Re: Turniej "Scirocco & Megane" - lista startowa
Lista startowa:
1. Finek #47
2. Sasek #28
3. Kwiatek #19
4. bb500 #23
5. Krazio #88
6. Quelxes #11 (pewnie nie dam rady na czas ale jestem głodny startu!!!)
Re: Turniej "Scirocco & Megane" - lista startowa
Lista startowa:
1. Finek #47
2. Sasek #28
3. Kwiatek #19
4. bb500 #23
5. Krazio #88
6. Quelxes #11 (pewnie nie dam rady na czas ale jestem głodny startu!!!)
7. Brovvar #10
Na wstępie chcę pogratulować Armadzie, Piotrasowi oraz Okorkowi, pojechaliście znakomity wyścig. Niestety nie mogłem tego uczynić po wyścigu gdyż zostałem że tak powiem wyeksmitowany ze swojego pokoju a przecież złego słowa nie napisałem na temat GT 6. Po tym incydencie przyszło mi do głowy aby rozgrywać następne wyścigi w GT5 do momentu aż GT 6 będzie na tyle załatane aby można było bez problemu pojechać sobie wyścig( chyba że wcześniej wyłączą serwery ), bo w obecnym stanie można załapać nerwicę. Co o tym sądzicie?
Następny wyścig planuję za dwa tygodnie tj. 12 lutego 2014r.
Zgodnie z regulaminem Armada wybiera auto a Zylek tor na następne spotkanie. Swój wybóru proszę opublikować na forum w tym temacie lub przekazać mi na PW, PSN najlepiej do przyszłej środy czyli 5 lutego
A mnie się ten pomysł z powrotem do GT5 kompletnie nie podoba, przyzwyczaiłem sie już do tej wyśmienitej fizyki jazdy i nie chcę już do tamtej arcadowej wracać. Zamiast tego proponuję spróbować aby ktoś z szybszym łączem tworzył pokój. Ja np. od lutego będę miał internet dwunastkę. Druga propozycja to zrezygnować z czatu głosowego. Jeszcze trzecia propozycja, dość drastyczna, aby ustalać na początku w fazie zapisów maksymalną liczbę osób na listę startową i osoby niewpisane nie mogły by wystartować. Uniknęli byśmy takiej sytuacji jak wczoraj, że wpisało się 5 osób a przyszło 11. Teraz kilka słów o wczorajszym wyścigu. Jestem bardzo niezadowolony z zachowania rahmana na torze, auto poobijane z każdej strony a on jedzie i jeszcze próbuje mnie wyprzedzić. Podczas tej próby wyprzedzenia wypycha mnie w piach i odjeżdża. Ja wiem że najszybszy na torze nie jestem ale to nie powód aby mnie w ten sposób eliminować. Było to około 11 okrążenia.
Komentarz