Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - info + lista zapisów
Lista startowa:
1. siniak
2. Gawron88 (rezerwa)
3. Real
4. GodISmE1
5. PaKoS__89__PL ( moge byc o 22 )
6. Finek
7. GTPL_Plotnik (na 50%, zależy czy będę miał w sobotę szóstą nockę)
8. maniek13901 (o ile nie będzie mnie znów wyrzucać)
9. rev
10. predo81
11. Krazio (Marcin, za wczas się obudziłeś)
12
13
Ja w sobotę nie dam rady, więc rezerwowy może za mnie wskoczyć
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "NR vs GTA" - dyskusja
Nie ma co narzekać na DTM.
Fajna seria, emocje na torze, walka na torze i emocje do końca po wyścigu, do opublikowania wyników z karami? Czego chcieć więcej w wyścigach, jak nie emocji?
Ja się piszę na cały sezon, mam nadzieję, że Was kary nie zniechęcą a jedynie zmotywują do naprawdę szybkiej profi jazdy, wyobrażcie sobie, że tam gdzie wyjeżdżacie za tor (w tym ja ) nie ma asfaltu tylko za linią jest banda, wtedy to też wyścig pierników? W Monako chyba nie będzie ślizgać się w sprincie po bandach, bo może się odbijecie idealnie i z nawrotu ze 100km/h wyskoczycie?
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja
Hmmm... zapomniałem o jednej ważnej rzeczy... w tym samym terminie jutro mam WEC na GT Planet, więc chyba sporo Wam namieszałem, bo nie wiem czy będę w stanie pojechać w tych godzinach GT3.
I nie mówię tutaj tylko o tej rundzie, ale i kolejnych, bo terminy się pokrywają....
A nigdy w bande nie walnales?Bo owszem mozna sie wyluzowac i jechac tak na 80% i tez jest fajnie,ale to raczej innym autem niz 620KM DTM na wyscigowych miekkich.
Jest troche tak jakby za kradziez batonika sad przybijal 20 lat wiezienia bez mozliwosci starania sie o wczesniejsze warunkowe zwolnienie.
Szkoda Seba,ze mi nie powiedziales,ze takie sa kary.Wtedy bym robil wszystko a zeby byc pewnym ze nie wyjezdzam chocby polowa auta.Mimo iz tez bym nie zgadl ze nawet 10 milimetrow przesady jest liczone tak samo jak 5 centymetrow(skala na tv).
Sam nie wiedziałem, bo nie doczytałem... za główny to będę miał chyba zakaz startu przez połowę sezonu! choćby moment mojego dzwona zobacz jak tam pojechałem
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja
Rezerwista wzywany bo Plotnik poleciał w kulki jak z zorro z garcia heheeheh nie no to jest jakis misterny plan ja wiem ty to zrobiles specjalnie zeby dzien przed wyscigiem siniak mial co robic hahahah
Komentarz