NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej "X-BOW vs Rocket": info + lista zapisów

Zamieszczone przez siniak
    Szalenie mi miło widzieć tyle chętnych, w NR dawno takiego 'oblężenie' nie było Obawiam się jednak że moje 8Mb może tego nie utrzymać. W związku z tym mam pytanie czy jest ktoś o szybkim łączu, kto mógłby dziś pohostować?
    Ważny jest wysył łącza. Te 8Mb co podałeś to wysył czy pobieranie? Ja mam niby 30Mb łącze, ale wysył biedny bo tylko 2Mb i jeszcze nie hostowałem w GT6 i nie wiem jakie są warunki. Zawsze możemy to spotkanie uznać za testy przed kolejnymi imprezami.

Za czasów GT5 kiedy miałem wysył 1 Mb to 12 osób się ledwo trzymało, z wyłączonym czatem głosowym i ustawieniach pokoju na szybkość łącza: normalne.

I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

ja mam download ponad 10 Mb i upload ponad 1 Mb także też słabo

Komentarz

Zgodnie z tym co napisano w instrukcji wyłączenie stałego gospodarza pokoju powoduje, że w sytuacji gdy łącze założyciela pokoju nie wyrabia to gra rozdziela hosting na innych graczy, więc raczej nie ma o co się martwić.

Mój kanał

Komentarz

Też mało ale mogę testować <mrgreen>

Komentarz

• Re: Turniej &quot;X-BOW vs Rocket&quot;: info + lista zapisów

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
            Zgodnie z tym co napisano w instrukcji wyłączenie stałego gospodarza pokoju powoduje, że w sytuacji gdy łącze założyciela pokoju nie wyrabia to gra rozdziela hosting na innych graczy, więc raczej nie ma o co się martwić.
            Teoria sobie a życie sobie. Pokój powinien być ze stałym gospodarzem, bo dzięki temu unikniemy problemów z wzajemnym widzeniem się na torze. Na ostatnim wyścigu megankami startowało 16 osób, a ja widziałem tylko 11 - lipa Poza tym ustawiłbym czat głosowy OFF. Za bardzo obciąża łącze.

Komentarz

• Turniej '' X-BOW vs Rocket '' - dyskusja

To czy będzie się kogoś widziało czy nie, zależy tylko i wyłącznie od możliwości swojego łącza a nie łącza hosta. Arku przecież na zmiennym gospodarzu u mnie nie widziałeś Mariusza a jak Mariusz założył pokój ze stałym gosp. to nie mogłeś w ogóle do niego wejść mimo że on ma dużo lepsze łącze ode mnie.

Komentarz

• Re: Turniej &quot;X-BOW vs Rocket&quot;: info + lista zapisów

Zamieszczone przez Sasek
                Ważny jest wysył łącza. Te 8Mb co podałeś to wysył czy pobieranie? (...) Zawsze możemy to spotkanie uznać za testy przed kolejnymi imprezami
                8mb to down, upload mam 4mb, ping w granicach 25. Masz rację, ten pierwszy raz to wprawka do poważniejszych turniejòw, zresztą taki był zamysł, jak napisałem w poście głównym. I wyścig pojedziemy na moim hoscie i zobaczymy jak wyjdzie, w razie czego pozostałe 2 będziemy mogli spróbować u kogoś innego

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej &quot;Classic World Tour&quot; - lista zapi

data: 12.01.14
                  tor: Laguna Seca 35 okr.
                  21:00 trening/kwalifikacje
                  21:30 wyścig
                  pokój prywatny udostępnię ja

lista zapisów:
                  1. Kapitan Snuja (prawdopodobnie Corvette)
                  2. Quelxes - mało prawdopodobne bym zdążył na tą godzinę ale spróbuje
                  3. piotras
                  4. rev (Elan S1)

Komentarz

• Re: Turniej '' X-BOW vs Rocket '' - dyskusja

Pierwszy raz miałem problem z dołączeniem.. jak już dołączyłem to musiałem wyjść aby wywalić niedopuszczoną cześć i już od tego czasu nie mogłem wbić Pozostaje tylko czekać na kolejny wyścig

Komentarz

Ja nie mogłem wejść do pokoju.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej &quot;Classic World Tour&quot; - lista zapi

data: 12.01.14
                        tor: Laguna Seca 35 okr.
                        21:00 trening/kwalifikacje
                        21:30 wyścig
                        pokój prywatny udostępnię ja

lista zapisów:
                        1. Kapitan Snuja (prawdopodobnie Corvette)
                        2. Quelxes - mało prawdopodobne bym zdążył na tą godzinę ale spróbuje
                        3. piotras
                        4. rev (Elan S1)
                        5. Finek (Toyota Celica)

Komentarz

Nie wiem czy już to czytaliście, jeżeli nie to zapraszam do lektury http://www.gran-turismo.com/pl/gt6/manual/ Wyjaśnionych jest tam wiele spraw dotyczących rozgrywek sieciowych.

Komentarz

• Turniej &amp;quot;Scirocco &amp;amp; Megane&amp;quot; - lista startowa

Runda 1 i 2: 17.01.2014,
                            Circuit de SPA-Francorchamps/zmienna pogoda/zmienna pora okr. 10

Pogoda podczas startu: 50% zmienność pogody: 5 krotna Wilgotność przy starcie:

Lista startowa:
                            1. Finek #47
                            2.
                            3.

Komentarz

• Re: Turniej &quot;Scirocco &amp; Megane&quot; - lista startowa

Lista startowa:
                              1. Finek #47
                              2. Kwiatek #19 - o które GT w końcu chodzi? W nazwie wątku jest GT5, ale trasy są z GT6?
                              3.

Mój kanał

Komentarz

• Re: Turniej &quot;Scirocco &amp; Megane&quot; - lista startowa

Prawda, ale chodzi o to, że nazwa wątku nie została jeszcze zmieniona na "Scirocco & Megane". Turniej będzie w GT6.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X