NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej

Zamieszczone przez Rasta4889
    No wlasnie i tu nie wszyscy sie zgrali z tym lmp vs gt500 bo niektórzy puszczali,niektórzy jechali normalnie a czasem tak jak ja z Rhol to razem sie puszczalismy i troche nie wiadomo było kto kogo
    No tak, gdy widziałem z tyłu lmp to już później nie wiedziałem co mam robić ze sobą Niby Rev (chyba) mówił i pisał, żebyśmy jechali swoją linią, a lmp sobie samo poradzi o tyle już dość wcześnie w wyścigu zobaczyłem, że niektórzy z lmp wciskają się na wewnętrzną w szybki łuk, gdzie wyprzedzanie normalnie jest tam prawie niemożliwe, wiadomo że przy takiej różnicy mocy to wyprzedzanie się udaje, ale ja wtedy w najlepszym wypadku tracę kilka sekund, w najgorszym nie mieszczę się w zakręt
    Oczywiście nie mam do nikogo pretensji, musimy się dotrzeć

Tak naprawdę widząc z tyłu tylko Michalczyka i Revetiona byłem pewny że mogę jechać swoim tempem. Szczególnie Rev był przewidywalny

Moja sytuacja z Rastą wynikła z tego, że ja nie chciałem blokować swojego teammate'a On chciał mnie puścić normalnie i nagle spojrzałem przed siebie, a prostej już nie było i poleciałem w rabarbar Więc to była moja wina jakby co

Komentarz

• Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Zamieszczone przez Hubba2010
      stres debiutanta też swoje zrobił
      Spoko, mnie start zawsze stresuje, a sam bym raz czy dwa wjechał Finkowi w tyłek na okrążeniu formującym

@Campo
      Powinienem zacząć od przepraszania Ciebie ale musiałem najpierw parę spuścić. Bardzo żałuję, że się poddałem ale złość narastała (dawno nie byłem tak wkurwiony) i dalsza jazda nie miała sensu w moich oczach Powinienem przejechać tych 10 okrążeń dla ochłonięcia, ale zamiast wyluzowywać to mnie krew zalewała, jak zaliczałem spiny, nie trafiałem w punkty hamowania i jeszcze MM i Sasek mnie zdublowali z taką łatwością jakbym jechał GT500.
      Z moją wczorajszą jazdą nie miałem szans na jakiekolwiek punkty, chociaż kto wie?
      Do czasu Monako siÄ™ ogarnÄ™.

Mój kanał

Komentarz

Ja z góry przepraszam wszystkich którym cokolwiek zrobiłem sorry , a co do wyścigu on się dla mnie rozpoczął w momencie gdy było 100% deszczu , ale niestety wyścig został przerwany no i jeszcze zostałem pozbawiony prądu co spowodowało rzecz jasna koniec mojego ścigania

Komentarz

Dodałem osobny system przydzielania punktów dla wyścigów jednej klasy bo uznałem ze tak bedzie sprawiedliwiej
          lmp-gt500/turniej-lmp-gt500-informacje-t8288.html

Komentarz

• Re: Turniej

No wlasnie i tu nie wszyscy sie zgrali z tym lmp vs gt500 bo niektórzy puszczali,niektórzy jechali normalnie a czasem tak jak ja z Rhol to razem sie puszczalismy i troche nie wiadomo było kto kogo

Edit: musze przyznać ze akurat w klasie LMP gdyby nie ten restart to było by jeszcze ciekawiej
            Zastanawia mnie dlaczego tak usilnie blokowałeś mnie przez 2okr.?

Komentarz

Póki co nie byłem zdublowany jeszcze wiec mogłem sie ścigać z toba ale jc to wybacz Finek,moze zmień tez odrazu ten zapis o oponach czyli dwie mieszanki - WM i WT albo WŚ

Komentarz

Nie mam Ci za złe
                Ale tak dla formalności byłeś na 5 pozycji.
                Jeżeli walczmy o pozycję to jak najbardziej mógłbyś blokować, tyle że nie w tym wypadku. <faja> <ganja>

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Mi się niestety nie udało pojawić wczoraj na starcie , a szkoda bo bardzo szybko złapałem dobry kontakt z Bentleyem . No cóż niedługo będzie okazja do poprawy

