NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej DTM - Kary

Powiem szczerze,nie spodziewalem sie zobaczyc tu sojej ksywki,ale po kolei:

Tor opuscilem 1 raz do czego byla potrzebna suwmiarka bo centymetr krawiecki moglby tu nie wystarczyc do pomiaru tego wykroczenia.Na 12 Okrazeniu yraznie idac,ze odpuszczam gaz na luku po raz drugi w tym zakrecie wlasnie po to by nie wyjechac a jak juz wyjechalem(oba wew kola stykaly sie z torem i linia nie dotykajac tarki) to nie wiem jakim sposobem mozna uznac to za premedytacje czynu!!!!????
    2 razy przycialem minimalnie ostatnia szykane.

I teraz pytanie do Revetiona.Czy przed tym wyscigiem bylo napisane ze ryzyko zyskania 0,150 s. bedzie karane x100?Bo 15 sekund za takie bledy precyzji to smiech na sali.

Dalej,sprawdzilem tez organizatora,ktory juz na samym poczatku popelnil blad i mogl tylko pomarzyc o dobrej lokacie wiec mogl pojechac tak zachowawczo jak emeryt i nie wyjechal ani jeden raz.Wiem,ze jestes szybkim kierowca,jednak moze takie duze kary pozwola Ci sie odbic generalce,nie wiem-nie istotne to tylko moje gdybanie.

Chcialem tylko zauwazyc ,ze sa to WYSCIGI a nie przejazdzka emerytow i jak uwazasz karanie za pomoca suwmiarki za stosone i tym samym oskarzasz mnie ze nie pojechalem FAIR to jest mi zal,ale nie swojej osoby.

Sprawdzilem tez Siniaka i wg kryteriow oceny Reve ja naliczylem przynajmniej 6 wyjazdo/scinek.WTF?Jkies kumoterstwo?

Jeszcze raz ponawiam b. wazna kwestie czy byla wczesniej imformacja,ze jedn wyjazd za tor =15sek?Bo rozmiar tej kary jest absurdalny.Chcialbym ronierz aby fotki mojego pojazdu znalazly sie na forum by kazdy zobaczyl jak jestem oszukaniec i ygralem tylko dzieki tym sztuczkom!

Dziekuje,pozdrawiam.

Komentarz

dokładnie. moje ciecia tez wrzuc, najwazniejszego luku nie zapomnij

Komentarz

Informacja na temat kar była zamieszczona w poście rundy pierwszej tłustym drukiem. Zapisując się na tą rundę uczestnik wyraża aprobatę co do kar ,bo w przeciwnym razie szanowny kolega by nie wystartował. Co do odjęcia to sprawdziłem i nic takiego nie miało miejsca , przynajmniej według regulaminu. Tor wyznaczają dwi linie, a nie tarki i auto powinno znajdować się między nimi. Ja wiem że takie naginanie jest powszechnie stosowane i tolerowane w niektorych kręgach wirtualnych kierowców ale nie będzie miało miejsca w tym turnieju. Gawron nie musisz mnie najpierw poniżac ,żeby potem stwierdzić że jestem szybkim kierowcą bo wcale tak nie jest. Jak chcesz znać prawdę to jestem przeciętniakiem który ma czasami trochę więcej szczęścia niż inni , to wszystko.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
          Tak trudno sobie powtórkę obejrzeć? Bo tak się akurat składa, że rozwaliłeś kolego mańka i to podwójnie. Najpierw wjechałeś mu w tyłek na pierwszym zakręcie, a za dosłownie moment na drugim poprawiłeś mocniej - wtedy sobie uszkodziłeś silnik. Maniek miał uszkodzone obydwa tylne koła i zawias.
          Ty masz rzeczywiscie problemy z postrzeganiem rzeczywistosci Oglądnij sobie dokładnie! - Maniek glownie narobil marasu na pierwszym - wpadł w poślizg i zajechał mi drogę, przez to w niego walnalem i mialem uszkodzonym silnik - i tylko na pierwszym, a nie na drugim!

