Re: Turniej '' X-BOW vs Rocket '' - dyskusja
Nie zgodzę się z Tobą. Na moim przykładzie: to czy będzie się kogoś widziało czy nie, zależy od kompatybilności łącza. Pokój ze stałym gospodarzem od razu przy dołączaniu do pokoju eliminuje niekompatybilnego gracza (u mnie był to błąd 76
, do pokoju ze zmiennym gospodarzem da się wejść ale są problemy z wzajemnym widzeniem się na torze. Ja poradziłem sobie z wejściem do MM przez zmianę parametru Upnp na włączony.
Co do wyścigu - niestety wystartowałem całkowicie nieprzygotowany i potężnie osłabiony napojami wyskokowymi. Startowałem na oponach ST i chyba bez abs. SM zastosowałem na dwóch ostatnich wyścigach - ale nie miało to większego wpływu na moją jazdę "pod wpływem". O możliwości tuningu przeczytałem dopiero dzisiaj w postach kolegów
Jeżeli komuś gdzieś nabałaganiłem na torze to przepraszam.
Zamieszczone przez revetion

Co do wyścigu - niestety wystartowałem całkowicie nieprzygotowany i potężnie osłabiony napojami wyskokowymi. Startowałem na oponach ST i chyba bez abs. SM zastosowałem na dwóch ostatnich wyścigach - ale nie miało to większego wpływu na moją jazdę "pod wpływem". O możliwości tuningu przeczytałem dopiero dzisiaj w postach kolegów

Komentarz