Re: NIGHT RIDERS: Turniej "Tuning Masters"- info + lista zap
Tym razem bierzemy pannę do fury i jedziemy w głęboki... las
VI runda TUNING MASTERS
Tor: Deep Forest Raceway odwrócony Samochód: z listy w pierwszym poście Ograniczenie PO: 575 Opony: wyścigowe twarde Zużycie: szybkie Data: 05.07.2013, godz. 21:30 trening & kwalifikacje, 22:00 wyścig Liczba okrążeń: 48 Pokój: siniak
Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - dyskusja
Jak dobrze rozumiem to nadal to bedzie niedziela o tej samej godzinie wiec jak trzeba zmienic termin to ok,sie dostosuje.Jesli bedzie to sobota tez ok
Reve,szacun za wklad pracy w liczenie wszystkiego i sprawdzanie powtorek.Teraz az chce sie jezdzic,zasady i reguly twarde,ale uczciwe.I teraz kazdy wie,ze nie ma zmiluj,nie wiedzialem czy cos.
Zachecam do zapisania sie do tej serii kierowcow z tego forum,moze Gintoki i Quelxes ?
Moze uda mi sie kogos skolowac z sasiedniego forum.
Bedzie fajny turniej
Aha,mam pytanie,w przypadku wiekszej liczby chetnych niz miejsc beda kwalifikacje czy decyduje kolejnosc zapisow?
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja
Zamieszczone przez siniak
No masz...
W ogóle nie ma szans? Na ani jeden wyścig? To co teraz z nazwą "Plotnik Racing"?
Ej no weź przemyśl jeszcze sprawę, patrz jakiego masz teraz kozaka w teamie, prosto z Podkarpacia
PS. Zawsze możesz być jeszcze w rezerwie
Czas, czas i jeszcze raz czas.... WEC, GTA: Endurance, DTM i przede wszystkim GT-Academy!
WEC i Endurance u zaawansowanych to podobne serie, w któych jadę tym samym autem w prawie tej samej spec'ce, mam możliwość dobrego przygotowania do obu serii bo się uzupełniają z torami, DTM - fajne ściganie, jadę od początku. GT3 już dawno się zaczęło i ciężko będzie coś wywalczyć... z resztą na rzecz Akademii nie wiem czy nie zostanę póki co tylko przy WEC....
Tak niezmiennie będzie to niedziela ,jedyne co może się zmienić to godziny startu. Zależeć to będzie od czasu w jakim uda się pokonać regulaminowe 180km ale o tym będę informował w postach startowych przyszłych rund. Co się tyczy listy startowej to pierwszeństwo mają kierowcy którzy uczestniczyli w rundzie pierwszej. Możesz o tym nie wiedzieć , u nas frekwencja w niedzielę bywała raczej słaba ,więc ze startem ewentualnych nowych kierowców nie będzie problemu :wink:
Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - dyskusja
Zamieszczone przez Basto
GT3 już dawno się zaczęło i ciężko będzie coś wywalczyć...
E tam dopiero 2 wyścigi były, a rozpiska jest do końca roku, więc dużo jeszcze przed tobą i dużo się może zmienić. Poza tym jedziemy w teamach
GT Academy? Z tego co mówiłeś nie bawi cię siedzenie godzinami (dniami) i szlifowanie przejazdów celem urwania tysięcznych sekundy, czyż nie?
No nie marudź już tam i widzimy się na 20.07 Fuji
Nie wypowiadałem się, ponieważ moje możliwości startów w lipcu są mocno ograniczone. Od sierpnia mógłbym startować we wszystkich pozostałych wyścigach.
Komentarz