NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej "GOLF CUP" - dyskusja

To jak panowie jedziemy dzisiaj?Znajdzie síę 5?

Komentarz

• Re: Turniej "Golf Cup" - info + lista zapisów

Godzina 21:30 minęła, a na torze tylko ja z Finkiem... Tym razem się nie udało.
      Niech organizator zdecyduje co dalej z tym turniejem

Komentarz

• Re: Turniej "Golf Cup" - info + lista zapisów

I jak jest dalej Serwer? jak moglbym go znalezc ? wiem ze sie nie zapisalem , ale przegapiłem wszystko przez Kurs Prawa Jazdy , a chcialbym Wbic

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - dyskusja

Turniej Classic World Tour dobiega końca i przez ten okres wspólnego jeżdżenia zabytkami motoryzacji zauważyłem że tematyka retro nie jest zbyt lubiana wśród klubowiczów. Bardzo mała frekwencja na wyścigach nie raz doprowadzała mnie do myśli o odwołaniu turnieju. Jest jednak mała garstka osób które mnie podtrzymują na duchu – to stali bywalcy CWT. Chciał bym się dowiedzieć, wybadać co jest nie tak z tym turniejem że brakuje chętnych? Czy za wolne samochody? Zły termin? Brak ABSu?
          W Gran Turismo 6 poprawiono zachowanie się aut w fazie hamowania i jest to szczególnie wyczuwalne przy wyłączonym ABS-ie, dodano kilka ciekawych aut zabytkowych i to powoduję że myślę już o nowym, lepszym CWT2.
          Ale żeby CWT2 było lepsze to potrzebuję waszych opinii. Wstępnie zapowiem że w drugiej części turnieju będzie więcej mocy (ok.415 PO) i więcej techniki (mowa o 4WD – wszak w 2014 roku autami klasycznymi będą już roczniki do 1989 włącznie)
          Naliczyłem około 15 aut które by pasowały do CWT2, oto ciekawsze z nich:

Lancia Stratos
          Audi Quatro
          Mercedes 300SL
          Toyota Supra
          Alpine A110
          Ferrari Dino
          Jaguar E-type (z ogranicznikiem do 415 PO)
          Buick GNX
          Pontiac Firebird
          ...już mi ślina cieknie

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour" - dyskusja

Klasyki to auta które trzeba lubić, żeby się nimi ścigać. Niestety nie mają one wielkiego powodzenia wśród młodych, spragnionych prędkości wirtualnych kierowców. Panowie nie zawsze szybko znaczy dobrze <paluszkiem> Moim zdaniem Wiktor wszystko dobrałeś tak że lepiej nie można, ja bym nic nie zmieniał <wink>

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej &quot;Classic World Tour&quot; - lista zapi

Zapraszam po dłuższej przerwie na X rundę Classic World Tour (na GT6)
              data: 29.12.13
              tor: Indianapolis drogowy 32 okr.
              21:00 trening/kwalifikacje
              21:30 wyścig
              pokój prywatny udostępnię ja

lista zapisów:
              1. Kapitan Snuja (AR Giulia GTA)
              2. rev (Lancer 1600 GSR)
              3. Dworzec (Jeszcze nie wiem czym pojadÄ™)
              4.
              5.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej &quot;Classic World Tour&quot; - dyskusja

Może nie tyle co młodzi nie lubią klasyków,one w GT5 na KT i bez ABS ciężko síę prowadzą i trzeba trochę síę postarać.Mi ten turniej bardzo odpowiada,a samochody dobrane zostały świetnie i dobrze by było żeby została zasada 1 samochód-1 wyścig

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej &quot;GT3 Cup&quot; - lista zapisów

Ostatnia VIII runda GT3 CUP
                  Tor: Autodromo Nazionale Monza
                  Data: 28.12.2013

Lista startowa*:
                  1. siniak
                  2. JankessPL
                  3. rev
                  4. Finek
                  5. Kapitan Snuja
                  6. Gintoki
                  7. ciuciuchance
                  8.

Komentarz

• Re: Turniej &quot;Golf Cup&quot; - info + lista zapisów

Zbierzcie się ludzie no i zakończmy już ten turniej. Taki świetny tor na koniec dla was przygotowałem a tu taka lipa z frekwencją. Nie przesadzajcie że tak was GT6 wciągnęło żeby jeszcze jednego wyścigu nie pojechać w GT5. Spróbujemy jeszcze ostatni raz za tydzień w piątek a jeśli nie znajdziemy przynajmniej 5 pewnych chętnych to zakończymy całą serie bez przenoszenia jej do GT6. Tak więc otwieramy listę ostateczną.

Runda 15 i 16: 3.01.2014 godz. 21:30
                    Nurburgring Nordschleife/zmienna pogoda
                    Lista startowa:
                    1. Finek
                    2.
                    3.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej &quot;GT3 Cup&quot; - dyskusja

Mała podpowiedź - zapisując się na listę automatycznie z kimś jadę "w parze"? Czyje barwy mam przyjąć?
                      Uznałem, że jestem raczej wściekłym, niż szybkim.

Komentarz

Ja również nie wiem czemu ten turniej nie cieszy się popularnością. Przecież te auta dają niesamowitą frajdę z jazdy która rekompensuje ciągła walkę o pozycje jak np w Golf Cup. Wpadnijcie chociaż raz na jedną rundę a na pewno zmienicie zdanie i polubicie tą serie a tym bardziej w GT6 gdzie model jazdy został bardzo usprawniony by jeszcze lepiej czuć samochód na drodze <wink>

Komentarz

Lista startowa:
                          1. Finek
                          2. JankessPL
                          3.

Komentarz

Zbierzcie się ludzie no i zakończmy już ten turniej. Spróbujemy jeszcze ostatni raz za tydzień w piątek a jeśli nie znajdziemy przynajmniej 5 pewnych chętnych to zakończymy całą serie bez przenoszenia jej do GT6

Lista startowa:
                            1. Finek
                            2. JankessPL
                            3. siniak
                            4.

*Minimalna liczba osób na wyścig: 5

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej &quot;GT3 Cup&quot; - dyskusja

Campo barwami się nie przejmuj, wybierz sobie tylko furę z listy dla 'wściekłych', przygotuj ją wg opisu i do zobaczenia wieczorem na torze

Komentarz

Po pierwsze gratuluję świetnego marketingowego podejścia Wiktorze Nie należysz jak widać do osób które szybko się zniechęcają i porzucają nietypowe pomysły. Chwała ci za to
                                Odpowiadając na twoje pytanie to sama forma, dobór samochodów jak i wymagania są dla mnie ok (no może jednak życzyłbym sobie opon KM ) jednak niedzielne wieczory w większości mam zajęte i to jest powód, dla którego ostatnimi czasy tak rzadko pojawiałem się na CWT. Moja propozycja jest taka - robimy CWT2 raz w miesiącu w sobotę w miejsce GT3 Cup, które raczej na brak frekwencji nie narzekało lub tradycyjnie w co drugi piątek.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X