Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja
W długich dystansach jedziemy zawsze do końca bez względu na zajmowaną pozycję bo nikt nie wie co się zdarzy w ostatniej godzinie, ostatnim kwadransie, na ostatnim okrążeniu wyścigu. Czasami te dwa punkty przeważają szalę zwycięstwa, mimo że to tylko dwa punkty
Re: Turniej "LMP & GT500" - Zespoły
Zamieszczone przez ArtiF1
Z powodu braku doświadczenia w wyścigach długodystansowych, oddaję swoje miejsce w BL Racing.
Ej no co ty Arti wymiękasz? To nie przystoi prezesowi <dobani>
Mówisz ze brakuje Ci doświadczenia? No to chyba najwyższy czas by sie podszkolić Gdy wyścig trwa ponad godzinę to ważne żeby jechać swoim tempem i starać nie popełniać błędów a czasy beda coraz lepsze. Ot, cała filozofia
Co do moich lagów to chciałbym wszystkich poszkodowanych przeprosić, jak widać z moim łączem bywa czasem jeszcze gorzej niż zwykle A najgorsze jest to ze za wiele z tym zrobić nie mogę bo tu gdzie mieszkam po prostu to wszystko co da sie wyciągnąć. W przyszłości chce przetestować jeszcze radiowke i sprawdzić jak bedzie śmigało
Arti dawaj, nie odpuszczaj, zobacz ja taki leszczu a uparcie chcę jechać dalej i częściej, nawet jak będę ostatni na mecie to ciul, zawsze ktoś musi stawkę zamykać i mogę to być ja, ważne aby dojechać do końca.
Campo nabij mnożnik 200% i jeśli jeszcze nie zrobiłeś to zrób RedBulla i Sennę, kupę kasy z tych eventów jest. Ja jak zebrałem kilkanaście milionów na tym tak mam je do tej pory
Tak robię właśnie, ale przez to, że nie mam czasu aby codziennie siadać przy konsoli czasami te 200% mi ucieka, redbulla kręcę w kółko ale to straszna nuda .
Dobiję znowu do 200% i biorę się za Sennę - ile w sumie wpada za całość?
Ja mam tylko srebra w Sennie, ale przy 200% to wpadło ze 2-3 miliony, dokładnie nie pamiętam. Przy złocie pewnie jest to znacznie więcej
Zawsze możesz tylko na chwilę codziennie włączyć GT6, aby mnożnik nabić, nie musisz grać
Oj tam, te srebra wpadły po 4-5 przejazdach, brązy na padzie wpadły, a ja kompletnie nie umiem na padzie jeździć. Na złoto musiałbym już dłużej posiedzieć.
Nic nie bój o srebro nie jakoś trudno
Ale tak w ogóle to kolejny wyścig jadą jeszcze dwie klasy, więc LMP potrzebujesz za 4 tygodnie, spokojnie nazbierasz
Zamieszczone przez ArtiF1
Z powodu braku doświadczenia w wyścigach długodystansowych, oddaję swoje miejsce w BL Racing.
Jeśli to nie jest żart i faktycznie się wycofasz to będziesz największą babą w historii tego klubu, ba tego forum
Co to w ogóle za powód To tak jakbyś zaczął chodzić z laską, po czym po 2 randkach powiedział jej że się wycofujesz z powodu braku doświadczenia, dajmy na to, w całowaniu Chłopie zaręczam ci że co najmniej połowa ze startujących w tym turnieju też nie ma doświadczenia w wyścigach długodystansowych. Na przykład ja Nigdy wcześniej online nie śmigałem dłużej niż w turniejach trwających ok. godziny.
Poza tym cóż to jest 2 czy nawet 3 godziny wobec 24 godzin czasu rzeczywistego w wyścigach rozgrywanych na GT Planet.
No - wytrzyj nos i nie wymiękaj, widzimy się na Le Mans
Zamieszczone przez Sasek
Niemniej jednak musiałem w wyścigu wykonać 2 niezamyślone pitstopy, dzięki Rasta. Prawdopodobnie straciłem przez to 2gie miejsce bo różnica do Rholka nie była duża a pit trwa więcej niż 15 sekund. Pech chciał, że 2x trafiłem i musiałem dublować Raste. Pierwszy raz jechałem za nim 5 okrążeń i nie puścił mnie mimo iż tempo miałem lepsze o 0,5 sek na okrążeniu i migałem mu światłami na każdej prostej, wypchnął mnie na wewnętrzną w jednym z zakrętów i banda. Potem jak się naprawiłem znowu jakimś trafem znalazł się przede mną i jechałem za nim kolejne 4 okrążenia aż w końcu chciałem wyprzedzić przed szykaną... Przycisnął mnie do barierki mimo iż miałem overlap. Wtedy też mnie trochę poniosło i za niecenzuralne słowa przepraszam resztę.
Nie ma za co, w takiej sytuacji każdego by poniosło. Jak dla mnie opisana sytuacja jest nie do przyjęcia, Rasta ewidentnie do ukarania, ale to nich już organizator sprawdzi i potwierdzi.
A swoją drogą zamiast mrugać światłami mogłeś od razu na hs rzucić hasło żeby ci miejsce zrobił, może miał hud wyłączony a w lusterko nie ma zwyczaju patrzeć. W końcu chyba taki jest zamysł tego że akurat na tym turnieju mamy headsety on. Bo na pewno nie taki jaki usłyszeliśmy później odnośnie telewizora - niestety nie wiem kto to był, bo po głosie nie poznałem, ale hamuj się chłopie z takimi tekstami na przyszłość <mlotkiem>
Komentarz