Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja
Zamieszczone przez PaKoS
Rezerwista wzywany bo Plotnik poleciał w kulki jak z zorro z garcia heheeheh nie no to jest jakis misterny plan ja wiem ty to zrobiles specjalnie zeby dzien przed wyscigiem siniak mial co robic hahahah
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - dyskusja
Mnie nie przebijecie. Przygotowałem się na wyścig, przejechałem cały dystans dwa razy, taktyka przygotowana, czasy przejazdów dopieszczone i cały sobotni wieczór ustawiony pod ściganie...a wyścig odbył się w piątek Ide się zalać
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - dyskusja
Zamieszczone przez invictusluna
Mnie nie przebijecie. Przygotowałem się na wyścig, przejechałem cały dystans dwa razy, taktyka przygotowana, czasy przejazdów dopieszczone i cały sobotni wieczór ustawiony pod ściganie...a wyścig odbył się w piątek Ide się zalać
no to powiem Ci ze roz...... mi mięśnie czoła w tym momencie ale nie masz czego żałować
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - info + lista zapisów
Co za ch....a organizacja! Teamy sa tu podane, nie w dyskusji! Poza tym od czego jest PW?!?!?
Dzis sie dowiaduje ze mam miec z innej grupy samochod! Zero treningu i ustawien i zmarnowany czas bo wczesniej cwiczylem z R8. Zmieniacie w trakcie zasady i nie raczycie poinformowac osob ktorych to dotyczy!??
I z jakiej racji w ogole jest ta zmiana? Na podstawie jednego wyscigu? Co za bulszit.
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - info + lista zapisów
Zamieszczone przez GodISmE
Co za ch....a organizacja! Teamy sa tu podane, nie w dyskusji!
I z jakiej racji w ogole jest ta zmiana? Na podstawie jednego wyscigu? Co za bulszit.
Kolego licz się ze słowami
Była o tym mowa, ba nawet niezła dyskusja się odbyła, więc nie będę się teraz powtarzał i tłumaczył ci tego indywidualnie. Jeśli uczestniczysz w jakimś turnieju to chyba powinieneś na bieżąco sprawdzać informacje na jego temat. Jakoś nikt nie miał z tym problemu tylko ty. Muszę przyznać że naprawdę irytujący z ciebie typ
Zamieszczone przez Gawron88
Kolor chyba nie istotny skoro nie mam przypisanego na stale teamu-wiec jakis lakier bede mial,ale nie za gruby bo mi masa skoczy i spadna osiagi xD
Jak na razie wygląda na to że robisz dziś za różowego hot gay hahahahaahahahah Tak chciałeś być pierwszy na liście rez. to teraz masz
Komentarz