NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

U mnie jeszcze urlop i nie będę na Spa.

Komentarz

Zamieszczone przez TheFinek
      Wiesz no, np. Predo często spędzał wyścigi w boksach i nigdy nie otrzymał za to pkt mimo ze jest moim dobrym kumplem.
      A na czym ta awaria Adik polegała??
      Z racji tego że to długodystansowce to stanie w pitstopie jest całkiem na miejscu, jeest nawet w tym więcej realizmu (mechanicy majstrowali coś tam... Pod warunkiem że ukończył 65% wyścigu ) A ta osoba co jest na ost. miejscu ma więcej motywacji.
      takie jest moje zdanie, oczywiście Finek jest tu sędzią FIA

Komentarz

Skoro już o realizmie mowa to stał na poboczu, więc chyba jakiś defekt, to dojechać do mety nie mógł

Komentarz

Zamieszczone przez M-Michalczyk
          Z racji tego że to długodystansowce to stanie w pitstopie jest całkiem na miejscu, jest nawet w tym więcej realizmu (mechanicy majstrowali coś tam... Pod warunkiem że ukończył 65% wyścigu ) A ta osoba co jest na ost. miejscu ma więcej motywacji.
          Sory, ale to jest GT6, gdzie wszystkim steruje skrypt. 65% wyścigu to zdecydowanie za mało... Wyścig trwa 120 minut i żeby zostać zakwalifikowanym wystarczy przejechać 78 minut? O nie.

Komentarz

Jak nie dojechałem na końcu jest tabela i mam strate 10 ok a ty nie masz nic to chyba nie to samo czyli jak bym był szybszy i zdublował bym was o 10 ok do końca wyścigu zostaloby 10 min to mógbym stanąc na poboczu i czekać aż minie 10 min a wy i tak byście nie zrobili 10 ok to też bym nie dostał punktów.,Generalnie mnie to wali ale jak ma tak byc to faktycznie brak motywacji lepiej wyjśc i sie wyspac ,zreszta ostatnie Le Masn była taka sytuacja też wyjechali na ostatnie kółko ,ale jak pisał Mariusz Finek jest sędzią i Basta

Komentarz

Ja bym pojechał, ale jak mam dostawać takie bańki jak zawsze to wstyd startować .

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
                Zamieszczone przez M-Michalczyk
                Z racji tego że to długodystansowce to stanie w pitstopie jest całkiem na miejscu, jest nawet w tym więcej realizmu (mechanicy majstrowali coś tam... Pod warunkiem że ukończył 65% wyścigu ) A ta osoba co jest na ost. miejscu ma więcej motywacji.
                Sory, ale to jest GT6, gdzie wszystkim steruje skrypt. 65% wyścigu to zdecydowanie za mało... Wyścig trwa 120 minut i żeby zostać zakwalifikowanym wystarczy przejechać 78 minut? O nie.
                Może z tym 65% przesadziłem. Ale co ma do tego skrypt ?
                Krazio i nie pisz mi że to jest GT6, bo ja bardzo dobrze o tym wiem..

Komentarz

Panowie co maja 65% czy 78min Krazio tak jak piszesz wyścig trwa 120 min i ja je przejechałem jak byk w wynikach na końcu jeste sklasyfikowany ze strata 10 ok. to jaki status w takim razie maja siniak i finek ,oni nie ukończyli bo nie maja czasów .T raczej trzeba było mi dać karę a nie wciskać mi że nie ukończyłem bo jak byk UKOŃCZYŁEM .

Komentarz

[quote=M-Michalczyk]
                    Zamieszczone przez Krazio
                    Zamieszczone przez "M-Michalczyk":2i8i5r1m
                    Z racji tego że to długodystansowce to stanie w pitstopie jest całkiem na miejscu, jest nawet w tym więcej realizmu (mechanicy majstrowali coś tam...)
                    Sory, ale to jest GT6, gdzie wszystkim steruje skrypt.
                    Co ma do tego skrypt ?
                    [/quote:2i8i5r1m]
                    Gra jest tak oskryptowana, że, np naprawa silnika lub koła zawsze trwa tyle samo i jest to bardzo szybki zabieg. Po za tym tak jak Rholek pisał, Adik był na trawce, a nie w boxach.

Zamieszczone przez ADIKF1
                    Na końcu jeste sklasyfikowany ze strata 10 ok. T raczej trzeba było mi dać karę a nie wciskać mi że nie ukończyłem bo jak byk UKOŃCZYŁEM .
                    Waląc totalnie po bandzie to ja mogę pojechać pierwsze okrążenie i zaczekać, aż reszta dojedzie, po czym dojechać do mety.
                    Biorąc rzecz bardziej poważnie: Stałeś jakieś 10-15 minut na trawie, powiedziałeś, że Ci się już nie chce jechać, Jak tak bardzo chcesz te punkty to trzeba było pomęczyć się jeszcze te kilka minut.

Komentarz

Walić punkty mogłes i stać czły wyścig kto ci broni i pojechać ostatnie okrążenie jak upływał czas i zostaniesz sklasyfikowany nie, a że na ostatniej pozycji kto ci broni .to jest wyścig na czas a nie na okrązenia liczy się ilośc ok przejechanych w danym czasie .Chyba że się mylę i jest jak w łyżwiarstwie punkty dostaje się za efekt artystyczny ,a to w tedy co innego trza było od razu tak mówić .A w D.. mam punkty tylko coś mi ty nie pasowało

Komentarz

Podobno dzisiaj do pobrania jest duża (2GB) aktualizacja do GT6, więc jak ktoś zapuści konsolę przed wyścigiem, to się nań nie wyrobi.

Komentarz

Dzięki ciuciu za info .

Komentarz

Dzięki za cynk, ale chyba dzisiaj wyścigu nie będzie na to wygląda

Komentarz

Z tak niska frekwencja i tak nie ma po co jechać. Ale dzięki za informacje. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Aktualizacje wążą po ponad 1GB (tym razem nawet 2GB) a jakiś wielkich usprawnień i nowości nie ma. Chociaż nie, juz wiem 2 nowe auta = 2GB. Proste równanie <mrgreen>

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Malowanie zacisków dodali.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X