Siniak i Sasek,te sytuacje były dyskusyjne. Naprawdę to nie było zamierzone by uderzyć w ciebie tak jak tu na mnie pomstujecie :/ i chciałem cie przeprosić za to co sie stało. Co do HS przykro mi ale nikogo nie słyszałem podczas wyścigu. Bedzie kara to trudno,moze sie każdemu trafić ale prosze nie wypowiadajcie sie w taki sposób jak bym to celowo zrobił.
Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja
Czy któryś z Panów GT500 coś już trenował w Le Mans? Bo dzisiaj planuję wieczorkiem przysiąść i fajnie byłoby mieć jakiś punkt odniesienia Ewentualnie można jakiś wspólny trening zrobić
Jeszcze jest ponad tydzień do wyścigu, w przyszłym tygodniu coś pomyślimy o wspólnym oficjalnym treningu. Myśle ze w środę albo w czwartek bedzie dobrze
Trening na Le Mans można obskoczyć tuż po sobotnim wyścigu.
Na Monzę się piszę, ale mogę być bardzo późno, więc mogę się spóźnić (czyt. przyjść jak już się wszyscy rozejdą)
Dobra dobra, Ty mi tutaj nie ściemniaj, już ja widziałem jak niektórzy trenują przez dwa tygodnie Potem jest wyścig i samochody mają tak poustawiane, że ja nie wiem co się dzieje i dlaczego mój nie jedzie
Komentarz