Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - dyskusja
Skoro tak uważasz to zezwalam na maksymalny tuning Jak jechać po tym torze ,to na maksa
Z ostatniej chwili: ponieważ żaden reprezentant GTA nie wpisał się na listę startową wyścig nie ma sensu. X runda zostaje przełożona na późniejszy termin( prawdopodobnie za cztery tygodnie). Może wtedy będzie więcej chętnych.
Re: Turniej "King of FF" - info + lista zapisów
Niestety nie udaÅ‚o sÃÄ™ uzbierać 5 zawodników,może to wina pogody,może urlopów,może zasad i regulaminu,może panie byÅ‚y za brzydkie :mrgreen:,mam nadziejÄ™ że za tydzieÅ„ bd wiÄ™ksza frekwencja
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - info + lis
V runda Classic World Tour
Tor: Monza
Samochód: z listy w pierwszym poście
Ograniczenie PO: tuning zabroniony
Opony: komfortowe twarde
Zużycie: bardzo szybkie
Data: 4 sierpnia 2013, godz. 19:30 trening/kwalifikacje, 19:45 wyścig
Liczba okrążeń: 22
Pokój udostępnia: Kapitan-Snuja
Pozostałe zasady w pierwszym poście (głównym)
Aktualna lista wykorzystań samochodów przez graczy:
Zapraszam ponownie na premierową rundę KoFF, na krętym i technicznym torze Autumn Ring Mini, opony z pewnością bd piszczeć
Obrazek
I runda "King of FF"
Tor: Autumn Ring Mini
Samochód: z listy w pierwszym poście (głównym)
Ograniczenie PO: 380
Opony: komfortowe miękkie
Zużycie: szybkie
Data: 3.08.2013, godz. 19:30 trening, 19:45, kwalifikacje, 20:00 wyścig
Liczba okrążeń: 32
Pozostałe zasady w pierwszym poście (głównym)
Lista startowa:
1. JankesPL(5.Honda ACCORD Euro-R ‘00)
2.
3.
Lista startowa:
1. JankesPL(5.Honda ACCORD Euro-R ‘00)
2. Quelxes (50% - Na wczasy wyjeżdżam w niedziele rano wiec nie wiem czy się wyrobie z pakowaniem i czy zona nie będzie chciała iść do kina)
3.
Myślę, ze nie głupim pomysłem było by poczekanie z nowym turniejem do po wakacji - jeśli frekwencja znowu nie dopisze
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - dyskusja
Widzę że nikt oprócz jankiego i mnie się nie wpisał na listę startową piątej rundy, więc odkładamy ją na za dwa tygodnie. Janki96- masz dzisiaj wolny wieczór. Jak tak będziemy odkładali na później to obawiam się że nie zdążymy zakończyć całego touru przed nastaniem GT6.
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - info + lista zapi
Runda X
Tor: Circuit de la sarthe 2009
1. Liczba okrążeń: 17 2. Auta dopuszczone do turnieju: Nissan GT-R R35 Touring Car 3. Liczba PO (ew. inne wymagania): Tuning bez ograniczeń 4. Rodzaj opon: Dowolne
Jeżeli 10min przed startem nie zjawią się wszyscy z listy startowej(chyba że o tym poinformują odpowiednio wcześniej) to w ich miejsce zostaną przydzieleni rezerwowi(jeśli tacy będą).
LISTA STARTOWA
KLUB NIGHT RIDERS:
1. rev (74)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Komentarz