NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja

Hahaha,ale beka.Ogladam replay i widze Siniak zrobil 4;03,0xx.Mysle sobie kurde to swietny czas jak na astona,zobacze jak jechal i.....panie to takie scinki sa dopuszczalne?W ten sposob to ja 4 minuty rozmienie
    Usmialem sie.

Co do wyscigu to obawialem sie ze mi nie starczy paliwa i zjechalem 3 raz do pitu.Teraz wiem,ze lepiej bylo nie zjezdzac moze skonczylo by mi sie w samej koncowce i te 17-15 sek przewagi moze by styklo zeby dowiezc P1.Jednak zjechalem i liczylem ,ze moze Gintokiemu zabraknie

Komentarz

Gawron ja spróbowałem właśnie zabawy z paliwem i skończyło síę moim ostatnim miejscem,co do siniaka faktycznie jeździł dość agresywnie,ja też parę razy przesadziłem,ale to już taki tor,tarki są dziwnie oddalone od skraju toru i wyjechać poza tor łatwo

Komentarz

Co innego wyjechac za tor bo wpadasz w zakret delikatnie za szybko i odsrodkowa wyciaga za tarke,a co innego walic na skroty bo za torem jest wyasfaltowane

Komentarz

@siniak
          Ma już dość twojej chamskiej i nieudolnej jazdy - pewnie nie tylko ja. Przedwczoraj uszkodziłeś mi samochód w Golf Trophy a wczoraj w GT3. Nie umiesz jezdzić z ludzmi online i ewidetnie nie możesz się pogodzić z tym, że są od ciebie lepsi. Żeby to nadrobić szarżujesz na dohamowaniach i rozpychasz się na zakrętach, uszkadzając samochody innym! Pomyślałby kto, że oddasz pozycje po błędzie i uszkodzeniu komuś samochodu ale gdzie tam. Cytujesz innym crc a sam się do nich nie stosujesz!
          Od teraz za każdym razem kiedy uszkodzisz mi samochód będziesz dostawał ode mnie dzwona z całym impetem, tak jak wczoraj, choćbym miał czekać całe okrążenie. Omijaj mnie lepiej z daleka bo inaczej nie pojezdzisz!

W protestach sÄ… filmiki.

Komentarz

Przyznaję się bez bicia że kilka razy pojechałem "po bandzie" - żeby nie było nie jeżdżę tak, jednak tym razem po kasacji z początku wyścigu* i dużej stracie z tego wynikającej byłem na szarym końcu i pozwoliłem sobie ta te ścinki. Jednak nie miało to wpływu na wynik, ale przepraszam tych, których moja jazda obruszyła.

*Przy okazji dzięki Szymon, może napisz dlaczego zrobiłeś mi z d*** garaż przez co z impetem poleciałem na bandę? Bo mam nadzieję że nie z chęci zemsty, tym bardziej że nasza kolizja z wcześniejszego zakrętu nie była umyślna, wpadłem w poślizg i straciłem kontrolę nad samochodem. Jakby tego było mało to zaraz potem wyszedłeś i ubliżyłeś mi na czacie. Wyjaśnisz to jakoś?

Komentarz

Niestety kary w GT5 nie są najlepsze,więc są 2 wyjścia,możemy jechać z karami,albo czekać na GT6

Komentarz

Wystarczylo pojechac wersje z roku 2005 i nie bylo by co ciac.Ale ta uwaga do Siniaka byla z przymruzeniem oka.

God,moim zdaniem jako obserwator z boku to raczej na siebie wziales taka wine,bo zemsty to mozna robic na jakichs lebkach przypadkowo spotkanych online a nie w umowionym wyscigu.Zreszta za uszkodzone kolo rozwaliles mu dokumentnie auto bo twoje sie i tak nie prowadzilo.Na dodatek opusciles wyscig.No nie bede tego komentowal dosadnie bo mam nadzieje,ze sie jeszcze poscigamy i bedziesz trzymal w miare cisnienie.

Komentarz

Godles a ja mam już dość twoich chamskich i grubiańskich komentarzy. Są kompletnie przesadzone i niepotrzebne. Każdy ma prawo popełniać błędy na torze i po to jest forum żeby po ludzku i normalnie sobie to wyjaśniać. Ja jestem gotowy przyjąć na klatę protesty i kary wynikające z mojej nieprawidłowej jazdy. Nie inaczej jest tym razem, przyznaję naturalnie ci rację w przypadku uszkodzenia koła na piątkowym "Golf Trophy" oraz wczorajszym GT3 i przyjmuję karę (w przypadku "Golf Trophy" zadecyduje organizator, w "GT3 Cup" sam nim jestem więc kara będzie przyznana )
                  Ale tym tekstem to już przegiąłeś:
                  Zamieszczone przez GodISmE
                  Od teraz za każdym razem kiedy uszkodzisz mi samochód będziesz dostawał ode mnie dzwona z całym impetem, tak jak wczoraj, choćbym miał czekać całe okrążenie. Omijaj mnie lepiej z daleka bo inaczej nie pojezdzisz!
                  Grozisz mi? Jeśli to nie jest żart (głupi) to chyba nie masz czego szukać w NR, bo tak jak napisał Gawron "zemsty to mozna robic na jakichs lebkach przypadkowo spotkanych online a nie w umowionym wyscigu".

