Turniej "Scirocco & Megane" - dyskusja
Zamieszczone przez TheFinek
w pierwszym ścigamy się za dnia ,zaś w drugim w nocy.
(...) Volkswagen Scirocco GT24 Base Model '08 - wyścig 1
(...) Renault Sport Megane Trophy Base Model '11 - wyścig 2
Czy to znaczy, że VW będziemy jeździć zawsze w dzień, a meganką tylko w nocy?
To czy będzie się kogoś widziało czy nie, zależy tylko i wyłącznie od możliwości swojego łącza a nie łącza hosta. Arku przecież na zmiennym gospodarzu u mnie nie widziałeś Mariusza a jak Mariusz założył pokój ze stałym gosp. to nie mogłeś w ogóle do niego wejść mimo że on ma dużo lepsze łącze ode mnie.
To nie zalezy od zadnych mozliwosci lacza.Tak jest na zmiennym hoscie.Da sie jednak to obejsc-trzeba przed wejsciem do pokoju wejsc w opcje i wyczyscic pamiec podreczna!Teraz da sie jednak ustwic prywatny pokoj na stalym hoscie wiec tak ustawiam bo mam dobre lacze i wiem,ze pokoj bedzie stabilny.Na zmiennym trzeba polegac na efekcie pajeczynki,gdzies u kogos bedzie spadek wydajnosci i zachwiania ida na cala pajeczynke.
A ze ktos nie moze wejsc to jest konflikt sieciowy,wina lezy albo w ustawieniach routera albo w ustawieniach u dystrybutora netu.
Czyli możliwości łącza, które niejako dyktuje dystrybutor. Poza tym jak miałem wolniejsze łącze od obecnego to nie było wyścigu żeby mnie nie wywaliło, o ślepej furii już nie wspomnę
Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych środowymi wyścigani, iż następny wyścig planowany jest na 22-01-2014r. na godz 20(taki mały ukłon w stronę nocnych marków <tak> )Auto wybrane przez zwycięzce ostatniego wyścigu na następną rundę to: RUF CTR "Yellow Bird" ' 87, natomiast tor wybierał kierowca który ukończył środowe zawody na ostatnim miejscu i jest nim: High Speed Ring. Więcej szczegółów podam 15-01-2014r. Z racji ostatniej mojej wpadki organizacyjnej informuje że chcę zmienić nazwę spotkań środowych na "Hardcorowa Środa - czyli wyścigi dla wytrwałych", żeby się nie myliło z "PRO" którego niestety ostatnio zabrakło.
Re: Turniej "Scirocco & Megane" - dyskusja
Czy ranking będzie jeden wspólny, czy oddzielny dla każdego samochodu?
A może czasy obu wyścigów będą sumowane i na tej podstawie będą przyznawane punkty?
W opisie eventu nie podałeś informacji o uszkodzeniach, czy oznacza to, że uszkodzeń nie będzie?
Zamieszczone przez SzczwanyGapa
Czy ranking będzie jeden wspólny, czy oddzielny dla każdego samochodu?
A może czasy obu wyścigów będą sumowane i na tej podstawie będą przyznawane punkty?
Jest to cały jeden turniej więc wszystko będzie w jednej klasyfikacji generalnej
Zamieszczone przez SzczwanyGapa
W opisie eventu nie podałeś informacji o uszkodzeniach, czy oznacza to, że uszkodzeń nie będzie?
Zawsze jeździliśmy na ciężkich no ale dopisze do info żeby było jasne
Nawet gdyby to tylko w kontekscie dolaczania i trzymania sie w pokoju.Co do widzialnosci aut nie ma to nic wspolnego z jakoscia lacza a z pamiecia podreczna(cache).
Jak dla mnie to kwestia poblokowanych portów. Z rok temu zdarzało się że kogoś nie widziałem, gdy wrzuciłem konsole w DMZ, problem do dziś się nie powtórzył. A cache nigdy w życiu nie czyściłem.
Kurcze fajny turniej, ale nie wezmę udziału z jednego powodu. Tuning. Kiedy zrobicie jakiś turniej z zabronionym tuningiem? Mam malutko czasu aby potrenować danym samochodem, a o tuningu to już w ogóle nie może być mowy, a bez tego to traci się grube sekundy.
Brakuje mi teraz w NR aby wszyscy ścigali się dokładnie takim samym samochodem
Komentarz