłem Krazia i rozwaliłem się na pierwszym zakręcie". Albo w najgorszym razie mogłeś się w ogóle nie odzywać, bo teraz to już się kompletnie ośmieszyłeś.
          Koniec tematu niereformowalny człowieczku

Komentarz

Zamieszczone przez GodISmE
            twoje umiejetnosci sa mega skoro umiesz te maszyne opanowac w GT5 lol
            No widzisz, Ty jej nawet w GT5 nie opanowałeś. Po za tym, Siniak przynajmniej się nie rozbił na prostej startowej.

Komentarz

No chyba sie poplacze, zhanbilem swe imie forumowe i moja reputacja internetowego gracza siegnela dna! To juz koniec.
              No chyba ze sie naucze jezdzic formula w GT5 z tcs i abs i poswiece te 5 minut przed wyscigiem zeby pocwiczyc z szanownymi pro driverami? Jest jeszcze dla mnie szansa?
              PS. Pojezdzijcie sobie w realu single seaterem na mokrym to pogadamy, bo na razie to jestescie co najwyzej niedzielnymi graczami, z siniakiem na czele.

Komentarz

God,jakbyś nie wiedział NR jest to klub gdzie najważniejsza jest dobra atmosfera i zdrowa rywalizacja,jak chcesz síę ścigać o każdą setną sekundy to raczej gtpl będzie lepszym wyborem.Jeździsz tutaj długo i dość często,ale Twoja jazda jest zbyt brawurowa,spróbuj czasem odpuścić,po co síę niepotrzebnie denerwować?

Komentarz

Szymek jesteś super pro-zawodowcem, co ty w ogóle tutaj robisz z takimi niedzielnymi kierowcami jak my? Po co sie tak męczyć? Mam dla ciebie propozycję - może sobie w końcu po prostu odpuścisz? Wszyscy łącznie z tobą odetchną z ulgą

Komentarz

eee, najpierw porozrabiam trochę na torze żeby pokazać jaką to brawurą się wykazuję. Swoja droga bardziej absurdalnej rzeczy tu jeszcze nie czytałem. We wszystkich tu wyścigach tylko raz kogoś lekko uszkodziłem. No ale cóż, internet!
                    A ty jak się w takiego strażnika przyzwoitości chcesz bawić, to zacznij sam lepiej jezdzić i kary brać na klatę jak już kogoś uszkodzisz. Nie zasłaniaj się bezsensowną intepretacją organizatora - w Golf trophy do dziś nie masz kary na koncie! I nie wyolbrzymiaj czyichś błędów gdzie indziej bo to jest zwykła hipokryzja.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS: Turniej "DTM" - relacje z wyścigów

Coś skrobne o wyścigu na moim ulubionym torze.Pierwszy wyścig ułożył mi síę po myśli w 100% start z P1 i pewne prowadzenie od startu do mety,revetion przez pierwsze okrążenie trzymał síę dość blisko,jednak później kimma błędów i zostałem sam a za mną Godi z dość dużą stratą
                      Drugi wyścig był już o wiele ciekawszy start z ostatniego pola,gdy rev startował z pierwszej lini,pojechałem zachowawczo,może zbyt bardzo ostrożnie,start słaby i jakoś jechałem za Kapitanem,wtedy Szneal zaczął latać po torze to pewnie obydwu wyminąłem,Godi chwilę później wylądował w piasku,a ja zacząłem pościg za Mańkiem,szybko go dogoniłem,ale wyprzedzać jest dość trudno,po kilku okrążeniach uporałem síę z Nim i zacząłem pościg za Pawłem,z różnym szczęściem kilka błędów w tym jeden spin po 2 picie postawiłem wszystko na jedną kartę i ruszyłem w pościg popełniłem błąd,wyjechałem za tor i z 4 sekund zrobiło síę ponad 8.Zostało z 3 okrążenia rev trochę odpuścił i zostało 4 sekundy z jego przewagi.Jest to moje pierwsze zwycięstwo w Night Riders z czego síę cieszę,dużą ilość punktów wywiózłem ze Spa(trening + ulubiony tor swoje pomogły),szkoda że nie było Gawrona,ciekawe co by pokazał.
                      Do zobaczenia za 2 tygodnie,oby z lepszą frekwencją

Komentarz

Dyskusja z tobą nie ma sensu. Nigdy nie miała. Musisz byc masochistą, że tak się tutaj z nami męczysz. Dlatego podtrzymuje propozycję - odpuść sobie i nam

Komentarz

Wrecz przeciwnie, mam niezly ubaw, miszczu lol

Komentarz

Uważaj bo jesteś na cenzurowanym.
                            Lol

Komentarz

Uuuuu, I'm soooo scared

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS: Turniej "DTM" - relacje z wyścigów

Gratulacje Janki

Ja juz chyba w gt5 nie pogram,ale jak konsola wroci z serwisu to moze juz bedzie gt6

Jednak jak by przyfarcilo i szybko naprawili to chetnie bym sprobowal odzyskac prowadzenie w generalce.Jednak raczej sie nie uda bo 2 tygodnie beda trzymac w serwisie lekka reka

Oby rzetelnie naprawili montujac nowy laser,bo jak go tylko podrasuja to dlugo nie pochodzi.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X