NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja

To mam co wyscig auto malowac?Juz ladnie pomalowalem na Orange-mam zmienic na pink?

Komentarz

Dla mnie to możesz nawet mienić nazwę, jak Dominik pozwoli. Bo ta nawa to pomysł Młokosa, mój jest kolor....

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - info + lista zapisów

rezygnuje.

Komentarz

Nie wiem czy Siniak celowo nas obrazil czy faktyczna nazwa jest Hot gays a nie Hot guys
          Bo te pierwsze oznacza pedala i to nie od zestawu z kierownica ,geja znaczy sie.A sami widzieliscie jak wczoraj uciekalem zeby mi ktos w tylek nie wjechal LOL

Aba,jako ze zaproponowales kolor to zaproponuj tez nazwe,jestem spokojny,ze gorsza nie bedzie

Komentarz

Gawron, niestety Hot Gays jest tÄ… prawdziwÄ… nazwÄ…

Komentarz

Oooosh w morde

No to trza zmienic musowo :mrgreen: na 'Hot wheels" czy cos

Komentarz

@siniak
                1. 26 czerwca podejmujesz sam decyzje zeby mnie przeniesc do kierowcow szybkich. Prawie 4 tygodnie po ostatnim wyscigu i 3 dni przed nastepnym!
                2. Nie informujesz mnie jako organizator ani przez PW na forum, ani przez PSN! Uwazasz ze dyskusja na forum ma to zastapic a ja sobie mam szukac tych informacji?
                3. Nie podajesz pelnego uzasadnienia takiej decyzji - zadnych faktow i obiektywnych opinii! Na podstawie 1-ego wyscigu nie uwazam zeby to bylo usprawiedliwione. Nastepnego z Wsciekych, ktory wygra wyscig tez przeniesiesz do Szybkich?!?
                4. Gdzie sie niby odbyla ta burzliwa dyskusja bo z tego co widze to na ten temat glownie ty w tym watku dyskutujesz (chyba sam ze soba w twojej glowie).

Dyskusja, jesli juz mialaby sie odbyc, to z udzialem samych zainteresowanych. Bez ich udzialu, to nie jest dyskusja tylko arbitralne ustalenia poza plecami osob ktorych te decyzje dotycza!

Doopa z ciebie a nie organizator i nie masz za grosz szacunku dla osob ktore poswiecaja tutaj swoj czas.

PS. ciekawe czy to tez skasujesz?

Komentarz

Jakoś nikt inny nie ma pretensji tylko Ty. Coś tutaj musi być nie tak...
                  Skoro jesteś zapisany do turnieju to wypadałoby czytać wątek na bieżąco. Pakos nawet pisał, że wysłał Ci wiadomość na PSN.
                  3. Nie podajesz pelnego uzasadnienia takiej decyzji - zadnych faktow i obiektywnych opinii!
                  Odpowiedz:
                  Trzeba chyba zrobić małe roszady w teamach. Albowiem po tym co już zdążyłem (zdążyliśmy) zaobserwować (chodzi o zdolności nowych kolegów, czyli Godlsme1 i Gawron8 aktualnie są 2 takie teamy, których członkowie są szybcy nie przymierzając jak Tom Cruise w 'Days of Thunder'
                  Zostałeś przeniesiony do szybkich nie na podstawie jednego wyścigu, tylko wszystkich wyścigów w jakich brałeś udział.

Komentarz

Zamieszczone przez GodISmE
                    Dupa z ciebie a nie organizator i nie masz za grosz szacunku dla osob ktore poswiecaja tutaj swoj czas.
                    Słuchaj no wybitnie irytujący człowieczku, po pierwsze to ja ciebie nie obrażałem takimi epitetami, więc nie mów mi o szacunku którego nie posiadasz za grosz Ostrzegałem cię wcześniej żebyś się liczył ze słowami - następnym razem będzie ban. Jeśli nie potrafisz dyskutować na poziomie to nie zabieraj głosu w ogóle. Jeśli nie pasuje ci organizacja w tym turnieju/klubie to się tu nie udzielaj, nikt za tobą nie będzie tęsknił. Proste.

PS. Swoją drogą śmieszne jest to co napisałeś - właśnie to że nie poświęcałeś czasu na czytanie postów dotyczących tego turnieju, na których pisanie poświęcałem czas ja i inni spowodowało, że nie dowiedziałeś się istotnych informacji w temacie.

Koniec dyskusji

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - info + lis

II runda Classic World Tour
                      Data: 30.06.2013, godz. 19:30

Lista startowa:
                      1. rev (Isuzu Bellet 1600 GT-R)
                      2. siniak (Isuzu 117 Coupe)
                      3. Husarz (Alfa Romeo Giulia Sprint GTA 1600)
                      4. Quelxes (Alfa Romeo Giulia Sprint GTA 1600)
                      5. Finek (Mitsubishi Galant GTO MR)

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - dyskusja

Panowie Galowie, uczestnicy turnieju DTM
                        W imieniu organizatora turnieju "Classic World Tour" chciałbym zapytać czy wyrażacie zgodę na zamianę w lipcu dni wyścigów tych dwóch turniejów. Tzn. w najbliższą niedzielę 07.07 CWT, w kolejną 14.07 DTM, potem 21.07 CWT i w ostatnią 28.07 DTM.
                        To jest na razie luźna propozycja pod dyskusję, bardzo proszę o wypowiedzi osób zainteresowanych czy taka zmiana jest możliwa.

Komentarz

Zamieszczone przez Aba
                          Dla mnie to możesz nawet mienić nazwę, jak Dominik pozwoli. Bo ta nawa to pomysł Młokosa, mój jest kolor....
                          mlokosa gdzieś wcięło (nie wystartował od początku turnieju), a zatem na jego miejsce po wspólnych ustaleniach wskakuje najszybszy ptak w tym klubie (a swoją drogą znacie kawał o najszybszym ptaku świata? ), nazwa Teamu 1 jest już zmieniona, kolor pozostaje. Paweł, Robert... powodzenia na nowej drodze życia hahahahaha

Sprawa nr 2: jako że nieoczekiwanie pożegnał nas Pakos zwolniło się miejsce w Teamie 3. Rezerwowy nr 2 (M-Michalczyk) umościł się tam już zatem wygodnie
                          PS. Seba w twoim teamie zmian więcej niż wyścigów do tej pory haha Podajcie ten kolor w końcu!

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - dyskusja

Dla mnie może być :wink:

Komentarz

Ja rezygnuję z GT3, nie będę miał na to czasu

Komentarz

No masz...
                                W ogóle nie ma szans? Na ani jeden wyścig? To co teraz z nazwą "Plotnik Racing"?
                                Ej no weź przemyśl jeszcze sprawę, patrz jakiego masz teraz kozaka w teamie, prosto z Podkarpacia
                                PS. Zawsze możesz być jeszcze w rezerwie

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X