Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja
Nie wiem czy ta funkcja była wcześniej, ale zauważyłem, że po ustawieniu pokoju na wyścig długodystansowy można teraz ustawić czas a nie liczbę okrążeń do zakończenia wyścigu. Przyda się w lidze.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Znaczy się co, wyścig jest kończony równo po 3h i akcja staje w miejscu?
Bo co mnie martwi w tak długim wyścigu, jeśli Finek ustali za mały czas opóźnienia wyścigu, to ci, co będą pare okr. w plecy (czyli na przykład GT500 w stosunku do LMP) mogą mieć status nie ukończonego wyścigu.
Szkoda, że nie ma opcji - koniec wyścigu po tym jak przejedzie ostatni zawodnik (lub ew. wyjdzie z gry).
Re: Turniej "LMP & GT500" - Zespoły
Lista zespołów:
1. FK Racing - FinekPL i kamalik512: Peugeot 908 HDi FAP Oreca i Keihin HSV-010
2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance): Mazda 787B i Weider HSV-010
3. BL RACING - ArtiF1 i Rev: Raybrig HSV-010 i Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
4. No Name - M-Michalczyk i ..ADIKF1 - Pescarolo C60 Hybride Judd `05 & YellowHat YMS Supra 05
5. SS Power - Sasek i siniak: Xanavi Nismo GT-R `08 i Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Total `10
Zamieszczone przez Campo
Znaczy się co, wyścig jest kończony równo po 3h i akcja staje w miejscu?
Bo co mnie martwi w tak długim wyścigu, jeśli Finek ustali za mały czas opóźnienia wyścigu, to ci, co będą pare okr. w plecy (czyli na przykład GT500 w stosunku do LMP) mogą mieć status nie ukończonego wyścigu.
Szkoda, że nie ma opcji - koniec wyścigu po tym jak przejedzie ostatni zawodnik (lub ew. wyjdzie z gry).
Po upływie 3h wyścigu, gdy prowadzący wyścig ukończy okrążenie wygrywa. Dajmy na to lider kończy po upływie czasu okrążenie X i do tego X okrążenia reszta jest klasyfikowana tak jakby wyścig z góry ustawiony był na X okrążeń. Nic się nie zmienia, poza tym, że limitem jest czas wyścigu a nie ilość okrążeń. Reszta klasyfikowana jest normalnie ze stratą tylu i tylu okrążeń do lidera. Pozycje na jakich jechali zostają normalnie uwzględnione po dokończeniu przez nich okrążenia na którym się znajdowali kiedy lider kończył wyścig. Zasady identyczne jak w wyścigach czasowych licencji S w GT6 lub takich jakie odbywają się w Le Mans 24h. Tyle że my nie jedziemy 24h tylko 3h.
Edit: trochę szkoda, że tak mało chętnych...
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Myślę że łącze Siniaka spokojnie powinno wystarczyć, więc po staremu w piątek spotykamy się u niego Może w późniejszej fazie turnieju znajdzie się więcej osób i jeśli pojawią się problemy to ewentualnie zmienimy na kogoś innego.
Lista zespołów:
2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance): Mazda 787B i Weider HSV-010
3. BL RACING - ArtiF1 i Rev: Raybrig HSV-010 i Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
4. No Name - M-Michalczyk i ..ADIKF1 - Pescarolo C60 Hybride Judd `05 & YellowHat YMS Supra 05
5. SS Power - Sasek i siniak: Xanavi Nismo GT-R `08 i Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Total `10
6. Team Joest - Rasta4889 - Audi R18 TDI - kto dołączy ?
Lista zespołów:
6. Team Joest - Rasta4889 i Rholek - Audi R18 TDI i samochód postaram się dzisiaj podać, mojego ulubionego już nie ma
Komentarz