NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turnieje klubu Night Riders

Lista uczestników:
    1. Angello - Dodge Viper GTS
    2. Krazio - Chevrolet Corvette
    3. SerweRSubaru - Dodge Viper SRT10 ACR '08
    4. Aro-89- Corvetta
    5. M-Michalczyk - Dodge Viper
    6. wowa1979 - jeszcze nie wiem
    7. Kmieciu4ever - Corvette Z06 (C6) '06
    8. IcEnzo - Vette ZR1

Zmiana auta - Vette prowadzi się przyjemniej niż Viper.

Komentarz

można się dopisać jeszcze?

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Zamieszczone przez milestone070
        można się dopisać jeszcze?
        Odpowiedni poziom trzeba mieć :wink: Ale w sumie niech napisze organizator

Komentarz

Poziom staram się trzymać, jestem nowy ale to nie oznacza że nie potrafię jeździć. Dziś był turniej, to miałem 4 miejsce ;-)

Komentarz

nie to miał na myśli. Chodziło o lewel w grze. Chłopaki wymagają chyba 25 a spec.

Komentarz

można się dopisać
              Możesz bo koledzy co z Tobą jeździli twierdzą, że jeździsz czysto i przestrzegasz zasad CRC. mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz i pokażesz 100% kultury na torze.

Lista uczestników:
              4. Aro-89- Corvetta
              8. IcEnzo - Vette ZR1

Ja dziś nie pojadę, bo nadal nie mam PSN
              Ten ***cenzura*** PSN. ***cenzura*** ***cenzura*** ***cenzura*** ***cenzura*** ***cenzura*** ***cenzura***

Komentarz

ista uczestników:
                4. Aro-89- Corvetta
                8. IcEnzo - Vette ZR1
                9. Milestone070 - Corvette ZR1 (C6) '09

Zamieszczone przez Angello
                można się dopisać
                Możesz bo koledzy co z Tobą jeździli twierdzą, że jeździsz czysto i przestrzegasz zasad CRC. mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz i pokażesz 100% kultury na torze.
                Postaram się.

Komentarz

ja też problem z netem, nie udało mi się pojechać
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

sory panowie że wyszedłem przed czasem. Event był bardzo dobry, choć nie przepadam za tymi autami wyścig był dobrze pomyślany. Na treningu przyjemnie się jeździło.

Co miało efekt w samej rozgrywce. Dobrze mi szło, po kilku okrążeniach udało mi się rozgryźć Wowe i być pierwszym, na chwilę jednak bo przesadziłem z opóźnieniem hamowania i wypadłem na nawrocie po prostej uszkadzając auto. Tracąc wszystkie pozycję dotrwałem do chwili naprawy żywiąc nadzieję na odrobienie straty. Po wyjeździe z pitu natrafiłem jednak na uszkodzonego milestone który trochę niepewnie prowadził, więc zabierałem się do niego jak pies do jeża. Widać kolego że dopiero uczysz się panować nad tą grą więc nie mam żalu ani pretensji ale że miałeś zepsute auto a ja byłem szybszy mogłeś mnie puścić przodem bo i tak kółko później pewnie zjechałeś do naprawy. Tym sposobem byłem ostrożny i wyprzediłem Cię dopiero przed mostem, Ciebie niestety zarzuciło na prostej i skasowałeś mi samochód. Więc drugi raz z rzędu zmuszony byłem zjechać do mechaników co pozbawiło mnie jakichkolwiek złudzeń. Dlatego odpuściłem.

Szkoda bo fajny event na dobrym torze.

Komentarz

milestone070 jak masz uszkodzone auto albo widzisz, ze wyraźnie ktoś jest od Ciebie szybszy to CRC nakazuje w takim przepadku przepuścić kierowcę za Tobą a nie za wszelką cenę z nim walczyć. Mam nadzieję, ze to pierwsza i ostatnia taka sytuacja.

