NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour"

Przepraszam że tak w ostatniej chwili (z telefonu pisze) ale mnie ani Wiktora dziś niestety nie będzie.

Lista startowa:
    1. rev (Isuzu Bellet 1600 GT-R)
    2. arek_pl_1973 (Alpine A310VE)
    3. Catani_123 (Alpine A310VE)
    4. M&M (Alfa Romeo Giulia Sprint GTA 1600)
    5. GTPL_Plotnik

Komentarz

Lista startowa:
      1. rev (Isuzu Bellet 1600 GT-R)
      2. arek_pl_1973 (Alpine A310VE)
      3. Catani_123 (Alpine A310VE)
      4. M&M (Alfa Romeo Giulia Sprint GTA 1600)

Eee już taka godzina i nikogo nie ma, żadnego pokoju itp. nie jadę...

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - dyskusja

Ok, niech będzie
        But... której części zdania "nie pisz posta pod postem tylko używaj opcji edytuj" nie zrozumiałeś?

Przeklejone:
        Czy zdaniem innych ten tajemniczy kolega, który doprowadził mlokosa do opuszczenia pokoju rzeczywiście tak "narozrabiał"?
        Może ktoś pokusi się o jakąś relację z wyścigu?

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - dyskusja

Argument Krazia mnie zmiażdżył i leżałem kilka godzin przygnieciony jego ciężarem ale już się wykaraskałem i zabieram się do pisania

Paweł co ty tam znowu knujesz zbóju? Żadnej organizacji nie przejmuję, ty się weź nie wygłupiaj i wracaj no do DTM-a Żeby się tak zachowywać z powodu tam jakiś drobiazgów, no wiesz co Ja wszystko rozumiem (że nic nie rozumiem ) i akceptuję wszystkie wymagania turnieju, a tamto to były tylko takie moje dociekania (taki jestem dociekliwy, znasz mnie )
          Wracaj tu i już się nie dąsaj

Marcin bardzo się cieszymy, a jeszcze bardziej się ucieszymy jak cię w końcu na torze zobaczymy

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - informacje + lista zapis

Turniej DTM
            23.06 - Nurburgring GP/D - 60km + 120km

Lista startowa:

1. Finek
            2. pilik
            3. M&M
            4. mlokos79
            5. Wiktor
            6. siniak
            7. SedarPL
            8. JankesPL

(z powodu fatalnego dostosowania tego forum na smartphony,skopiowanie listy jest na ponad moje siły)

Moderator służy pomocą
            Angello

Komentarz

Przepraszam wszystkich zainteresowanych wczorajszym CWT za moją nieobecność. Coś bardzo ważnego mi wypadło późnym popołudniem poza Łodzią i niestety przeciągnęło się znacznie. Zatelefonowałem więc do siniaka aby ten przekazał Wam poprzez forum że mnie nie będzie i ewentualnie sam poprowadził wyścig. Niestety Dominik był w również w trasie i zapowiedział że na wyścig nie zdąży. Czy wyścig się w ogóle odbył? Jeśli nie, to czy możemy rozegrać go w przyszłą niedzielę?

Komentarz

Wyścig nie odbył się, potrenowaliśmy sobie trochę jazdę różnymi autami po torze Fuji. Ja jestem za przełożeniem wyścigu. W przyszłą niedzielę 23.06 jest DTM na NR :wink:

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - dyskusja

Dzięki chłopaki, ja też jestem za przełożeniem. A kto w ogóle był wczoraj?

PS. To czy odbędzie się wyścig DTM zależy tylko od organizatora, który na razie sobie poszedł Miejmy nadzieję, że wróci na czas

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online

Siniak nie siej fermentu - nie opuscilem pokoju bo kolega rozrabial tylko dlatego, ze widzialem jak niemal wszyscy oszukuja scinajac i wyjezdzajac poza tor i co gorsza bylo na to przyzwolenie. Po prostu sie z ta filozofia nie zgadzalem i dlatego zrezygnowalem z udzialu.

Komentarz

Kiedyś im mówiłem, że linie na torze to nie fanaberia żony artystki, twórcy toru i mają konkretne znaczenie.

Komentarz

Zamieszczone przez mlokos79
                        ...i co gorsza było na to przyzwolenie.
                        A Ja widziałem jak jednorożec mi przebiegł przed samochodem...

Mlokos, już nie zmyślaj, co?

Pewnie chodzi Ci o mnie, bo tylko ja odpowiedziałem Lunie.

Luna, zapytał się czy jeździmy tak aby przynajmniej dwa koła były na torze. Nie mówiłem, że można ciąć jak wlezie.
                        A jeśli chodzi Ci o coś innego, to ja już nie rozumiem całej tej sytuacji.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak

To czy odbędzie się wyścig DTM zależy tylko od organizatora, który na razie sobie poszedł Miejmy nadzieję, że wróci na czas
                          Ku ścisłości , nie poszedł sobie tylko schronił się w bezpiecznym miejscu przed gradem pytań :wink: Wróci niebawem.

Komentarz

mlokos - nie sieję żadnego fermentu, po prostu mnie nie było w piątek i tak zrozumiałem twojego posta. Dlatego proszę o wypowiedzi innych uczestników tego wyścigu dla pełniejszego obrazu sytuacji. Faktycznie było tak jak mówi Dominik, że większość oszukiwała?

Komentarz

Grad minął, wyszło słońce, wracaj - we need you

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - info + lista zapisów

Turniej DTM
                                23.06 - Nurburgring GP/D - 60km + 120km

Lista startowa:

1. Finek
                                2. pilik
                                3. M&M
                                4. mlokos79
                                5. Wiktor
                                6. siniak
                                7. SedarPL
                                8. JankesPL
                                9. Husarz

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X