NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - dyskusja

Chodzi mi o wyścig główny , sprint opanuję sam, przecież to tylko 4 godziny z minutami. Potwierdzam co napisał Siniak 7 panów prześwietliłem. Wyniki sprintu będą prawdopodobnie jutro.I Pamiętajcie Wasza obojętność wobec jazdy innych może w przyszłości mieć opłakane skutki.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja

Ja z mańkiem będziemy startować w kolorze białym. Co do nazwy to jeszcze do końca nie wiem, ostatnio maniek gdzieś przepał, możliwe że będzie to White Power lub RhoMan

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - info + lista zapisów

Lista startowa:
        1. siniak
        2. Rholek
        3.

Komentarz

Co do mnie i lasera, to pisałem mu w tejże oto sprawie, jednak bez konkretnej odezwy, ja pomysły mam i wszystko w sumie dograne, ale sam nie mogę decydować, skoro tworzymy Team....

Michalczyk i Gawron w jednym teamie??? poddajecie się wszyscy walkowerem?

Komentarz

Lista startowa:
            1. siniak
            2. Rholek
            3. Gawron88 (rezerwa)

Komentarz

Ja z Mariuszem juz ustalilismy kolor i nazwe,mialo byc cos z zolwiem w nazwie dla jaj,ale teraz bym nazwal Turbo zolwie :mrgreen:
              No ale cos czuje,ze chyba nasz duet bedzie zmieniony,wiec czekam na ostateczna decyzje zmiany lub potwierdzenia temu z moja i Mariusza osoba i wtedy podam ostatecznie nazwe i kolor.

Komentarz

Na ktoryms tam okrazeniu przed eska wyjechalem szeroko za tor,gaz odpuscilem calkowiecie na okolo 1 sek.
                Bodaj 2 razy przycialem ostatnia szykane z braku precyzji/zlego zlozenia sie w ten zakret.Gazu nie odpuscilem,jednak prosze sprobowac sobie jak ABT audi cierpi z powodu najechania na tarke.W tej szykanie staralem sie wogole ich nie dotykac nawet na wierzcholkach bo tylko na tym tracilem,skakalo jak szalone.

Uwazam,ze pojechalem nie tyle czysto,ale bardzo czysto.

Jedynie wyprzedzanie Mariusza pozostawia troche do zyczenia.Myslalem,ze mam wieksza przewage i dlatego zaczalem zamykac zakret i spotkalismy sie bark w bark.Ale Mariusz tez nie byl pewny kto mial prawo do tego zakretu i po uderzeniu mi odpuscil.Sory Mariusz,nastepnym razem postaram sie bardziej i zostawie wiecej miejsca.

Powtorki przegladalem i widzialem podroze za torem.Nawet byla sytuacja zabawna jechal Pakos a za nim Plotnik,na wyjsciu z eski wycignelo Pakosa za tarke a Plotnik za nim,pelna rura obu panow tyle ,ze charakterystyka tetetki spowodowala ,ze moitnelo Audica Seby i uszkodzil tylne kole na bandzie .Stalo sie tak tylko dlatego,ze Seba wcisnal gaz w podloge.
                Ogladajac to na replayu chcialem widziec ich walke i mowilem do siebie w mysli"popusc gaz popusc gaz" na moment przed utrata kontroli xD.Chcialem obejrzec ich walke a tak sie skoczyla.

Komentarz

W tym momencie wyznawałem zasadę "pedal to the metal", "będzie dobrze", "wyjdziesz z tego"... 2 sekundy później: "kur... ", "ale ze mnie deb...", "i po wyścigu, a miało być tak pięknie", "nie będzie dubletu Audi", "Pakos będzie przede mną w generalce"... reszta okrążeń: "wytrzymaj", "nie popełnij błędu", "Arka nie widać, tyle dobrego", "obym tylko dowiózł to miejsce", meta: "uff, udało się, dobre 3 miejsce na taki błąd", ale... "mogłem być drugi", "czuję mały niedosyt"... przed snem "nie mogę się doczekać następnej rundy" i usnąłem śniąc jeszcze o tym, że jeżdżę po Nurbie....

Komentarz

Hehehehehe,dobre

A skad wiedzialem jak powinienes sie zachowac?W treningu tez mnie tam ponioslo niemal w identyczny sposob,tyle za ja jeszcze staralem sie zachowac tarke miedzy kolami. :mrgreen:

Komentarz

Ja mogę jeździć z Tobą Gawron Lazer nie wiem czy będzie jeździł, a teamową jazdę już ze sobą mamy

Komentarz

Łapy mi się trzęsły jak o poranku po libacji alkoholowej, duże emocje, stres, adrenalina, chwila dekoncentracji i... stało się, co się nie odstanie

I tak jestem zadowolony!

Komentarz

Nie no,ja wszystko rozumiem,w ferworze walki nie takie rzeczy sie dzieja

Komentarz

Ja Pakosa prześwietlę jutro... strzeż się!

Komentarz

Lista startowa:
                              1. siniak
                              2. Rholek
                              3. Gawron88
                              4. Real
                              5.
                              6.
                              7.

Komentarz

Lista startowa:
                                1. siniak
                                2. Rholek
                                3. Gawron88
                                4. Real
                                5. GodISmE1
                                6.
                                7.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X