Na koniec jeszcze filmiki odnośnie omawianej sytuacji, co by wszyscy wiedzieli o czym mowa

[youtube:22k8voa3]http://www.youtube.com/watch?v=10SbUZiJXFI&feature=youtu.be[/youtube:22k8voa3]
                  [youtube:22k8voa3]http://www.youtube.com/watch?v=2s-8AAIoY8A&feature=youtu.be[/youtube:22k8voa3]

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - dyskusja

I jak z tą rundą?Zapisało síę 3 osoby + organizator i siniak który udostępnia pokój to 5 osób

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - dyskusja

Ja niestety nie mogłem bo byłem w rozjazdach, Siniak też miał jakieś swoje sprawy, reszta zapomniała bądź nie chciała i wychodzi na to że trzeba przełożyć Monzę na za 2 tygodnie.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - info + lista zapisów

Turniej DTM - Runda IV

Tor: Autodromo Nazionale di Monza Circuit
                        Data i godz: 08-09-2013r. godz.19:30
                        1. Liczba okrążeń: 10okr. sprint + 21okr. wyścig główny
                        2. Auta dopuszczone do turnieju:

Harmonogram rundy:
                        -zbiórka 19:30
                        -rozgrzewka 19:35 - 19:45
                        -kwalifikacje 19:45 - 19:55
                        -start wyścigu pierwszego(sprintu) 19:55
                        Zużycie: normalne
                        Uszkodzenia: wyłączone
                        Kary: wyłączone
                        Opony: dowolne
                        Asysty: wyłączone, dozwolony abs
                        Tuning: Moc max: 620KM Waga min:1120kg
                        Zakaz zjazdu do pitstopu.

-start wyścigu drugiego(głównego) w odwróconej kolejności
                        Zużycie: normalne
                        Uszkodzenia: ciężkie
                        Opony: dowolne
                        Kary: wyłączone
                        Asysty: wyłączone, dozwolony abs
                        Tuning: Moc max: 620KM Waga min:1120kg
                        ObowiÄ…zkowe dwa zjazdy do pitstopu

Pokój udostępnia: siniak

ObowiÄ…zujÄ… zasady CRC.
                        Bezwzględnie obowiązuje zasada dwa koła na torze. Dla nie stosujących się do tej zasady organizator przewiduje dotkliwe kary. Apeluje również o rozsądek przy wyjazdach z boksów, chodzi mi o to żeby nie przekraczać linii oznaczającej wyjazd z alei serwisowej.
                        Kary:
                        -wyjazd poza linie wyznaczającą trasę powrotu na tor po wyjeździe z alei serwisowej +5 sek do wyniku końcowego
                        -każdorazowe ścięcie zakrętu bądź szykany:
                        +2sek sprint/+2sek główny
                        Kara może zostać anulowana w przypadku gdy kierowca po wyżej przedstawionych sytuacjach odpuści gaz na ok. 1 sekundę nie powodując oczywiście z tego tytułu zagrożenia na torze.
                        Życzę Wszystkim czystej i szybkiej jazdy.

Lista startowa:

1. rev
                        2.
                        3.

Komentarz

Ja proponuje zrobic reset pamieci.Byly miedzy Wami niesnaski wczesnniej dot. regulaminu i jego zastosowania,teraz macie zal w obie strony.Wiec najlepiej zresetowac pamiec i postarac sie dogadac na nowo,zapominajac o przykrych incydentach.
                          Bo podbijac ktotnie jest latwo,a z doswiadczenia wiem,ze konczy to sie czasem opuszczeniem zawodnika z jakiejs spolecznosci i tracimy na tym wszyscy i ja tez a tego bym nie chcial.
                          Dobrze,ze God sie latwo nie fochuje

Panowie dogadamy sie

Komentarz

Lista startowa:

1. rev
                            2. Gawron88
                            3.

Komentarz

Lista startowa:

1. rev
                              2. Gawron88
                              3. JankesPL

Komentarz

Jestem tego samego zdania co mój przedmówca i proszę o większą powściągliwość w komentarzach odnośnie jazdy innych(nikt nie jest doskonały , gt5 też ma swoje za uszami). Jeżeli startujący w wyścigu kierowcy nie wezmą sobie tego do serca to ich jazda online w gt5 nie ma sensu. Apeluje ,zresztą już nie po raz pierwszy na tym forum aby wszystkie nieporozumienia wynikłe podczas wyścigów wyjaśniać między sobą na gg bądź pw(nie po to się spotykamy żeby się kłócić) chyba ,że owe racje mają być poddane pod publiczny osąd. Nie popieram zachowania Godlsme1, biorę to jako wypadek przy pracy z którego zostaną wyciągnięte odpowiednie wnioski na przyszłość.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X