NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "GT3 Cup" - info + lista zapisów

V runda GT3 Cup
    Data: 28.09.2013

Lista startowa:
    1. siniak
    2. Gintoki
    3. rev
    4. JankesPL
    5. predo
    6. Kapitan Snuja
    7. Finek
    8. maniek13901
    9. Gawron88 (jednak moze byc tak ze mnie nie bedzie-wyjdzie w praniu bo moze wieczorem bede musial wyjsc)

Komentarz

• Re: Turniej "GOLF CUP" - dyskusja

Bo seryjnego nie można zmieniać,trzeba kupić droższy co jest zabronione,ale już ustawiać można co jest śmieszne

Komentarz

V runda GT3 Cup

Lista startowa:
        1. siniak
        2. Gintoki
        3. rev
        4. JankesPL
        5. predo
        6. Kapitan Snuja
        7. Finek
        8. maniek13901
        9. Gawron88 (jednak moze byc tak ze mnie nie bedzie-wyjdzie w praniu bo moze wieczorem bede musial wyjsc)
        10. MM

Komentarz

Zamieszczone przez Kapitan Snuja
          Okorkowi należy się dyskwalifikacja za nieprzepisowe modyfikacje auta na Suzuce. (patrz - wyskalowanie obrotomierza)
          Tak dokładnie przez 3 etap silnika , przepraszam i przesuńcie mnie na ostatnie miejsce w 2 wyścigach bez punktów . Kupiłem drugiego Golfa ponieważ tych modyfikacji niemożna cofnąć i następnym razem będzie OK.
          Pozdrowionka.

Komentarz

V runda GT3 Cup

Lista startowa:
            1. siniak
            2. Gintoki
            3. rev
            4. JankesPL
            5. predo
            6. Kapitan Snuja
            7. Finek
            8. maniek13901
            10. MM
            11. GodISmE1

Komentarz

Oglądam sobie powtórkę i nie mogę uwierzyć w moją głupotę,walczyłem ciągle w pierwszym wyścigu z siniakiem,który mnie dublował,a rev,zwyczajnie przepuściłem.Wybacz siniak,należy mi się jakaś kara,przyjmę dsq jeśli taką decyzję podejmie finek
              Co do siniaka trochę za bardzo ścinał ostatni zakręt wjeżdżając w całym samochodem w miejsce wyłączone z toru(skośna linia) robił to z premedytacją,więc jakaś kara czasowa síę chyba należy.

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                Oglądam sobie powtórkę i nie mogę uwierzyć w moją głupotę,walczyłem ciągle w pierwszym wyścigu z siniakiem,który mnie dublował,a rev,zwyczajnie przepuściłem.
                Z chęcią oddam Ci swoją pozycję tym bardziej ,że już na początku popsułem Tobie wyścig

Komentarz

Rev nie bądź śmieszny to ja popsułem wyścig najpierw mańkowi,a potem troszkę siniakowi,finek powinien to rozstrzygnąć,nasz incydent był całkowicie losowy zdarza síę,już wcześniej byłem uszkodzony

Komentarz

Co do siniaka trochę za bardzo ścinał ostatni zakręt wjeżdżając w całym samochodem w miejsce wyłączone z toru(skośna linia) robił to z premedytacją,więc jakaś kara czasowa síę chyba należy.
                    I gdzie jest kara dla siniaka ja sie pytam??? Finek, jednym dajesz, innym nie. Troche to podejrzane.

Komentarz

Bo seryjnego nie można zmieniać,trzeba kupić droższy co jest zabronione,ale już ustawiać można co jest śmieszne
                      Niestety tutaj jest moja wina bo widocznie nie napisałem tego do głównego posta (został już uaktualniony). Wczoraj przed wyścigiem był poruszany ten temat ale rozumiem że nie każdy widocznie mógł to dosłyszeć. Tak więc żeby już nie było niejasności aktywny centralny dyferencjał jest dopuszczony. A co do ustawień samochodu to są one dowolne Wybaczcie za moją pomyłkę
                      Rev nie bądź śmieszny to ja popsułem wyścig najpierw mańkowi,a potem troszkę siniakowi,finek powinien to rozstrzygnąć,nasz incydent był całkowicie losowy zdarza síę,już wcześniej byłem uszkodzony
                      Za ten przypadek akurat nie przewiduje kary dla żadnego z was ponieważ to nie była wina Pawła że Jankess wjechał w niego gdy on stał w poprzek toru, zaś Janki nie dał rady po prostu go ominąć. Uznam to za incydent wyścigowy. Jednak nie myślcie że się wam upiecze bo Paweł otrzyma kare ze lekkie uszkodzenie siniaka (zaraz przed wcześniej wspomnianą sytuacją) zaś Janki za uszkodzenia Mańka po samym starcie
                      Zamieszczone przez GodISmE
                      I gdzie jest kara dla siniaka ja sie pytam??? Finek, jednym dajesz, innym nie. Troche to podejrzane.
                      Ja nikomu nie daję XD I nie wiem czemu się tak do niego uczepiłeś. Zasada brzmi: "2 koła na torze" do czego się siniak stosował. No może zdarzyło mu się wyjechać 2-3 razy lekko wyjechać ale nie sądzę żeby tymi manewrami wiele nadrobił. Żeby nie było że Dominika traktuje jakoś ulgowo to mogę go ukarać 5 karnymi sekundami bo wybacz ale więcej dać nie mogę.

