NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - info + lista zapisów

Lista startowa:

1. Finek
    2. pilik
    3. M&M
    4. mlokos79
    5. Wiktor
    6. siniak
    7. SedarPL
    8. JankesPL
    9. Husarz
    10. rev
    11. GTPL_Plotnik
    12. GodISmE1

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - dyskusja

Gawron to "nasz" spoko "ptaszek", z którym ostro się ścigaliśmy w Scirocco R-Cup i WTCC na GTPL.PL. Bardzo dobry driver, jeżdżący fair play!

Polecam go - GTPL_Plotnik

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Tuning Masters"

Koledzy, chyba nie zdążę dotrzeć na wyścig. Jak coś to nie czekajcie.

Komentarz

Lista startowa:
          1. siniak
          2. Tofinek
          3. Real
          (jeżeli nagrodą jest pani ze zdjęcia, to zobowiązuję się zdublować dwukrotnie M&M, Mlokosa i Pawła)
          4. predo81 ( sorry Robciu ale ta pani już jest zajęta )
          5. Krazio (Mateuszu, poprawiłem twój nick: http://gieldaspozywcza.pl/photoNewsGale ... 93_big.jpg )
          6. rev-elacja
          7. Rin-san1
          8. GodISmE1 (na 50%)

Komentarz

Lista startowa:
            1. siniak
            2. Tofinek
            3. Real
            4. predo81
            5. Krazio
            6. rev-elacja
            7. Rin-san1
            8. M&M
            9.

Komentarz

Napisze ostatni raz. POJECHAŁEM CZYSTO ten cholerny wyścig. Powtórka do wglądu w odpowiednim temacie. Przejechałem NIECZYSTO jedno okrążenie w qualu kiedy zauważyłem że tak można skoro inni tak robili - to był mój pierwszy wyścig z Wami i teraz wiem kto bez konsekwencji może sobie wyjeżdżać a kto nie.

Komentarz

Zamieszczone przez GodISmE
                Który Cape Ring?
                "Cape Ring" jest tylko jeden

Komentarz

Zamieszczone przez invictusluna
                  to był mój pierwszy wyścig z Wami i teraz wiem kto bez konsekwencji może sobie wyjeżdżać a kto nie.
                  Mocne słowa, ale o ile mi wiadomo, po tamtym wyścigu od nikogo żadne konsekwencje nie zostały wyciągnięte - można to sprawdzić w tabeli wyników. Było trochę dyskusji wywołanej przez jednego kolegę, który ostatecznie nie wziął udziału w wyścigu. Więc nie wiem o jakich konsekwencjach mówisz drogi kolego

Komentarz

Przykrą konsekwencją jest dla mnie ta dyskusja wokół mojej osoby. Bezpodstawna na tle wyczynów na torze innych zawodników. Nikogo palcem nie będę pokazywał - byli czysto jeżdżący zawodnicy jak np. Paweł czy ja, i byli recydywiści zwiedzający pobocza kółko w kółko. Zwykła hipokryzja.

Komentarz

Hmmm, też mi przykro. Nie wypowiadam się bo mnie na tym wyścigu nie było. Ale... zostawmy to, spróbuj dzisiaj Tuning Masters na Cape Ringu

Komentarz

Niestety będę późno w domu , ale dzieki za zaproszenie :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez invictusluna
                          Przykrą konsekwencją jest dla mnie ta dyskusja wokół mojej osoby. Bezpodstawna na tle wyczynów na torze innych zawodników. Nikogo palcem nie będę pokazywał - byli czysto jeżdżący zawodnicy jak np. Paweł czy ja, i byli recydywiści zwiedzający pobocza kółko w kółko. Zwykła hipokryzja.
                          Zaraz mnie szlak trafi !!! w qualu jechałem czysto tylko na jednej szykanie mnie  wyrzuciło ! a dlaczego ? może nie radze sobie z tym torem, może miałem zły dzien, napewno specjalnie tego nie zrobiłem. Co do samego wyscigu to też byłem poza torem - czterema kołami i to nie raz, bo nie jestem cyborgiem.

1. Co do invictusluna był tam nie osiągalny. Gratulacje

2 . invictusluna Nie życzę sobie żebyś w kierunku mojej osoby pisał takie słowa jak - RECYDYWISTA bo nie znasz mnie na tyle i nie wiesz jak jeżdżę na codzien w gt5

PS. A ty mlokos79 następnym razem nie wychodz z pokoju, tylko mogłeś pokazac klasę i pojechać czysto, ewentualnie po wyscigu miec zastrzeżenia

Komentarz

Wy tak specjalnie?
                            M-Michalczuk gdzie ty widzisz coś o sobie, nazwałem cie recydywistą, czy sam się nim poczułeś?
                            Pawła i siebie wymieniłem jako przykład, nie mówię że nie było innych czysto jadących kierowców, rozumiesz?

Komentarz

->Siniak
                              z mojego doswiadczenia wynika,ze trzeba sie poznac z nowymi osobami na torze,jak jezdza i na ile sobie pozwalaja,szczegolnie na ciezkich uszkodzeniach.I to kazdego z osobna-po takim okresie zapoznawczym mozna jechac na zyletki.

Przemek,chyba sie na mnie nie zloscisz,przecierz napisalem,ze nie wierze,ze tak narozrabiales,troche Cie znam.

->Seba
                              pomyliles zawody,w marketingu powinienes robic xD

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - dyskusja

Proszę informować jeżeli ktoś się spóźni a ma zamiar wystartować. Start do wyścigu ustawiony będzie automatycznie na godz 19:55.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X