NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej NIGHT RIDERS vs GT ADVANCED

NR vs GTA - III RUNDA - Mitsubishi Lancer Evolution X Touring Car
    Data i godzina: 05.04.2013 godz 22:00

LISTA STARTOWA

KLUB NIGHT RIDERS:
    1. rev (74)
    2. siniak (6)
    3. WRL_ZENYATTA (23)
    4. Gintoki (52)
    5. GTPL_Plotnik
    6.
    7.
    8.

KLUB GT ADVANCED:
    1. Real (66)
    2. mataman (36)
    3. Rholek (13)
    4. maniek13901 (7)
    5. predo81 (69)
    6.
    7.
    8.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup"

Wypisuje sie panowie.... Tne tor nie dostajac kar wiec rywalizacja nie byla by wyruwnana

Komentarz

Drugie testy za nami, ostatecznie jeździliśmy na Grand Valley East, w testach uczestniczyli:
        - GTPL_Plotnik (Team Gran Turismo Poland)
        - revetion (GT Night Riders)

GRAND VALLEY EAST - TESTY NR. 2 - 3 OKRĄŻENIA POMIAROWE

1. CHEVROLET CORVETTE Z06 (C6)'06 - 1:03,706 (revetion)
        2. CHEVROLET CAMARO SS'10 - 1:04,010 (Plotnik)
        3. FERRARI F430 SCUDERIA'07 - 1:04,050 (revetion)
        4. MASERATI GRANTURISMO S'08 - 1:04,337 (revetion)
        5. FORD GT'06 - 1:04,424 (revetion)
        6. MCLAREN MP4-12C'10 - 1:04,441 (revetion)
        7. LAMBORGHINI GALLARDO LP 560-4'08 - 1:04,537 (revetion)
        8. MERCEDES-BENZ SLS AMG'10 - 1:04,540 (revetion)
        9. AUDI R8 5.2 FSI QUATTRO'09 - 1:04,547 (Plotnik)
        10.ASTON MARTIN DB9 COUPE'06 - 1:04,553 (revetion)

11.DODGE VIPER SRT10 ACR'08 - 1:05,019 (revetion)

Samochody pogrubioną czcionką mieszcza się w niecałej sekundzie, zwróćcie uwagę na to jakie minimalne są różnice między nimi, co potwierdza po raz kolejny lepsze ograniczenie w PO.

DODGE VIPER nie będzie już brał udziału w testach, testujemy dalej pierwszych 10 aut - do Astona.

Następne testy i myślę, że ostatnie, które pozwolą nam wybrać najrówniejszych 7 aut, którymi będziemy startować przeprowadzimy na mokrej nawierzchni.

EDIT:

SUMA CZASÓW Z OBU TESTÓW (TOR TECHNICZNY I TOR SZYBKI):

1. CAMARO - 2:35,282
        2. CORVETTE - 2:35,426
        3. SCUDERIA - 2:35,582
        4. GALLARDO - 2:35,583
        5. AUDI R8 - 2:35,746
        6. FORD GT - 2:35,845
        7. MASERATI - 2:35,937
        8. SLS - 2:36,102

9. MCLAREN - 2:36,619
        10. ASTON MARTIN - 2:37,147

I co Wy na to?

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Corvette Legend"

1. rev
          2. Finek
          3. Kapitan Snuja
          4. PakoS__89__PL
          5. maniek13901
          6. Real (na 80%)
          7. Rin-san1

Komentarz

MCLAREN jakoś dziwnie odstaje, w realu jest szybszy od 458 Italia. A Camaro i Corvette są trochę szybsze niż powinny Reszta w normie.

Komentarz

Chlopaka rece sie trzesly po sobocie i dlatego takie czasy ahahahah a jak dla mnie PO jest do bani tym bardziej jak zakladamy pelny pakiet AERO. ja zawsze daje na najmniej co do mi dodatkowe konie... dorzuce 200KG kolejne konie ktore przyspieszenia nie poprawia ale napewno predkosc maksymalna. a ktos poprsostu moze sie w tuningowanie tak nie bawic.... i bedzie przegrywal.... a przy koniach moze i czasy sa zroznicowane bardziej ale daje to mniejsze pole do kombinowania 1 runda TUNING MASTERS powinna wam nieco naswietlic o czym mowie. Ale róbta jak chceta.... założenia turnieju przez M&M były troche inne niz nam sie tutaj rozwinelo... Lista aut tez coraz mniej mi się podoba... no ale coz

Komentarz

Ręce opadają jak czytam, że lepiej aby auta dużo się różniły...

Komentarz

A mi ręce opadają jak czytam Twoje komentarze. Z jakiej racji rządzisz i dzielisz w tym temacie? KM i waga tak jak pisze Pakos, daje mniejsze pole do kombinacji i jest sprawiedliwsze.

Proponuję ankietę zrobić

Komentarz

no to jak maja sie nie roznic to jedzmy wszystkimi szesnastoma pokolei kazdy tym samym bez tuningi i PROSTE! Co to jest w ogóle to PO kto to wymyślil w ogóle...

