NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej "LMP & GT500" - Zespoły

Lista zespołów:
    1. FK Racing - FinekPL i kamalik512 (Peugeot 908 HDi FAP - Oreca i Keihin HSV
    2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance) - Mazda 787B i Weider HSV
    3. No Name - ArtiF1 i Rev - HSV-010 Raybrig / Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05

Komentarz

• Re: Turniej "LMP & GT500" - Zespoły

Lista zespołów:
      1. FK Racing - FinekPL i kamalik512 (Peugeot 908 HDi FAP - Oreca i Keihin HSV
      2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance) - Mazda 787B i Weider HSV
      3. No Name - ArtiF1 i Rev - HSV-010 Raybrig / Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
      4. No Name - M-Michalczyk i .......(szukam partnera) <faja> - Pescarolo C60 Hybride - Judd `05

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - Zespoły

Lista zespołów:
        1. FK Racing - FinekPL i kamalik512: Peugeot 908 HDi FAP Oreca i Keihin HSV-010
        2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance): Mazda 787B i Weider HSV-010
        3. No Name - ArtiF1 i Rev: Raybrig HSV-010 i Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
        4. No Name - M-Michalczyk i .......(szukam partnera) <faja> - Pescarolo C60 Hybride Judd `05
        5. SS Power <ninja> - Sasek i siniak: Xanavi Nismo GT-R `08 i Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Total `10

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - Zespoły

Lista zespołów:
          1. FK Racing - FinekPL i kamalik512: Peugeot 908 HDi FAP Oreca i Keihin HSV-010
          2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance): Mazda 787B i Weider HSV-010
          3. No Name - ArtiF1 i Rev: Raybrig HSV-010 i Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
          4. No Name - M-Michalczyk i ..ADIKF1 - Pescarolo C60 Hybride Judd `05 & YellowHat YMS Supra 05
          5. SS Power - Sasek i siniak: Xanavi Nismo GT-R `08 i Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Total `10

Komentarz

• Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Pozwolę sobie rozpocząć podwątek "dyskusje" dot. turnieju LMP & GT500.
            Rozpoczynam wątek, ponieważ ciekawi mnie niezmiernie jedna kwestia, co do której sam nie umiem znaleźć satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.
            Otóż skoro wyścig trwa 2-3h i tyleż samo siedzimy na krześle/fotelu kręcąc kółkiem, to co robicie wtedy, kiedy natura przyszpili i najzwyczajniej w świecie chce się sikać . Ci co jadą na padzie mają prostą sprawę, jeśli widzą z kibelka TV - mogą nawet nie ruszać się z sedesu cały wyścig. Ale w moim wypadku trudno cały mebel zaciągać pod kibelek, bo się w kabelkach od kiery poplączę.
            Jak już nie ma rady, to zjeżdżacie na pobocze i trudno, sekundy lecą? Pauzować nie można, zjazd do pitstopu to po chwili auto jedzie dalej samo. Co robicie?

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Zamiast zjeżdżać na pobocze można wcisnąć start - wtedy samochód będzie sam powolutku jechał, ale będzie stwarzał zagrożenie.
              Wystarczy się wysikać przed wyścigiem i nie pić browarów, bo moczopędne.

Mnie bardziej martwi to, że po godzinie zacznę się nudzić i koncentracja spadnie, bo "zacznę myśleć o nowej pralce albo że się bzykam z DiCaprio"

I mam pytanie z innej beczki:
              Drugi wyścig jest tylko GT500, więc oznacza to że obaj kierowcy z zespołu jadą samochodem klasy GT500, czy tylko ten który się zadeklarował we wcześniejszym (LMP&GT500) wyścigu?
              Domyślam się odpowiedzi, ale wolę się dopytać

Mój kanał

Komentarz

Ekhem, ja bez browara do kiery nie siadam. Najlepiej mi się jeździło na Ascari bo przy whisky, ale i po jednym i drugim sikam jak koń.

Komentarz

Podczas pitstopu masz jakieś 15-30 sekund na załatwienie sprawy Prawdziwy kierowca wyścigowy jak mu się bardzo chce i nie wytrzyma to leje w gacie <mrgreen>
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Najlepszą opcją na siusiu jest wjechanie do pitu(jeśli wytrzymacie ) i wciśnięcie "start" na padzie. Wtedy wasz samochód będzie grzecznie czekał na was u mechaników.

Komentarz

O to mi właśnie chodziło, dzięki!

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                        I mam pytanie z innej beczki:
                        Drugi wyścig jest tylko GT500, więc oznacza to że obaj kierowcy z zespołu jadą samochodem klasy GT500, czy tylko ten który się zadeklarował we wcześniejszym (LMP&GT500) wyścigu?
                        Domyślam się odpowiedzi, ale wolę się dopytać
                        W wyścigach jednej klasy obaj kierowcy muszą jechać takimi samymi autami jakie razem wybrali czyli np. jeśli do LMP wybraliście Mazde 787b to wówczas oboje musicie nią jechać

Poszukiwany jest dobry Host na piątek bo z moim 2Mb netem gdzie UP osiąga do 0,7Mb a ping wynosi 60 to ciężko będzie. Więc chętni niech się zgłaszają z dopisaniem możliwości swojego łącza

Komentarz

• Re: Odp: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Czyli dobrze myślałem

Jakie mniej więcej uzyskujecie czasy LMP na Silverstone? Bo nie wiem, czy będę miał jakieś szanse.
                          Mało po tym torze jeździłem i go za bardzo nie znam. Pewnie się okaże że jestem wolniejszy od niektórych w GT500

Mój kanał

Komentarz

• Re: Odp: Turniej

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                            Czyli dobrze myślałem

Jakie mniej więcej uzyskujecie czasy LMP na Silverstone? Bo nie wiem, czy będę miał jakieś szanse.
                            Mało po tym torze jeździłem i go za bardzo nie znam. Pewnie się okaże że jestem wolniejszy od niektórych w GT500
                            Mazdą można wykręcać dobre czasy ale trzeba być cholernie ostrożnym na zakrętach, dużo bezpieczniej przejeżdżać wolniejsze zakręty na niższych obrotach na 3 biegu niż na 2 bo wtedy jest strasznie narowista (taka mała rada )
                            Czasów niestety nie pamiętam ale możemy zrobić wspólny trening w czwartek i sprawdzić kogo na ile stać

Komentarz

• Re: Odp: Turniej

Zamieszczone przez TheFinek
                              dużo bezpieczniej przejeżdżać wolniejsze zakręty na niższych obrotach na 3 biegu niż na 2 bo wtedy jest strasznie narowista (taka mała rada
                              Od dawna tak robię
                              Redukuję do drugiego biegu dopiero po wyjściu z zakrętu, żeby szybciej nabrać prędkości.
                              Na razie ustawiłem ją tak, że jeździ mi się podobnie do HSV-010. Jeżdżę sobie "długo"dystansowe wyścigi w klasie S i na razie mam ją przykręconą do 650 PO. Na Silverstone ciężko mi dogonić McLarena F1 GTR, ale nie próbowałem jeszcze na kierownicy.

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez TheFinek
                                Poszukiwany jest dobry Host na piątek bo z moim 2Mb netem gdzie UP osiąga do 0,7Mb a ping wynosi 60 to ciężko będzie. Więc chętni niech się zgłaszają z dopisaniem możliwości swojego łącza
                                U mnie PS3 pokazuje:
                                up: 17,5
                                down: 2,5
                                ping: ok 95
                                typ łącza NAT2

Więc nie wiem czy to dobre łącze.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X