NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Odp: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Czasy online nie napawają optymizmem: 3:34-3:35

Mój kanał

Komentarz

• Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Ja wczoraj też chwilę pośmigałem online, ale w tym pokoju co byłem było ograniczenie do 660KM i udało się zrobić czas w okolicy 3:34,xxx spokojnie można to jeszcze poprawić Widziałem, że tylko Kwiatek miał wczoraj założone lobby koło godz 23 ale nie mogłem dołączyć

Komentarz

• Re: Turniej "LMP & GT500" - Lista zapisów

Re: Turniej "LMP & GT500" - Lista zapisów
        Nieprzeczytany postprzez M-Michalczyk » Pn cze 09, 2014 10:34 am

Le Mans 3h(Circuit de la Sarthe 2013) 13.06.2014

Lista startowa:
        1. Finek
        2. Rasta4889
        3. Krazio
        4. Campo
        5. Rholek,
        6. Hubba2010
        7. Gapa
        8. Tomessi
        9. MM
        10.ADIKF1
        11.predo81
        12.

Komentarz

• Re: Odp: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Pokój był "tylko dla znajomych" żeby randomy z internetów mi się nie pałętały
          Dziś też planuję potrenować po 23.

Mój kanał

Komentarz

Jako, że jak pewnie wszystkim wiadomo, jutro zaczyna się mundialowe szaleństwo, mam pytanie. Czy w związku z arcyciekawym meczem piątkowym (Hiszpania-Holandia) istnieje szansa na przełożenie najbliższego wyścigu? <prosi>

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Jak dla mnie to nie ma opcji aby zmienić tygodnie, bo to by znaczyło że już nigdy nie wystartuje w tym turnieju, co drugi tydzień mam na popołudnia, zaczynając od przyszłego.
              Olać mecz, to sport dla dziewczyn

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                Jako, że jak pewnie wszystkim wiadomo, jutro zaczyna się mundialowe szaleństwo, mam pytanie. Czy w związku z arcyciekawym meczem piątkowym (Hiszpania-Holandia) istnieje szansa na przełożenie najbliższego wyścigu? <prosi>
                A od kiedy ty oglądasz mecze Dominik?? Nie ma opcji przełożenia wyścigu, zresztą nasz wyścig będzie przedsmaczkiem tego co się będzie działo w ciągu weekendowego szaleństwa z
                Le Mans <rotfl>

Komentarz

Zamieszczone przez TheFinek
                  A od kiedy ty oglądasz mecze Dominik??
                  Od dziecka. Nie rozumiem skąd twoje zdziwienie. Ostatnio jak był finał LM też wnioskowałem za przeniesieniem GT3 i Paweł nie miał z tym problemu. Ale ok twój turniej, twoje zasady. Szerokości zatem życzę jutro wszystkim anty-piłkowym

Komentarz

Nie jestem anty-piłkowy, tez bede oglądał mecze. Po prostu Le mans jest dla mnie na pierwszym miejscu

Komentarz

Mecz czy wyścig o to jest pytanie <bezradny>
                      GT5 - 100%
                      GT6 - 100%
                      GTS - 100%
                      GT7 - 100%

Komentarz

Ja już mam rezerwację na jutro: duży ekran, grono fajnych znajomych, piłkarskie emocje i lana Černá hora w ręce - będzie się działo <lol> Wirtualny Le Mans niestety przegrywa tak silną konkurencję

Komentarz

• Ankieta - wybór dnia odbycia się Le Mans

Choć nie jestem zwolennikiem demokracji to chcę aby wyścig owocował w jak największą frekwencje dlatego też została utworzona ankieta. Jeśli ma dojść do przełożenia naszego spotkania na Le Mans to jedynie na 27 czerwca (sprawdziłem terminarz mistrzostw i tego dnia nie odbywa się żaden mecz). Tak więc do was należy decyzja czy chcecie podtrzymać klimat prawdziwego Le Mans czy też porwać się piłkarskim emocjom. GŁOSUJCIE

Komentarz

Zapraszam wszystkich do głosowania lmp-gt500/ankieta-wybor-dnia-odbycia-si-le-mans-t8313.html

Komentarz

A ja juz mam otwarty pokój i bedzie do około 22 jak by ktoś chciał na trening wpaść

Komentarz

Powiem szczerze, że nie rozumiem tego zamieszania z przekładaniem wyścigów. Jest terminarz, są zapisy. I czemu tylko piłka ma być tym czynnikiem, który powoduje zmiany w terminarzach, są przecież i inne dyscypliny sportu, są jakieś święta, rocznice ślubu, urodziny dzieci, praca na drugą zmianę, impreza ze znajomymi, wakacje, urlopy. Przecież to jest zabawa, jak ktoś wybiera inny jej rodzaj to ok. jego prywatna, indywidualna sprawa. Ale, by przenosić wyścig, to wg mnie nieporozumienie. Oczywiście głos na 13.06.2014

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X