Jestem w pelni swiadom jaka przewage daje ustawienie PO nad graczami "nieswiadomymi" i wcale nie mam ochoty tego wykorzystywać.

Komentarz

To ja też się wtrącę. Jestem także przeciwko ograniczeń PO. Jak koledzy mówią ograniczenie na moc i wagę daję duże lepsze możliwości z ustawieniami auta. Przecież ta seria miała odzwierciedlać rzeczywistą serie FIA GT więc nie wiem skąd pomysł żeby robić ograniczenie na punkty PO

Komentarz

Zamieszczone przez mataman
                        A mi ręce opadają jak czytam Twoje komentarze. Z jakiej racji rządzisz i dzielisz w tym temacie? KM i waga tak jak pisze Pakos, daje mniejsze pole do kombinacji i jest sprawiedliwsze.

Proponuję ankietę zrobić
                        Mariusz zluzuj majty, nikt tu nie "rządzi i dzieli", tylko każdy ma prawo się wypowiadać i po to jest ten wątek. Jak do tej pory akurat Plotnik najbardziej się zaangażował w ten turniej, przeprowadził sporo testów i porównań. Ciebie mat natomiast nie widziałem na ani jednym oficjalnym spotkaniu dot. tego turnieju (a było ich już kilka o czym można dowiedzieć się śledząc ten wątek). Proponuję może najpierw tak jak Plotnik i paru innych z nas pojeździć różnymi autami, spróbować kombinacji ustawień na PO lub moc/masa itp. itd. a potem zabierać głos.
                        Trochę śmieszny jest też twój postulat o zrobienie ankiety, podczas gdy takowa od paru dni już jest w tym wątku (ponoć nawet w niej głosowałeś... ) I jak na razie jeśli chodzi o ograniczania, w naszym demokratycznym glosowaniu prowadzi PO, co nie znaczy że do niedzieli się to nie zmieni. Wszystko zależy od tych, co jeszcze mogą zagłosować, a tego nie zrobili

Komentarz

Najwięcej zawsze mają do powiedzenia Ci co nic nie robią.

Proponuję abyś zrobił taki sam test jak my z revetionem tylko z podziałem na PO i wtedy zobaczymy. Mogę również zakończyć swój udział w serii i ogólnie wyścigach, bo jak sobie pomyślę, jak one mogą wyglądać przez takich osobników jak Ty - to od razu przestaje się chcieć jeździć (przyp. piątkowe NR vs. GTA - byłeś zdublowany i miałeś chyba lepsze opony ja walczyłem z siniakiem o trzecie miejsce, ściąłeś po pierwsze zakręt, gdzie Cie wypluło i prawie wypchałeś mnie do piaskownicy! - nie miałeś prawa, bo byłeś już zdublowany. Poczytaj CRC i oglne przepisy rzeczywistych wyścigów).

W grze wymyślono PO - co to jest? Skoro auta miały mieć ograniczenie wobec KM/KG i miało być realistycznie?
                          Po to, że gra nie odzwierciedli rzeczywistości zwłaszcza, gdy z ulicznych "dupowozów" robi się auto GT - takie coś owszem może się sprawdzić ale w konkretnej klasie, gdzie auta przeniesione z reala do gry mają takie same parametry czyli np. SuperGT.

JakieÅ› pytania?

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                            Mariusz zluzuj majty, nikt tu nie "rządzi i dzieli", tylko każdy ma prawo się wypowiadać i po to jest ten wątek.
                            Ten tekst zdecydowanie wykracza poza ogólnie przyjete "wypowiadanie się"

Zamieszczone przez Basto
                            Na pewno nie będzie sprintu i wyścigu głównego. Jak ma być Endurance to 1,5h minimum, godzina to nie endu
                            Dzieki podziałowi na sprint i endu było by więcej walki na torze, a nie tak jak zazwyczaj 15min i procesja do mety.

Zamieszczone przez Basto
                            Skoro auta miały mieć ograniczenie wobec KM/KG i miało być realistycznie?
                            To jest giereczka a nie mistrzostwa Polski GT, ma być sprawiedliwie, PO daje duże pole dla kombinacji. Nie muszę testować o 7 rano aby to wiedzieć.

Zamieszczone przez Basto
                            jak one mogą wyglądać przez takich osobników jak Ty - to od razu przestaje się chcieć jeździć (przyp. piątkowe NR vs. GTA - byłeś zdublowany i miałeś chyba lepsze opony ja walczyłem z siniakiem o trzecie miejsce
                            Co robiłeś? :mrgreen:

Jako kierowca zdublowany, mam prawo się oddublować. A dzięki takim jak ja, nie ma nudy na torze

Komentarz

Testy + ankieta powinny z czasem wszystko wyjaśnić, więc niepotrzebne te emocje na tym etapie a Seba odwala kawał dobrej roboty!

Komentarz

Emocje? Daj spokój, emocje to mogą być dopiero

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X