Re: Turniej
No tak, gdy widziałem z tyłu lmp to już później nie wiedziałem co mam robić ze sobą
Niby Rev (chyba) mówił i pisał, żebyśmy jechali swoją linią, a lmp sobie samo poradzi o tyle już dość wcześnie w wyścigu zobaczyłem, że niektórzy z lmp wciskają się na wewnętrzną w szybki łuk, gdzie wyprzedzanie normalnie jest tam prawie niemożliwe, wiadomo że przy takiej różnicy mocy to wyprzedzanie się udaje, ale ja wtedy w najlepszym wypadku tracę kilka sekund, w najgorszym nie mieszczę się w zakręt 
Oczywiście nie mam do nikogo pretensji, musimy się dotrzeć
Tak naprawdę widząc z tyłu tylko Michalczyka i Revetiona byłem pewny że mogę jechać swoim tempem. Szczególnie Rev był przewidywalny
Moja sytuacja z Rastą wynikła z tego, że ja nie chciałem blokować swojego teammate'a
On chciał mnie puścić normalnie i nagle spojrzałem przed siebie, a prostej już nie było i poleciałem w rabarbar
Więc to była moja wina jakby co
Zamieszczone przez Rasta4889

Oczywiście nie mam do nikogo pretensji, musimy się dotrzeć

Tak naprawdę widząc z tyłu tylko Michalczyka i Revetiona byłem pewny że mogę jechać swoim tempem. Szczególnie Rev był przewidywalny

Moja sytuacja z Rastą wynikła z tego, że ja nie chciałem blokować swojego teammate'a

Komentarz