NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Turniej "Scirocco & Megane" - dyskusja

Zamieszczone przez TheFinek
    w pierwszym ścigamy się za dnia ,zaś w drugim w nocy.
    (...) Volkswagen Scirocco GT24 Base Model '08 - wyścig 1
    (...) Renault Sport Megane Trophy Base Model '11 - wyścig 2
    Czy to znaczy, że VW będziemy jeździć zawsze w dzień, a meganką tylko w nocy?

Komentarz

• Re: Turniej "Scirocco & Megane" - lista startowa

@Szczwany nie wiem o co ci chodzi
      @Quelxes obudź się i przeczytaj wątek obok

Runda 1 i 2: 17.01.2014,
      Circuit de SPA-Francorchamps/zmienna pogoda/zmienna pora okr. ...

Lista startowa:
      1. Finek #47
      2. Kwiatek #19
      3. siniak 6
      4.

Komentarz

• Re: Turniej '' X-BOW vs Rocket '' - dyskusja

Zamieszczone przez revetion
        To czy będzie się kogoś widziało czy nie, zależy tylko i wyłącznie od możliwości swojego łącza a nie łącza hosta. Arku przecież na zmiennym gospodarzu u mnie nie widziałeś Mariusza a jak Mariusz założył pokój ze stałym gosp. to nie mogłeś w ogóle do niego wejść mimo że on ma dużo lepsze łącze ode mnie.
        To nie zalezy od zadnych mozliwosci lacza.Tak jest na zmiennym hoscie.Da sie jednak to obejsc-trzeba przed wejsciem do pokoju wejsc w opcje i wyczyscic pamiec podreczna!Teraz da sie jednak ustwic prywatny pokoj na stalym hoscie wiec tak ustawiam bo mam dobre lacze i wiem,ze pokoj bedzie stabilny.Na zmiennym trzeba polegac na efekcie pajeczynki,gdzies u kogos bedzie spadek wydajnosci i zachwiania ida na cala pajeczynke.

A ze ktos nie moze wejsc to jest konflikt sieciowy,wina lezy albo w ustawieniach routera albo w ustawieniach u dystrybutora netu.

Komentarz

• Re: Turniej "X-BOW vs Rocket": dyskusja

Czyli możliwości łącza, które niejako dyktuje dystrybutor. Poza tym jak miałem wolniejsze łącze od obecnego to nie było wyścigu żeby mnie nie wywaliło, o ślepej furii już nie wspomnę

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Pro-ÅšRODA - dyskusja

Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych środowymi wyścigani, iż następny wyścig planowany jest na 22-01-2014r. na godz 20(taki mały ukłon w stronę nocnych marków <tak> )Auto wybrane przez zwycięzce ostatniego wyścigu na następną rundę to: RUF CTR "Yellow Bird" ' 87, natomiast tor wybierał kierowca który ukończył środowe zawody na ostatnim miejscu i jest nim: High Speed Ring. Więcej szczegółów podam 15-01-2014r. Z racji ostatniej mojej wpadki organizacyjnej informuje że chcę zmienić nazwę spotkań środowych na "Hardcorowa Środa - czyli wyścigi dla wytrwałych", żeby się nie myliło z "PRO" którego niestety ostatnio zabrakło.

Komentarz

• Re: Turniej &quot;Scirocco &amp; Megane&quot; - dyskusja

Możemy zmienić tak abyśmy jeździli na zmianę w nocy czyli raz Megane a następnym razem Scirocco

Komentarz

Czy ranking będzie jeden wspólny, czy oddzielny dla każdego samochodu?
                A może czasy obu wyścigów będą sumowane i na tej podstawie będą przyznawane punkty?
                W opisie eventu nie podałeś informacji o uszkodzeniach, czy oznacza to, że uszkodzeń nie będzie?

Mój kanał

Komentarz

Jazda bez włączonych uszkodzeń to nie jazda. Oczywiście, że będą Ciężkie.

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej &quot;Classic World Tour&quot; - lista zapi

data: 12.01.14
                    tor: Laguna Seca 35 okr.
                    21:00 trening/kwalifikacje
                    21:30 wyścig
                    pokój prywatny udostępnię ja

lista zapisów:
                    1. Kapitan Snuja (prawdopodobnie Corvette)
                    2. Quelxes - mało prawdopodobne bym zdążył na tą godzinę ale spróbuje
                    3. piotras
                    4. rev (Elan S1)
                    5. Finek (Toyota Celica)
                    6. Lylek5

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                      Czy ranking będzie jeden wspólny, czy oddzielny dla każdego samochodu?
                      A może czasy obu wyścigów będą sumowane i na tej podstawie będą przyznawane punkty?
                      Jest to cały jeden turniej więc wszystko będzie w jednej klasyfikacji generalnej
                      Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                      W opisie eventu nie podałeś informacji o uszkodzeniach, czy oznacza to, że uszkodzeń nie będzie?
                      Zawsze jeździliśmy na ciężkich no ale dopisze do info żeby było jasne

Komentarz

Wiem, że uszkodzenia ciężkie to oczywistość

Mój kanał

Komentarz

• Re: Turniej &quot;Scirocco &amp; Megane&quot; - lista startowa

Lista startowa:
                          1. Finek #47
                          2. Kwiatek #19
                          3. siniak 6
                          4. Sasek #28
                          5.

Proponuję też w dziale GT6 turnieje umieszczać wzmiankę, że odbywają się u was takie wyścigi. Podejrzewam, że więcej osób przyjdzie.
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

• Re: Turniej &quot;X-BOW vs Rocket&quot;: dyskusja

Nawet gdyby to tylko w kontekscie dolaczania i trzymania sie w pokoju.Co do widzialnosci aut nie ma to nic wspolnego z jakoscia lacza a z pamiecia podreczna(cache).

Komentarz

• Re: Turniej &quot;X-BOW vs Rocket&quot;: dyskusja

Jak dla mnie to kwestia poblokowanych portów. Z rok temu zdarzało się że kogoś nie widziałem, gdy wrzuciłem konsole w DMZ, problem do dziś się nie powtórzył. A cache nigdy w życiu nie czyściłem.

Komentarz

Kurcze fajny turniej, ale nie wezmę udziału z jednego powodu. Tuning. Kiedy zrobicie jakiś turniej z zabronionym tuningiem? Mam malutko czasu aby potrenować danym samochodem, a o tuningu to już w ogóle nie może być mowy, a bez tego to traci się grube sekundy.
                                Brakuje mi teraz w NR aby wszyscy ścigali się dokładnie takim samym samochodem

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X