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                        milestone070 jak masz uszkodzone auto albo widzisz, ze wyraźnie ktoś jest od Ciebie szybszy to CRC nakazuje w takim przepadku przepuścić kierowcę za Tobą a nie za wszelką cenę z nim walczyć. Mam nadzieję, ze to pierwsza i ostatnia taka sytuacja.
                        A ja nie mogę złego słowa powiedzieć bez problemu go zdublowałem, kolego tak ustąpił miejsca aż wylądował na trawie
                        http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Nie fajnie się czuje, że panowie nie wiedzą jaka była sytuacja na torze i idą już na mnie złe słowa.
                          Na prawdę nie jest mi fajnie, widząc wpis że walczę za wszelką cenę :/

Dreadlock89 jak Ty chciałeś mnie wyprzedzić, jak w ogóle nie chciałeś się zbliżać mimo tego że specjalnie zakręty pokonywałem szerzej żebyś mógł mnie wyprzedzić... Potem przed wyjazdem na most, ograniczyłem prędkość dając ci czas abyś mnie wyminął, no i złożyło się że wyprzedziłeś mnie po lewej stronie, a ja miałem tylne koło uszkodzone, i w momencie gdy już do połowy mnie wyprzedziłeś, to mnie ściągło w lewo i pukłem w ciebie. Zastanawia mnie fakt, dlaczego nie wyprzedziłeś mnie z prawej strony, było tam wiele miejsca...

Tak jak Wowa napisał, zrobiłem mu miejsca aż na trawę zjechałem bo nie chciałem wyścigu blokować. Bo ja i tak jechałem od początku do końca for fun, i bardziej skupiałem się na tym, aby ogarnąć mój wóz którym wcześniej nigdy nie jeździłem. Moim celem było ukończenie wyścigu...

Komentarz

Dreadlock89 jak Ty chciałeś mnie wyprzedzić, jak w ogóle nie chciałeś się zbliżać mimo tego że specjalnie zakręty pokonywałem szerzej żebyś mógł mnie wyprzedzić... Potem przed wyjazdem na most, ograniczyłem prędkość dając ci czas abyś mnie wyminął, no i złożyło się że wyprzedziłeś mnie po lewej stronie, a ja miałem tylne koło uszkodzone, i w momencie gdy już do połowy mnie wyprzedziłeś, to mnie ściągło w lewo i pukłem w ciebie. Zastanawia mnie fakt, dlaczego nie wyprzedziłeś mnie z prawej strony, było tam wiele miejsca.
                            Panowie, w razie czego mam zapisaną powtórkę (nie wiem, jak reszta) więc mogę ewentualnie wrzucić ten fragment czy każdy inny i wtedy wszystko wyjaśnicie :wink:

Komentarz

Myśle że niema potrzeby. Milestone nie gniewaj się, nie skarże na Ciebie ami nie ganie za nic. Nie zasłaniałeś mi drogi i nie blokowałeś więc Crc zostało zachowane. Rzecz w tym że trzymałem się swojej linii jazdy na której Cię napotykałem, widziałem że miota Tobą więc czekałem na okazje. Która zdażyła się na moście, ja wyszedłem łukiem z lewej (prawidłowa linia jazdy) Ciebie miałem z prawej. No i te nieszczęsne puknięcie.

Niema tu pretensji o Twój styl jazdy, po prostu ten wypadek mnie pogrążył.

Komentarz

Milestone070 jeśli rzeczywiście w GT5 grasz od kilku dni to szło ci bardzo dobrze. Nie unoś się jednak dumą, gdy ktoś ci zwraca uwagę. Niedzielne wyścigi nastawione są na maksimum realizmu - jedna kolizja może przekreślić szanse na zwycięstwo. Zrozum więc żal Dreadlocka któremu, nieświadomie popsułeś zabawę.

Poćwicz jazdę z włączoną linią pomocniczą - trzymanie się jej gwarantuje osiąganie najlepszych czasów. Jednak gdy jesteś uszkodzony, to nie blokuj jej.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X