NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pro-ŚRODA - dyskusja

Zamieszczone przez Kapitan Snuja
    trzecia propozycja, dość drastyczna, aby ustalać na początku w fazie zapisów maksymalną liczbę osób na listę startową i osoby niewpisane nie mogły by wystartować. Uniknęli byśmy takiej sytuacji jak wczoraj, że wpisało się 5 osób a przyszło 11.
    O kurde Zdecydowanie jestem za tą propozycją, panowie tak nie może być, w końcu NR to wyścigi dla klubowiczów lub rekrutów klubu, nie rozumiem jak w ogóle można dopuszczać do takiej sytuacji jak ta opisana przez Wiktora. Przypominam o obowiązku zapisów na listę przed wyścigiem - proszę to przekazać osobom, które nie są na naszym forum a jakimś cudem jeżdżą w NR

Zamieszczone przez Kapitan Snuja
    Teraz kilka słów o wczorajszym wyścigu. Jestem bardzo niezadowolony z zachowania rahmana na torze, auto poobijane z każdej strony a on jedzie i jeszcze próbuje mnie wyprzedzić. Podczas tej próby wyprzedzenia wypycha mnie w piach i odjeżdża. Ja wiem że najszybszy na torze nie jestem ale to nie powód aby mnie w ten sposób eliminować. Było to około 11 okrążenia.
    Akurat nie jestem zaskoczony tym zachowaniem rahmana, zdarzało mu się to już w wyścigach NR. No ale co się dziwić, jak dopuszcza się do startu osoby w ogóle nie zapisane

Komentarz

Nie chcę bronić rahmana Wiktor ale dopuszczam taką możliwość że po prostu mógł ciebie nie widzieć tym bardziej że przed rozpoczęciem wyścigu miał problemy z dołączeniem do pokoju.
      Fakt lista startowa była nieco skromniejsza na forum niż ta przed samym wyscigiem ale to nic nie zmienia w sprawie niedociągnięć i błędów jakie na obecną chwilę posiada GT 6 i przez które to wczoraj mieliśmy problemy. Jak wspominał wczoraj bodajże Piotras takie same problemy miał też kolega Gawron mimo iż dysponuje bardzo dobrym łączem(często hostował) które w GT 5 sprawowało się bez zastrzeżeń. Sprawa przestawia się następująco, jeżeli do następnego wyścigu (12 lutego) nie będzie poprawy to zawieszam organizację wyścigów w GT 6 i wracam do GT 5 a jeżeli moja decyzja odbije się słabą frekwencją na wyścigach nie wykluczam zawieszenia na czas nieokreślony spotkań środowych bo czas który wczoraj poswięcilismy na zakładanie pokoju, oczekiwania na resety ruteów itp. spokojnie starczyłby na połowę wyścigu. Trzeba by się spotkać o 18 żeby bez przeszkód rozpocząć wyścig o 19:30.

Komentarz

Ja GT5 już porzuciłem(tzn, że już nie mam). Gdybym nawet miał, to nie chciało by mi się już wracać do GT5. Po pierwsze fizyka jazdy jest ciekawsze w GT6. Po drugie tory i samochody, których po prostu brak w GT5.

Moim zdaniem najwięcej problemów sprawiają kwalifikacje i wyścig. Najczęściej pierdzieli się ładowanie wyścigu po kwali. Może zróbmy tak, że Jedziemy na razie bez kwalifikacji czyli tak jak w Gt5? Po co kwali jak wczoraj i tak pojechaliśmy bez ustawienia czyli tak jak wylosuje i ja np. startowałem z końca. Jeśli ma już być kwalifikacja to może wyścig po niej na 1 okr formujące na pozycjach z kwali(tak jeździmy w GT3 u Gawrona). Przy problemie na starcie lub wyrzuceniu z kwali, osoba wykopana miała by możliwość startu z końca. Osoba stawiająca powinna mieć duży upload, stabilny net i stawiać pokój na stałym hoście. Na zmiennym podobno może współdzielić nawet z najsłabszym netem. Może niech przed wejściem każdy czyście pamięć podręczną w opcjach gry. Słyszałem, że bardzo pomaga ustawienia konsoli w DMZ w routerze.

