NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup"

Zamieszczone przez siniak
    Zamieszczone przez revetion
    Gintoki i Rin-san wściekli? , spokojniejszych kierowców nie znam
    Chyba miałeś na myśli Kapitana Snuję Akurat Rin-san boksuje nieźle i to nie jest tylko moja opinia.
    Co do waszych wypowiedzi osobiście uważam że jeżdżę na poziomie porównywalnym z Kraziem, matamanem, Gintokim i Rin-Sanem i mańkiem więc ich też trzeba by przenieść, a wówczas lista wściekłych świeciłaby pustkami...

Towarzyszu źle odczytałeś moją opinię, chodziło mi o to ,że Gintoki i Rin-san to wymiatacze i niezwłocznie trzeba Ich przenieść na listę niżej czyt. SZYBCY. Fakt ,czasami nie mają szczęścia jak każdy ale skoro Twierdzisz że jeżdżą na twoim poziomie ,to jeszcze jeden argument za Twoim przejściem w nasze szeregi

Komentarz

Masz rację Paweł, Gintoki i Rin-San reprezentują zdecydowanie wyższy poziom, lista już jest zmieniona. Przy tej okazji przepraszam Michała i Pawła za tą niefortunną pomyłkę

Komentarz

Dominik nie sciemniaj tylko wbijaj do nas na listę :wink:

Komentarz

hej, mnie też dopiszcie plz.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej NIGHT RIDERS vs GT ADVANCED

LISTA STARTOWA

KLUB NIGHT RIDERS:
            1. rev (74) - będę o 22:20
            2. Finek (5
            3. Kapitan Snuja (77)
            4. mlokos79 (55)
            5.
            6.
            7.
            8.

KLUB GT ADVANCED:
            1. wieczorekk
            2. predo81
            3. Rholek (13)
            4. mataman (76)
            5.
            6.
            7.

Komentarz

Mam takie pytanie organizacyjne bo juz sie troche pogubilem - kiedy turniej rusza?

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej NIGHT RIDERS vs GT ADVANCED

LISTA STARTOWA

KLUB NIGHT RIDERS:
                1. rev (74) - będę o 22:20
                2. Finek (5
                3. Kapitan Snuja (77)
                4. mlokos79 (55)
                5.
                6.
                7.
                8.

KLUB GT ADVANCED:
                1. wieczorekk
                2. predo81
                3. Rholek (13)
                4. mataman (76)
                5. maniek13901(7)
                6.
                7.

Komentarz

Zamieszczone przez GodISmE
                  hej, mnie też dopiszcie plz.
                  A może kolega najpierw by wystartował w jakimś wyścigu NR? Wybacz ale mamy tu pewne zasady (regulamin, CRC i takie tam), poza tym kompletnie nie wiemy jaki poziom reprezentujesz, a to podstawa dopisania na listę. Tak że mówiąc krótko - zapoznaj się z naszym regulaminem, podpisz pod zasadami CRC i wpadnij na kilka naszych wyścigów i wtedy sprawa będzie prosta

mlokos turniej wystartuje niebawem, jak już wszyscy zainteresowani zaakceptują swoje przydziały. A propos - rozumiem że ty nie wnosisz żadnych zastrzeżeń co do obydwu list?

Komentarz

Szczerze mowiac zastrzezenia mam ale nie wnosze oficjalnego sprzeciwu
                    Moim zdaniem lista powinna byc odzwierciedleniem szybkosci danego kierowcy wiec niezlym i w miare obiektywnym kryterium selekcji bylyby hotlapy (czyli najszybsze okrazenia danego osbnika) w ostatnich powiedzmy 10 wyscigach. Patrzac na to jest jeden "delikwent" ktory mi nie pasuje na tej "wolniejszej" liscie, a ktory zwykle pojawia sie w top3 najszybszych okrazen danych wyscigow

Komentarz

Mlokos chyba wiem o kim Mówisz :wink: Bardzo dobry pomysł i najbardziej miarodajny, więc do dzieła Organizatorze

Komentarz

AVENTADOR jest mój! Zaklepuje.

Komentarz

Nie wiem o jakim delikwencie piszesz ale hot lapy to nie wszystko, można zrobić 1 szybkie okrążenie a na innych zaliczać wypadki.
                          Są tacy, którzy w hot lapach są mistrzami ale w wyścigu zazwyczaj jakąś kolizję zaliczą (albo i kilka).
                          Poza tym co z tymi, którzy nie jeżdżą tak długo albo jeżdżą rzadko? Oni nie przejechali jeszcze 10 wyścigów.
                          Nie jestem przekonany czy best lapy to miarodajna podstawa.

Wciąż czekam na opinie reszty klubowiczów z obydwu list, bo jak na razie to tylko kilka osób zabrało głos

Komentarz

Mi tam pasi, biorę SLS'a i jadziem!

Komentarz

Jako że jestem wściekły to będę powoził Astonem DB9.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                                Nie wiem o jakim delikwencie piszesz ale hot lapy to nie wszystko, można zrobić 1 szybkie okrążenie a na innych zaliczać wypadki.
                                Są tacy, którzy w hot lapach są mistrzami ale w wyścigu zazwyczaj jakąś kolizję zaliczą (albo i kilka).
                                Poza tym co z tymi, którzy nie jeżdżą tak długo albo jeżdżą rzadko? Oni nie przejechali jeszcze 10 wyścigów.
                                Nie jestem przekonany czy best lapy to miarodajna podstawa.

Wciąż czekam na opinie reszty klubowiczów z obydwu list, bo jak na razie to tylko kilka osób zabrało głos
                                Chyba nie ma gorszej rzeczy od oceniania kierowcy przez hotlapy

Według mnie najsprawiedliwsze jest wzięcie pod uwagę kilku ostatnich wyścigów i wyliczenie z tego średniej lub czegoś w tym stylu

A tak na temat turnieju.... Ferrari 458 Italia <3

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X