Komentarz

Wyścig w moim wykonaniu udany. W pierwszej fazie wyścigu miałem ustawiony za duży docisk i praktycznie na każdym zakręcie doganiałem Rasta, ale na prostych to byłem w wielkiej D, bo wszyscy mnie brali jak chcieli. Zaczął padać deszczyk to zacząłem nadrabiać do lidera i jak na suchym traciłem średnio sekundę, czasem półtorej na okrążeniu tak na mokrym z każdym okrążeniem sekundkę zyskiwałem. Niestety potem zaczęły się błędy i 3 razy mnie obróciło i wypadłem z rytmu. Swoją drogą fizyka jazdy na mokrym jest skopana, w GT5 aż tak się samochody nie ślizgały. Po restarcie nadal troszkę za mało zmniejszyłem docisk i nie byłem konkurencyjny, ale równa i bez większych błędów jazda pozwoliła mi zająć 2-gie miejsce.

Co do wyprzedzania GT500 to raz chciałem przedobrzyć i jak wyprzedzałem Rhol'a to nieostrożnie wyprzedziłem go poboczem za T5. Także sorki, mogło dojść do kolizji, ale dzięki twojej uwadze za w czasu zjechałeś na bok. Ale moja wina.

Co do deszczu, to może zrobimy jakiś test, czy jak ustawimy na Utrata przyczepności na mokrej nawierzchni na nie realistyczną, może będzie się lepiej jeździć i nie będzie takich problemów?

Proponuję też dać przyspieszony czas, żeby trochę o nocne wyścigi zahaczyć. <okok>
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                      Co do deszczu, to może zrobimy jakiś test, czy jak ustawimy na Utrata przyczepności na mokrej nawierzchni na nie realistyczną, może będzie się lepiej jeździć i nie będzie takich problemów?
                      To ustawienie dotyczy również tego, co się dzieje z autem jak złapiesz pobocze - nie tylko mokrego toru.

Komentarz

Sasek nasz początek wyścigu to był niezły pojedynek gdyby nie restart to nie wiem jak by to sie skończyło

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                          Proponuję też dać przyspieszony czas, żeby trochę o nocne wyścigi zahaczyć. <okok>
                          Spokojnie Sasek, przyspieszony upływ czasu jest planowany w każdym wyścigu gdzie to możliwe Na Silverstone nie było większej różnicy bo ustawienia godziny są tylko od 8:00 do 19:00 z tego co pamietam to nawet ani trochę sie nie ściemni.
                          Le mans bedzie na pewno zkompresowane (nie wiem czy to dobre słowo ) do 24h.

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
                            Zamieszczone przez Sasek
                            To ustawienie dotyczy również tego, co się dzieje z autem jak złapiesz pobocze - nie tylko mokrego toru.
                            Nie wiedziałem. No to widocznie bez deszczu będziemy jeździć.

Sasek nasz początek wyścigu to był niezły pojedynek gdyby nie restart to nie wiem jak by to sie skończyło
                            Pewnie solidnym dzwonem

Zamieszczone przez TheFinek
                            Le mans bedzie na pewno zkompresowane (nie wiem czy to dobre słowo ) do 24h.
                            Miło mi to słyszeć.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - ZespoÅ‚y

Ponieważ wczorajszy wyścig jechałem wypożyczonym ałtkiem od polo510 więc chciałbym zgłosić:

1. FK Racing - FinekPL i kamalik512: Peugeot 908 HDi FAP Oreca i Keihin HSV-010
                              2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance): Mazda 787B i Weider HSV-010
                              3. BL RACING - ArtiF1 i Rev: Raybrig HSV-010 i Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
                              4. Team order - M-Michalczyk i ..ADIKF1 - Pescarolo C60 Hybride Judd `05 & YellowHat YMS Supra 05
                              5. SS Power - Sasek i siniak: Xanavi Nismo GT-R `08 i Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Total `10
                              6. Team Joest - Rasta4889 i Rholek - Audi R18 TDI i Motul Autech GT-R '08
                              7.Shell Helix Racing -polo510 i kaktus - Bentley Speed 8 i Epson NSX `08,
                              8. Grandpa Team - Hubba 2010- predo81 : Peugeot 905B Evo 1 Bis LM `92 , RAYBRIG NSX 06 ( Hubba nie mogę ci gwarantować że wygramy ten turniej ale dobrej zabawy na pewno <rotfl> )

Komentarz

Jakbyśmy nie przerwali wczorajszego wyścigu w czasie tej 100% wilgotności to ja bym pewnie sobie odpuścił - jazda w tych warunkach była dla mnie katorgą, a nie jestem masochistą
                                Dlatego jak uważam że to świetny pomysł
                                Zamieszczone przez Sasek

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X