Wybacz ale mamy tu pewne zasady (regulamin, CRC i takie tam), poza tym kompletnie nie wiemy jaki poziom reprezentujesz, a to podstawa dopisania na listę. Tak że mówiąc krótko - zapoznaj się z naszym regulaminem, podpisz pod zasadami CRC
Już to dawno zrobiłem. Kiedy jakiś wyścig? (moze np. w Corvette na Laguna Seca moglbym pojechac - goscinnie jesli macie stala liste?)
Jaka w końcu konfiguracja i tuning mają być tych samochodów w GT3?
Kurrr napisałem mega posta z podsumowaniem, rzeźbiłem go chyba z godzinę (podliczenia wyników i takie tam), dałem na podgląd i komp mi się zawiesił dokumentnie Teram muszę sklecić to od nowa Ech...
Zamieszczone przez GodISmE
Już to dawno zrobiłem. Kiedy jakiś wyścig? (moze np. w Corvette na Laguna Seca moglbym pojechac - goscinnie jesli macie stala liste?)
Oj sorry w takim razie, faktycznie zrobiłeś to prawie rok temu, dlatego nie pamiętałem Ale... nie pojechałeś u nas ani jednego wyścigu, a jak wspominałem to podstawa, więc nadrób jak najszybciej tą zaległość. Choćby dzisiaj
W żadnym wyścigu lista nie jest zamknięta ani stała (spokojnie, to nie GTPL ) więc dopisuj się gdzie ci pasuje i do zobaczenia na torze.
A teraz czas na podsumowanie dotychczasowych ustaleń na turniej GT3.
Wziąłem pod uwagę wasz pomysł i podliczyłem wygrane oraz best lapy z wyścigów. Wziąłem pod uwagę wszystkie tegoroczne wyścigi NR oraz ostatni "Nissan Meeting" i serię GT300 z GTA (te ostatnie z uwagi na większą frekwencję i udział w nich też night ridersów). Oto i wyniki (W - wygrana, BL - best lap):
- siniak: 10xW, 11xBL
- revetion: 9xW, 12xBL
- mlokos79: 5xW, 2xBL
- FinekPL: 5xW, 2xBL
- M-Michalczyk: 3xW, 4xBL
- Rholek: 3xW, 4xBL
- PaKoS__89__PL: 2xW, 3xBL
- lazereraser: 2xW, 1xBL
- mattaman_PL: 1xW, 1xBL
- pk30-08-19-96: 1xW
- maniek13901: 1xW
- pl77wiktor: 1xW
- rahman_racing_06: 1xW
- Gintoki520: 1xBL
- Rin-san1: 1xBL
- predo81, R1063, Real_GrimReaper, wieczorekk, GTPL_Plotnik: brak sukcesów w w/w turniejach
Nigdy do tej pory tego nie podliczałem i szczerze przyznam, że byłem zaskoczony swoimi wynikami (żeby nie powiedzieć zszokowany ), teraz już rozumiem wasze sugestie Słabsze pozycje niektórych wynikają oczywiście z faktu, że rzadziej jeżdżą (np. Gintoki, Rin-San, Lazer) lub są świeżymi klubowiczami (Rahman), ale jak wiadomo potrafią wymiatać.
Ołrajt czas zatem na ostateczny kształt listy Szybkich i Wściekłych.
Mam nadzieję, że teraz jest ok (a na pewno po równo )
Pozostaje jeszcze kwestia teamów i tutaj pytanie. Czy robimy losowanie tak jak kiedyś na turniej Ferrari? Czy może dobieramy się wedle uznania? Zawsze mogę sam to zrobić :mrgreen:
Myślę, że pierwszy wyścig można by zrobić w sobotę za tydzień czyli 25.05.
Szybcy i Wściekli skoro każdy już upatrzył sobie furę na turniej gt 3, proponuję zorganizować jutro tj. w sobotę 18 maja o godzinie 21 próbny wyscig na nurbie gp/f na dystansie powiedzmy 29 okrążeń. Co Wy na to? :wink:
Ja też zrobiłem listę . Uwzględnia ona wszystkie turnieje NR tego roku + turniej LMP & GT500. Podliczyłem punkty każdego uczestnika GT3 z ów turniejów i dodałem je, dzieląc przez ilość ukończonych wyścigów. To samo zrobiłem z best lapami.
Lista wygląda tak: (punkty podzielone przez ukończone wyścigi/ BL podzielone przez ukończone wyścigi)
Cieżko się połapać na tym forum co i kiedy jedzie ale zapisałem się już na Corvette. Nie widzę czy coś jedzie dziś lub jutro?
Oj tam, wątków turniejowych jest dosłownie kilka więc już nie przesadzaj Ścigamy się w każdy piątek i niedzielę oraz niektóre soboty. Żeby wiedzieć co i jak sprawdzaj wątki w NR zaczynające się od "NIGHT RIDERS - Turniej ..." (zazwyczaj na samej górze listy wątków). Nic trudnego
Co do dzisiejszej propozycji Pawła ja dziś odpadam, albowiem czeka mnie drugi dzień Czyżynaliów i tam też będę miał swój "turniej"
Co sądzicie o liście Krazia? trzeba przyznać że chłopak jest bardzo pomysłowy a jego sposób wyliczania najlepszych zawodników wydaje się być lepszy Jak dla mnie lista Szybkich i Wściekłych wg jego obliczeń jest bardziej miarodajna.
Komentarz