Komentarz

GodISmE oglądnij sobie jeszcze raz powtórkę w pierwszego i drugiego zakrętu, wpadłem w poślizg i rozwaliłem siniaka, zajechałem drogę M-Michalczykowi ale on sobie poradził. Ty byłeś z tyłu uderzyłeś w M-M później we mnie. Na drugim zakręcie dość dokładnie widać, a nawet słychać uderzenie.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja

No i wymyśliłem
              Zapraszam do głównego posta turniejowego night-riders-turniej-gt3-cup/night-riders-turniej-gt3-cup-info-lista-zapisow-t7909.html#p144353
              Jeśli chodzi o Team 3 to nastąpiła mała roszada z czwórką, a Team nr 9 zamienił się po prostu w rezerwę. W związku z tym został dopisany dodatkowy punkt na samym dole posta.
              Zapraszam do lektury i mam wielka nadzieję, że takie rozwiązanie przypadnie Wam do gustu

PS. Czekam na nazwy i kolory teamów

Komentarz

Ale Mariusz i Gawron są szybcy to nie mogą zastąpić wściekłego, bo wtedy będzie niesprawiedliwie

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - info + lista zapisów

Lista startowa:
                  1. siniak
                  2. Rholek
                  3. Gawron88 (rezerwa)
                  4. Real
                  5. GodISmE1
                  6. PaKoS__89__PL ( moge byc o 22 )
                  7. Finek
                  8. GTPL_Plotnik (na 50%, zależy czy będę miał w sobotę szóstą nockę)
                  9. maniek13901 (o ile nie będzie mnie znów wyrzucać)

Komentarz

Nie no-tutaj tez jakies walki sie kreca????Co Mariusz po znajomosci wskoczyl przede mnie?????Chyba wyraznie widac kolejnosc zapisow!!
                    Zal gadac i nie chce zadnego sprostowania,ze nie zauwazyles czy cos.Chetnie ustapie,poznamy sie lepiej w DTM gdzie jestem pewny(chyba) ze pojade i nie zmarnuje czasu na trening na daremno.A Lambo jest trudne do ogarniecia ale jest chyba najszybsze z tej grupy aut i trzeba potrenowac solidnie.

Milej zabawy i nie jest to foch,wiem,ze jest spora szansa,ze kogos nie bedzie,ale naprawde nie mam czasu do tracenia.

Komentarz

Czy ktoś wie o co chodzi koledze Gawron88

Komentarz

Zapisalem sie przed Mariuszem to dlaczego on a nie ja jest jako 1 rezerwowy?

Ale tak jak napisalem,nie chce byc w rezerwie(zapisalem sie za pozno ok no problem).Lubie byc przygotowany na wyscig i nie bede ryzykowal utraty czasu na trening jesli jest spora sznasa ze nie pojade,wiec teraz Mariusz dopiero poinien miec nr 1 na liscie rezerowej.

Nie wiem co tu trudnego do zrozumienia?

Komentarz

Takie postepowanie to tutaj nic nowego. Mialem ta sama sytacje w wyscigu ENDURANCE na sarthe. masz szczescie ze w ogole jestes na liscie bo ja calkowicie zniklem

Skoro Seba jestesmy razem w teamie to zostawiam nazwe w Twoich rekach

Komentarz

Widzę, że do NR przyjechał "Meksyk", aż nie chce mi się czytać, jeździć itp, itd :/

Jak to z tymi teamami jest to już sam nie wiem, Lazer wczoraj się odezwał, że OK, a teraz jestem z Pakosem w teamie.... i niech tak już zostanie, bo dostanę zawrotów głowy od tego wszystkiego.

Wymyślę i Ci napiszę jak odeśpię nockę..

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - info + lista zapi

LISTA STARTOWA

KLUB NIGHT RIDERS:
                              1. Finek (47) ( Mam w ten dzień zakończenie roku więc jeśli się nie pojawię to znaczy że baluję )
                              2. rev (74) kończę pracę o 22 więc powinienem być 22:15 proszę ustawić start automatyczny na tą godz. chyba że jeszcze ktoś też się spóźni oczywiście jak nie Macie nic przeciwko
                              3.
                              4.
                              5.
                              6.
                              7.
                              8.

KLUB GT ADVANCED:
                              1. wieczorekk #89
                              3. Rholek (13)
                              4.
                              5.
                              6.
                              7.
                              8.

Komentarz

Lista startowa:
                                1. siniak
                                2. Rholek
                                3. Gawron88 (rezerwa)
                                4. Real
                                5. GodISmE1
                                6. PaKoS__89__PL ( moge byc o 22 )
                                7. Finek
                                8. GTPL_Plotnik (na 50%, zależy czy będę miał w sobotę szóstą nockę)
                                9. maniek13901 (o ile nie będzie mnie znów wyrzucać)
                                10. rev

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X