NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkaÅ„ online

Mlokos przecież Przemek(InvictusLuna) zamieścił powtórkę w sieci więc jest ogolnodostępna i każdy może obejrzeć , wystarczy ściągnąć. Trochę statystyki: Invictus opuścił tor(więcej niż dwoma kołami) 14razy na 3,4 x2,7,10,12,13,14 x2,22 x2,23 oraz 25 x2 okrążeniui to w miejscach gdzie według mnie korzysci nie mógł mieć żadnej poza tym jechał bardzo szybko i czysto czego efektem było jego zwycięstwo. Dla porównania ja opuściłem 12 razy na 2,5,6,7,12,13,17,19,20,22,23. Teraz poproszę o sprawozdanie pozostałych kierowców i będziemy mieli pełen obraz wyścigu :wink:

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Tuning Masters"

Rozpoczynamy drugą połowę zabawy w tuning. Dawno już nie śmigaliśmy po Cape Ringu, co nie?

V runda TUNING MASTERS
      Tor: Cape Ring

Samochód: z listy w pierwszym poście
      Ograniczenie PO: 575
      Opony: wyścigowe twarde
      Zużycie: szybkie
      Data: 21.06.2013, godz. 21:30 trening & kwalifikacje, 22:00 wyścig
      Liczba okrążeń: 24
      Pokój: siniak

ObowiÄ…zujÄ… zasady CRC

Pozostałe zasady w pierwszym poście (głównym)

Lista startowa:
      1. siniak
      2.
      3.

Komentarz

14 razy za torem? O_O

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Tuning Masters"

V runda TUNING MASTERS
          Data: 21.06.2013, godz. 21:30

Lista startowa:
          1. siniak
          2. Finek
          3.

Komentarz

Jazda poza torem nie zawsze przynosi korzyści

Komentarz

You don't say? W takim razie po co jeździć za liniami, skoro nie? Pomijam wszelkie błędy, gdzie wyraźnie widać, że kogoś wyniosło i musiał zwolnić, by powrócić na best line. Ale jeśli idziesz za szeroko czy tym bardziej tniesz zakręt dając w palnik to jest to ewidentna próba zyskania na czasie i podlega karze. Ch** mnie obchodzi, że to było tylko pół metra. Mnie automat rozlicza z każdego centymetra i parę razy traciłem pozycję, bo gdzieś przyciąłem parę cm, a "nie odpuściłem" po tym. Teraz jeżdżę w liniach. Nie dziwię się reakcji kolegi mlokosa79, bo również przyzwyczajony przez lata do innej jazdy.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - dyskusja

Zamieszczone przez siniak
                Grad minął, wyszło słońce, wracaj - we need you
                Teraz pozostaje przygotować się na lawinę krytyki po pierwszej rundzie :wink:

Komentarz

Ja tylko mówie że przez opuszczanie toru nie zawsze zyskujemy na czasie. Zgadzam sie że wszelkie próby zyskania ułamków sekundy po przez ścinanie zakrętów jest na fair wobec innych kierowców wgl. jest to łamanie przepisów CRC no ale nie oszukujmy sie. Każdemu czasem sie zdaży wyjechać poza tor czy też ściąć zakręt i jakbyśmy mieli sie za wszystkie takie przewinienia rozliczać to wiecej było by gadki o tym kto gdzie i kiedy zawinił niż samego ścigania. Poza tym nie wiesz jak owa sytuacja wyglądała a od razu stoisz po stronie mlokosa. Jakoś inni nie zgłaszali żadnych skarg na jazdę nowego kolegi i nikomu nic nie przeszkadzało. Zresztą mlokosa już znamy notorycznego opuszczania pokoju tylko z powodu tego że ktoś jest szybszy od niego. Przegrywać też trzeba umieć

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                    14 razy za torem? O_O
                    To teraz ja Ci odpowiem że jesteś 100 lat za młody żeby pisać takie bajki o wyścigach online i widze że ilość postów ma sie nijak do doświadczenia wyścigowego.
                    14 wyjazdów to według Ciebie dużo? Takim potworem na SPA przez ponad godzinę ścigania koło w koło? Nigdy nie widziałem długodystansowego wyścigu gdzie ktoś wyjechał dwoma kołami poza tor poniżej 10 razy (licze wyjazdy na powtórkach zawodowo na innym forum :wink: ) Więc Ci odpowiadam że Paweł i ja byliśmy najczyściej jadącymi kierowcami w tym wyścigu. Ściągnij powtórke zobacz kolegów, może przejrzysz na oczy.

Komentarz

Mam wystarczająco dużo przejechanych wyścigów Online, w tym długodystansowe, by wypowiadać się na temat przepisów w nich obowiązujących. 14 to zdecydowanie za dużo (o ile wszystkie to cięcie czy poszerzanie toru bez wyraźnej straty czasowej). To, że nie potrafisz (lub nie chcesz) utrzymać samochodu na torze, świadczy tylko o Twoim poziomie umiejętności i szacunku do rywali.

Komentarz

Jesteś w wielkim błędzie i mylisz się codo mnie. Szacunek na torze przede wszystkim, wygrana na drugim miejscu.
                        Ale jak ktoś tak pochopnie ocenia na forum coś czego nawet nie widział, to sam rozumiesz że o szacunku mowy być nie może.
                        Zobacz jakąś swoją powtórke z dowolnego godzinnego wyścigu i z ręką na sercu policz wyjazdy - możesz być zaskoczony :wink:
                        A co do doświadczenia i umiejętności to na pewno sprawdzimy to kiedyś na torze przyjacielu

Komentarz

Nie muszę. Robi to za mnie automat, który jest bezlitosny. Nie pamiętam, czy kiedykolwiek dostałem karę za więcej jak 5 wyjazdów.

Komentarz

Nieprawda - automat dopuszcza spore wyjazdy poza białe linie, szczególnie w miejscach szerokich tarek (takich jak na spa)

Komentarz

Wiem w którym miejscu i o ile za białą linią dostawałem kary, więc mi nie wmówisz, że tarka jest traktowana "ulgowo".

Komentarz

O_o Masz w ogóle GT5 i konsole? Można gdzieś Cię spotkać w jakiejś serii? Pytam poważnie bez sarkazmu.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X