NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - info + lista zapisów

Ale robisz syfek Pakos A skarżysz się, że nic nieczytelne na forum jest. hehe

Komentarz

syf jest jak w jednym watku sa wszystkie zapisy z kazdego turnieju nie wiem kogo to byl pomysl. krazio ja nie mam w glowie miejsca na zapamietywanie kazdego dnia turnieju jak ty i potrzebuje takiego zapisu a nie innego. jak chodzilbym jeszcze do szkoly to ogarnial bym tu wszystko. moglbym organizowac wszystkie turnieje nawet dwa razy dziennie... dorosniesz to zrozumiesz co jest porzadkiem i przejzystoscia.... jedyne forum to jest to gdzie forma forum wyglada jak wyglada..... beznadziejnie

jest siniak od tego zeby trzymac nad tym porzadkiem a jak komus sie nie chce to dajcie mi do tego uprawnienia a sie tym zajme bo wkoncu mam komputer w domu i moge to zrobic szybko i sprawnie

a skoro twierdzisz ze syfek robie to czemu nie zrobisz listy zapisow jak dzwonimy o tym ja i basto....... nie ogar?

ten watek poprostu trzeba pozniej usunac i nie ma problemu po co w ogole to archiwizowac?

Komentarz

Nie zrobiłem listy na następny wyścig, gdyż nie należy to do moich obowiązków Ale gdybym miał go zrobić to zrobiłbym to w tym watku.

Komentarz

nie zrobiles bo ci sie poprostu nie chce i pamietasz o tym ze ten turniej jest a 80% osob nie pamieta ze jest. no wlasnie zrobilbys tu i zapisywali by sie jak m&m do wyscigu ktory juz sie odbyl ^^ a tak wchodzisz i widzisz jaki turniej na jakim torze i w jaki dzien odrazu.

Komentarz

Ja się zawsze odnajdę, więc dla mnie bez różnicy czy zapisy są tu czy tam Skoro to Ci ma pomóc odnaleźć listę zapisów to niech będzie

Komentarz

nie chodzi o to czy ja sie odnajde czy nie... bo juz po czesci jestem przyzwyczajony do tego ale wyobraz sobie jak wchodzi tu ktos nowy ktory ma PS i GT dopiero tydzien i jest kompletnie zielony w tym to co on tu znajdzie? NIC.

Komentarz

Pakos dobrze gada.... Polać mu!

Komentarz

otwieram piate

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - dyskusja

Panowie to co oglądam na powtórkach woła o pomstę do nieba Posypią się kary. Mam jeszcze prośbę do wszystkich uczestników wyścigu aby obejrzeli i przy okazji wychwycili przewinienia zawodnika który ukończył wyscig główny przed nim. Ja niestety z braku czasu tego szybko nie dokonam a chciałbym poprowadzić ten turniej jak najbardziej fair. Podać należy nr okrążenia i miejsce. Dziękuję.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - info + lista zapi

NR vs GTA - Runda VIII

Tor: Trial Mountain
                      1. Liczba okrążeń: 41
                      2. Auta dopuszczone do turnieju: Dodge Challenger SRT8 Touring Car
                      3. Liczba PO (ew. inne wymagania): Tuning zabroniony
                      4. Rodzaj opon: Wyścigowe twarde

Pozostałe informacje:
                      Asysty podczas jazdy: Wyłączone, dozwolony ABS
                      Uszkodzenia pojazdu: Ciężkie
                      Zużycie: Szybkie
                      Kary: Wyłączone
                      Data i godzina: 28.06.2013 godz 22:00, 21:30-21:45 rozgrzewka, 21:45-22:00 kwalifikacje, 22:00 start wyścigu ustawiony automatycznie
                      Pokój udostępnia: siniak

Obowiązują ogólno-przyjęte zasady CRC."

Jeżeli 10min przed startem nie zjawią się wszyscy z listy startowej(chyba że o tym poinformują odpowiednio wcześniej) to w ich miejsce zostaną przydzieleni rezerwowi(jeśli tacy będą).

LISTA STARTOWA

KLUB NIGHT RIDERS:
                      1.
                      2.
                      3.
                      4.
                      5.
                      6.
                      7.
                      8.

KLUB GT ADVANCED:
                      1.
                      2.
                      3.
                      4.
                      5.
                      6.
                      7.
                      8.

Komentarz

To napisz których już prześledziłeś, żeby się nie dublować

Komentarz

II runda GT3 CUP
                          Tor:
                          Tokyo Route 246 odwrócony
                          Liczba okrążeń: 35
                          Samochody: Klasa GT3 (lista i wymagania w poście głównym)
                          Opony: wyścigowe twarde
                          Tuning dozwolony, Ograniczenia: waga min 1400 kg, moc max 580 KM
                          Zużycie: szybkie
                          Data: 29.06.2013, godz. otwarcia pokoju 20:45, 21:00-21:30 kwalifikacje, 21:30 start wyścigu.
                          Zużycie: szybkie
                          Headsety: podczas wyścigu wyłączone

Ostateczne zamknięcie listy startowej: godz. 20:30. (Jeśli po tej godzinie na liście startowej będzie kogoś brakować z teamów to osoby rezerwowe zajmą ich miejsca)

Obowiązują zasady CRC

Pozostałe zasady w poście głównym (pierwszym)

Lista startowa:
                          1. siniak
                          2.
                          3.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                            To napisz których już prześledziłeś, żeby się nie dublować
                            Z tego co rozumiem, każdy tego, który finiszował przed nim, więc Paweł chyba nic nie robił jeszcze konkretnie albo w ogóle - Pakos mam Cię na widelcu!

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja

Ej wy tam uspokoicie się?

Panowie dwie ważne sprawy:
                              1. Co z pozostałymi teamami bez nazw? Ponad połowa teamów nie ma jeszcze nazw i ustalonych kolorów
                              PaKoS__89__PL & Godlsme1; Lazereraser & GTPL_Plotnik; FinekPL & Rin-san1; Rholek & maniek13901; M-Michalczyk & Gawron88 - czekamy na wasze decyzje

2. Trzeba chyba zrobić małe roszady w teamach. Albowiem po tym co już zdążyłem (zdążyliśmy) zaobserwować (chodzi o zdolności nowych kolegów, czyli Godlsme1 i Gawron88) aktualnie są 2 takie teamy, których członkowie są szybcy nie przymierzając jak Tom Cruise w 'Days of Thunder' Mam na myśli Team 3 i 9 Co wy na to? Jakieś propozycje może (Pakos się nie wypowiada hehe )

Komentarz

Paweł prześledził 7 driverów (tak mi przynajmniej napisał)

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X