Komentarz

• Re: Turniej "Scirocco & Megane" - lista startowa

Runda 3 i 4: 31.01.2014,
          Apricot Hill

Lista startowa:
          1. Finek #47
          2. Sasek #28
          3. Kwiatek #19
          4. bb500 #23
          5. Krazio #88
          6. Quelxes #11
          7. Brovvar #10
          8. Ksawery #5
          9. siniak nr 6 (jak tak dalej pójdzie to dziś do północy będzie komplet )
          10. Wybran #7
          11. maniek1390 #13
          12. Gintoki #52
          13 Tomessi #9 (mam nadzieję, że w końcu dołączę do lobby)
          14. okorek

Komentarz

Ze względu na dużą frekwencje jutro hostem będzie Krazio czyli: pk30-08-19-96. Jeśli jeszcze nie macie go w znajomych na PSN to wysyłać zapro z dopiskiem "Night Riders"

Komentarz

• Re: Turniej "Scirocco & Megane" - dyskusja

Panowie, pochwalcie się jakie na jutro czasy kręcicie?

Ja z braku czasu miałem okazję tylko VW się przejechać i 1:26:7 po kilku kółkach.

Chciałbym wiedzieć czy jest sens się śpieszyć i syna kłaść na szybko spać czy lepiej spędzić z nim wieczór jeśli czas za bardzo odstaje

Komentarz

Apricot Hill

Lista startowa:
                1. Finek #47
                2. Sasek #28
                3. Kwiatek #19
                4. bb500 #23
                5. Krazio #88
                6. Quelxes #11
                7. Brovvar #10
                8. Ksawery #5
                9. siniak nr 6
                10. Wybran #7
                11. maniek1390 #13
                12. Gintoki #52
                13. okorek

Tomessi #9 - Nieobecny, praca

Komentarz

Zamieszczone przez TheFinek
                  Ze względu na dużą frekwencje jutro hostem będzie Krazio czyli: pk30-08-19-96
                  Mam nadzieję, że nie wyjdzie po pierwszym wyścigu jak ostatnio

Komentarz

Re: Turniej "Scirocco & Megane" - lista startowa
                    Postprzez tomessi » Pt sty 31, 2014 12:52 pm

Apricot Hill

Lista startowa:
                    1. Finek #47
                    2. Sasek #28
                    3. Kwiatek #19
                    4. bb500 #23
                    5. Krazio #88
                    6. Quelxes #11
                    7. Brovvar #10
                    8. Ksawery #5
                    9. siniak nr 6
                    10. Wybran #7
                    11. maniek1390 #13
                    12. Gintoki #52
                    13. okorek
                    14,ADIKF1

Komentarz

Turniej "Scirocco & Megane" - lista startowa

przez ADIKF1 » Pt sty 31, 2014 6:31 pm

Re: Turniej "Scirocco & Megane" - lista startowa
                      Postprzez tomessi » Pt sty 31, 2014 12:52 pm

Apricot Hill

Lista startowa:
                      1. Finek #47
                      2. Sasek #28
                      3. Kwiatek #19
                      4. bb500 #23
                      5. Krazio #88
                      6. Quelxes #11 
                      7. Brovvar #10
                      8. Ksawery #5
                      9. siniak nr 6
                      10. Wybran #7
                      11. maniek1390 #13
                      12. Gintoki #52
                      13. okorek #77
                      14,ADIKF1 #19
                      15. armada8589 #16

Komentarz

• Re: Turniej "X-BOW vs Rocket": dyskusja

Zamieszczone przez Rhol
                        Jak dla mnie to kwestia poblokowanych portów. Z rok temu zdarzało się że kogoś nie widziałem, gdy wrzuciłem konsole w DMZ, problem do dziś się nie powtórzył. A cache nigdy w życiu nie czyściłem.
                        Raczej nie,ja np smigam na NAT 1 czyli bezposrednio kabel w konsole bez zadnego routera wiec portow nie mam poblokowanych.

Komentarz

• Re: Turniej "X-BOW vs Rocket": dyskusja

Białystok - polski Seul

Komentarz

• Re: Mistrzostwa Formuły Gran Turismo - dyskusja

Koledzy chętni na kolejny wyścig FGT - z racji tego że cały tydzień (do soboty wieczór) będę przebywał na zagranicznym wyjeździe służbowym, a bardzo chciałbym z wami pośmigać formułkami na Spa, mam prośbę-propozycję. Czy możemy przełożyć ten najbliższy piątkowy wyścig na kolejny przypadający termin? A 07.02 śmignęlibyście sobie może coś jednorazowo? Paweł, Mateusz albo Michał mogliby coś zorganizować zastępczo Co wy na to?

Komentarz

Mnie też nie będzie w ten piątek, więc nie ukrywam że przełożenie tego wyścigu jest mi bardzo na rękę

Komentarz

W tym turnieju frekwencja nie zachwycała więc jeśli będzie przełożony wielu płakać nie będzie W piątek jestem dość wymęczony po całym pracowitym tygodniu i też nie zawsze startuję. Dlatego jak dla mnie spokojnie można przekładać.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X