Komentarz

Chodzi o spowodowanie uszkodzen z poprzedniego wyscigu - zignorowane przez ciebie.

Komentarz

Chodzi o spowodowanie uszkodzen z poprzedniego wyscigu - zignorowane przez ciebie.
                          To nie było zignorowanie. Jak już mówię po raz kolejny nie dopatrzyłem się tam większego przewinienia. A z uszkodzeniami to też bywa różnie, raz możesz uderzyć w kogoś z większą prędkością i nic się nie dzieje a czasem wystarczy jedno lekkie puknięcie w zderzak.
                          A swojÄ… drogÄ…:
                          6.12. Organizator zastrzega sobie prawo do zwiększenia lub odstąpienia od kar w szczególnych przypadkach.
                          CoÅ› jeszcze??

Komentarz

Tak, skoro pytasz Wytłumacz nam proszę na czym polega ten "szczególny przypadek"? Bo jak dla mnie to bardzo standardowy przypadek wjechania komuś w tył na dohamowaniu - regulowany poniższymi zasadami:

Zamieszczone przez M-Michalczyk
                            Uderzenie w samochód znajdujący się przed Tobą (Running into the car ahead of you)

RA-1 Obowiązkiem kierowcy jadącego z tyłu jest, podjęcie wszelkich działań, ostrożności i odpowiedzialności, by nie wjechać w samochód z przodu.
                            RA-2 Kierowca jadący z przodu nie może złośliwie, czy nieodpowiednio hamować ani zwalniać.

Kierowca ten ma jednak prawo być wolniejszym i używać dłuższej drogi hamowania, wcześniejszych punktów hamowania. Jest upoważniony by skręcać wcześniej lub później i zbliżać się do wierzchołka zakrętu wcześniej lub później. Ma prawo być niekonsekwentny i niepewny.

Od kierowcy z tyłu wymagane jest by przewidywał możliwość, ze kierowca z przodu może mieć dłuższą strefę hamowania. Powinien dostosować swoja jazdę zawsze zachowując odstęp.

Upraszczając, jeśli jedziesz za kimś, Twoją odpowiedzialnością jest unikniecie kontaktu. Kierowca przed Tobą nie musi Cię unikać. Jeśli wszystko inne zawiedzie, powinieneś zjechać z toru unikając kolizji.
                            Zamieszczone przez siniak
                            6.3. Spowodowanie kolizji, w wyniku której poszkodowany odniesie lekkie uszkodzenia (koła/zawieszenie) -4pkt / +20sek

Komentarz

Tak, skoro pytasz Wytłumacz nam proszę na czym polega ten "szczególny przypadek"? Bo jak dla mnie to bardzo standardowy przypadek wjechania komuś w tył na dohamowaniu - regulowany poniższymi zasadami:
                              "Szczególny przypadek" tutaj polegał na tym że gra często rozdaje uszkodzenia losowo i często również przez nie duże lagi na które już nie mamy wpływu. A jak chcesz dalej drążyć ten temat to proszę poszukaj pracy w FIA bo oni tam takich osób właśnie szukają a kasa myślę że też była by niezła

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - info + lista zapisów

Turniej DTM - runda VI Bonusowa

Tor: Circuito De Madrid
                                Data i godz: 06-10-2013r. godz.19:30
                                1. Liczba okrążeń: 43
                                2. Auta dopuszczone do turnieju:

Harmonogram rundy bonusowej(jeden godzinny wyścig - zdobyte punkty x 2):
                                -zbiórka 19:30
                                -rozgrzewka 19:35-19:45
                                -kwalifikacje 19:45-19:55
                                -start wyścigu 19:55
                                Zużycie: szybkie
                                Uszkodzenia: ciężkie
                                Opony:dowolne
                                Kary: wyłączone
                                Asysty:wyłączone, dozwolony abs
                                Tuning: zabroniony PO: 544
                                Zjazdy do boksów: b.o.

Pokój udostępnia: siniak

ObowiÄ…zujÄ… zasady CRC.

Życzę Wszystkim czystej i szybkiej jazdy.
                                ================================================== ==========================================
                                Runda zostanie rozegrana w pokoju publicznym dlatego proszę o punktualne przybycie(aby uniknąć wypraszania przypadkowych gości). Pokój będzie na tyle osób , ile zawierała lista startowa do godziny 19:00 w dniu startu.
                                Proszę kopiować powyższy komunikat wraz z listą startową i na końcu dopisać siebie.

Tor: Circuito De Madrid
                                Data i godz: 06-10-2013r. godz.19:30
                                Lista startowa:

1. rev
                                2.
                                3.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X