NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS: Turniej "DTM" - relacje z wyÅ›cigów

A jakoś síę przyfarciło :mrgreen:
    Dobrze by było gdybyś już w czasie GT6 nadal odwiedzał nasze forum :wink: ,turniej DTM miał.jedną z najlepszych obsad na naszym forum.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS: Turniej "DTM" - relacje z wyÅ›cigów

Jasne w miare mozliwosci bede odwiedzal.Nie uktywam ze moim domowym jest GTPL,ale nic nie stoi na przeszkodzie zebysmy sie wymiksowali wzajemnie na te turnieje ,ktore komu pasuja.Niestety we wszystkich naraz sie nie da jechac.
      Mam zamiar zorganizowac serie autami FIA GT3 wiec chetnych juz teraz zapraszam.Nie wiem jeszcze kiedy odpalimy i czy wszytkie 3 auta xD beda porownywalne.
      Napewno bedzie duzo chetnych,mozemy polaczyc sily w takim sensie ze pojedziemy na 2 pokoje czyli liga 1 i 2.Zrobi sie kwalifikacje np na 3ech torach zeby kazdy wywalczyl swoja lige.Choc podejrzewam,ze nawet i 3 ligi by sie nazbieralo.

Jak ktos chcial by mi pomoc w organizacji too super.Nie umiem robic tabelek wiec ktos mi bedzie w tym pomagal,a jak bedzie mial ochote to oddam wieksza czesc obowiazkow.

See you on the track

Komentarz

• Re: Turniej "GOLF CUP" - relacje z wyÅ›cigów

No to po pierwsze wielkie dzieki siniak za pierwszy wyścig,emocji co nie miara,ciągła walka,wiele wyprzedzeń,niestety ciasny techniczny tor,wyprzedzać strasznie trudno i absolutnie Cię nie winie za te kolizję i wypadki(wypcheniecie z mojej strony na ostatnim dochamowaniu to był przypadek,specjalnie stanąłem żebyś pojechał pierwszy,samochód z uszkodzonym kołem inaczej síę porwadzi),w sumie mogłem Cię nie przypuszczać na mecie,ale głupio bym síę czuł,gdybym tego nie zrobił.O walkę nie mam żalu,tylko te uszkodzenie tylu mnie trochę wkurzyło,na padzie ciężko síę jeździ z uszkodzeniami i to jeszcze tylne koło.
        2 wyścig to było istne destruction derby,już od początku przednie koło uszkodzone przez siniaka,następnie walka z Kraziem i tradycyjnie z Finkiem o prowadzenie,w pewnym momencie Finek zderzył síę z Kraziem i ja też dostałem w oponę,na szczęście była to tylna prawa i z uszkodzoną przednią lewą dało síę jechać,w pewnym zamieszaniu Krazio wepchnął mnie na pierwsze miejsce(dzięki ) i już go nie oddałem.Strasznie emocjonujące wyścigi i tylko można powiedzieć że chce więcej

Komentarz

Chciałbym pogratulować siniakowi 1 miejsca,Dominik tylko 3 razy nie był na pudle i wygrał 3 wyścigi,ta regularność pozwoliła mu wygrać z ogromną przewagą nade mną(prawie 100 punktów)
          Ja się cieszę ze swojego 2 miejsca,które wywalczyłem dużą frekwencją i dobrą końcówką,jednak Golfy to nie moja bajka
          Gratulacje też się należą Godiemu,który walczył z siniakiem przez większą część sezonu o prowadzenie w Generalce,niestety szkoda że se odpuścił,jednak 3 miejsce to naprawdę dobry wynik,tym bardziej że walczyli o nie zażarcie jeszcze Kapitan Snuja i Finek,którzy stracili odpowiednio 11 i 10 punktów.Warto też wspomnieć o Okorku,który gościnnie wystąpił w paru rundach i zamatował bardzo dobre wyniki.
          Golf Cup to był ciekawy turniej,zapamiętam go na pewno z uwagi na bardzo dużo walki na torze i świetną atmosferę podczas wyścigu,frekwencja była całkiem niezła(przeciętnie 7 osób na wyścig),organizacja też nie zawiodła.Mam nadzieję że w GT6 też bd turniej z taką formułą(2 krótkie wyścigi,zmienne warunki)

Komentarz

Gdybyś nie zepsuł zakrętu to nawet by było dobrze... <fanatec> <dresiarz>

Komentarz

• Re: Turniej &quot;GOLF CUP&quot; - relacje z wyÅ›cigów

Możemy zagrać w golf cup .

Komentarz

1. Turniej Golf Cup zakończył się w zeszłym tygodniu i na razie nie planujemy wznowienia (za to za niedługo rusza VW Scirocco Cup, oczywiście w GT6)
                2. Nie łam regulaminu pisząc post pod postem (zapewne w ogóle go nie czytałeś - nadrób to i nie denerwuj więcej moderatorów )

Komentarz

VW Scirocco R Cup <okok> tylko kiedy ?

Komentarz

Zamieszczone przez revetion
                    VW Scirocco R Cup <okok> tylko kiedy ?
                    W sobotę ogarnę wszystko i myślę że w następny piątek wystartujemy z serią. Mam nadzieję Scirocco Cup wypadnie dużo lepiej niż Golfy a szczególnie jeśli chodzi o frekwencje

Komentarz

W przyszły piątek miało lecieć CWT Wiktora. Zrezygnował czy dopiero CWT 2 będzie rozgrywane w piątki?

Komentarz

Zamieszczone przez revetion
                        W przyszły piątek miało lecieć CWT Wiktora. Zrezygnował czy dopiero CWT 2 będzie rozgrywane w piątki?
                        CWT na razie będzie rozgrywane w niedziele a zmiany miały wchodzić dopiero w CWT 2. Proponuje wszystko uzgodnić podczas najbliższego spotkania w piątek na GT6

Komentarz

• Re: Turniej '' X-BOW vs Rocket '' - dyskusja

Turniej bardzo fajny, mam nadzieję, że będzie kontynuowany. Ogólnie to śmieszne te mydelniczki (czyt. Rockety) były. W zakrętach całkiem ok, ale na prostej dużo gorzej. Sporo dzisiaj zamieszania też było. I jeszcze ta odwrócona kolejność (po co to było?)... zepsuło mi to wyścig na Silverstone i Bathurst. Wybryk Quattro pozostawię bez komentarza :/

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
                            Wybryk Quattro pozostawiÄ™ bez komentarza :/
                            Skrytykuj to jeszcze ze 100 razy, bo nie wiem jaki popełniłem błąd. Przyznaję się, że zepsułem za co przeprosiłem.

Komentarz

Dwa razy ostatni, raz przedostatni. Ani razu nie wjechałem nikomu w bagażnik.
                              Swój debiut w Night Raiders mogę uznać za udany <mrgreen>

Mój kanał

Komentarz

Ja tam kompletnie byłem nie przygotowany, nawet skrzyni nie miałem ustawionej (max prędkość miałem na 300 ), a o jakimkolwiek tuningu w ogóle nie było mowy Chciałem to zrobić przed wyścigiem, ale przez te zawirowania z pokojem to w ogóle nie było na to czasu.
                                Jakimś cudem pierwszy wyścig skończyłem na 7 pozycji, jednak przed drugim gdy wchodziłem na tor, MM zmienił trase i zaliczyłem zwieche gry, po resecie gry, zwiesiła się znowu podczas uruchamiania, potem reset konsoli i odzyskiwanie systemu plików...
                                więc sobie dałem spokój

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X