NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - dyskusja

Wyjaśniam Jankess „ wszystkie niedzielne wyścigi” bo Jesteś niewtajemniczony,otóż pracuję na trzy zmiany a że nocną zmianę zaczynam w niedzielę o 22 to nie mogł bym wystartować w co trzecim wyścigu. Nie trzeba specjalnie nikogo z NR przekonywać że bardzo lubię się z Wami ścigać Skoro chcecie wrócić do przednich godzin to nie będę protestował.

Komentarz

A dziękuję Pawle myślałem że startujesz u "konkurencji"
      Szkoda że polska scena GT5 jest taka rozrzucona,jest kilka forum,fajnie gdyby dało síę stworzyć kalendarz gdzie bd wszystkie wyścigi wypisane

Komentarz

• Re: Mistrzostwa Formuły Gran Turismo - info + lista zapisów

Mistrzostwa Formuły Gran Turismo
        Tor: Fuji Speedway F
        Data i godzina: 04.10.2013, godz. 21:30, start wyścigu 22:00

Lista chętnych - jak zbierze się minimum 10 chętnych to utworzymy teamy (wg wzoru z GT3 Cup):
        1. siniak
        2. Kapitan Snuja
        3. mariobekus33
        4. Finek
        5. maniek13901

Komentarz

• Re: Mistrzostwa Formuły Gran Turismo - info + lista zapisów

Mistrzostwa Formuły Gran Turismo
          Tor: Fuji Speedway F
          Data i godzina: 04.10.2013, godz. 21:30, start wyścigu 22:00

Lista chętnych - jak zbierze się minimum 10 chętnych to utworzymy teamy (wg wzoru z GT3 Cup):
          1. siniak
          2. Kapitan Snuja
          3. mariobekus33
          4. Finek
          5. maniek1390
          6. JankessPL

Komentarz

• NIGHT RIDERS - Pro-ŚRODA - info + lista zapisów

ProŚroda :wink:

Szukam wirtualnych kierowców lubiących jazdę autami bez tuningu na oponach typu komfort oraz sport. Chciałbym organizować takie wyścigi raz na tydzień (środa) powiedzmy tak między godziną 18 a 20 . Ścigalibyśmy się tylko po autentycznych torach które mamy do dyspozycji w gt5 a w przyszłości będziemy mieli w gt6. Sam wyścig miałby trwać ok. 1h plus 20 minut kwali, pogoda i pora oczywiście zmienna, uszkodzenia ciężkie, zużycie szybkie bądź bardzo szybkie, cała wspomagająca jazdę elektronika off. Zainteresowanych proszę o dopisanie się do listy chętnych. Propozycja wyścigów skierowana jest do każdego, można zaprosić jeszcze swoich znajomych, którzy nie odwiedzają forum.

Komentarz

• Re: Mistrzostwa Formuły Gran Turismo - dyskusja

Nie mam pojęcia co to się wczoraj podziało, ale tak skandalicznego wychodzenia/opuszczania pokoju to nie pamiętam... Wystartowało 6 osób, w trakcie wyścigu kolejno pokój opuściło 4 zawodników (rahman, Jankess, maniek i na koniec mariobekus). Na 34 okrążeniu zostaliśmy we dwójkę z Wiktorem i stwierdziliśmy że dalszy wyścig nie ma sensu :/
              Nie wiem panowie do końca co było powodem (mario na pewno wywaliło i jest usprawiedliwiony, reszta po prostu wyszła bo im nie szło...?) ale w związku z powyższym I runda Mistrzostw Formuły GT zostaje przełożona za 2 tygodnie. Mam wielką nadzieję, że tym razem i frekwencja będzie większa i wyścig zostanie normalnie ukończony.

Komentarz

Ja dostałem strzała na początku od mariobakusa,uszkodzenie silnika i po wyścigu dla mnie było,myślałem że jakoś se nadrobie,ale jazda była raczej udręką niż przyjemnością,na drugi raz potrenuje troszkę,bez treningu jadę tragicznie formułą

Komentarz

Kolejny raz,server mnie wypiął. Jeśli chodzi o wyścig, jechałem w innej realicie. Do chwili zjazdu pit stopu,jechaliśmy we 3,janki tam nie był,bynajmniej ja go nie widziałem. i nie odczułem żadnej kolizji. Po starcie auto było dziwne,hamowania nie było,wyleciałem.kiedy zjechałem do pitu,zatkało mnie mapka ukazała real, a i na torze wszystkich. Do diabła,co to było,jestem pewny,że stoi za tym server,a to oznacza koniec pewnego dotarcia do mety, czy warto jeździć,dalsze turnieje ???
                  Dr Driverstar

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - info + lista zapisów

Runda zostanie rozegrana w pokoju publicznym dlatego proszę o punktualne przybycie(aby uniknąć wypraszania przypadkowych gości). Pokój będzie na tyle osób , ile zawierała lista startowa do godziny 19:00 w dniu startu.
                    Proszę kopiować powyższy komunikat wraz z listą startową i na końcu dopisać siebie.

Tor: Circuito De Madrid
                    Data i godz: 06-10-2013r. godz.19:30
                    Lista startowa:

1. rev
                    2. JankessPL
                    3. mariobekus33
                    4.Gawron88
                    5.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDRES - Turniej "DTM" - info + lista zapisów

Runda zostanie rozegrana w pokoju publicznym dlatego proszę o punktualne przybycie(aby uniknąć wypraszania przypadkowych gości). Pokój będzie na tyle osób , ile zawierała lista startowa do godziny 19:00 w dniu startu.
                      Proszę kopiować powyższy komunikat wraz z listą startową i na końcu dopisać siebie.

Tor: Circuito De Madrid
                      Data i godz: 06-10-2013r. godz.19:30
                      Lista startowa:

1. rev
                      2. JankessPL
                      3. mariobekus33
                      4. Gawron88
                      5. armada8589
                      6.

Komentarz

• Re: Turniej "Golf Cup" - info + lista zapisów

Runda 7 i 8: 11.10.2013
                        Grand Valley Speedway okr. 12

Lista startowa:
                        1. Finek
                        2.
                        3.

Komentarz

Grand Valley Speedway okr. coming soon

A w boksach już czekają nas nasze Golfy oraz oczywiście piękne panie

Lista startowa:
                          1. Finek
                          2. siniak
                          3.

Komentarz

Ja się nie wypowiadam gdyż i tak już nie będę się mógł ścigać. Laba się skończyła bo syn wrócił z długich wakacji z dziadkami i teraz przed dziesiąta (11 czasu polskiego) i tak nie będę już w żaden dzień miał czasu Myślę, ze za 3-4 lata dam rade wrócić do regularnych startów

Komentarz

Grand Valley Speedway okr. coming soon

A w boksach już czekają nas nasze Golfy oraz oczywiście piękne panie

Lista startowa:
                              1. Finek
                              2. siniak
                              3. JankessPL
                              4.
                              5.
                              6.

Komentarz

Szkoda Marcin bo wszyscy bardzo lubimy z tobą śmigać. Niemniej mam nadzieję że czasami będziesz wpadał kiedy syn będzie miał jakieś krótsze "wyjście"

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X