NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Zamieszczone przez revetion
    Bo ingerencje w GT6 uważam za dodatkową atrakcję
    Jakoś ta ingerencja nie wyszła za dobrze ani u mnie w piątek na LMP & GT500 ani u Ciebie w sobotę na GT3 więc wybacz ale mam prawo uważać że to nie jest dobre

Komentarz

Ja oraz ok. połowa uczestników piątkowego wyścigu była zadowolona z decyzji o przerwaniu tego deszczowego koszmaru.
      Przy okazji, w związku z w/w decyzją organizatora zapowiadam, że przy następnych wyścigach kiedy wilgotność na torze sięgnie 100% po prostu będę zmuszony wyjść ponieważ... nie będę się powtarzał
      Pozdrowienia dla masochistów

Komentarz

Roli pisze że w innej lidze jadą nurba i dają radę bo tory z czasem 24 h są inne niz pozostałe zjebane tak jak było z oponami proponuje potestować se trochę to zobaczycie czy tak samo się jeżdzi . To samo co było z oponami przed pachem .Formuła też ma deszczówki to czemu przerywają jak pada .Pogada jest zjebana w GT6 i tyle.

Komentarz

Idealnym kompromisem z tej sytuacji, będzie zmniejszenie prawdopodobieństwa spadnięcia deszczu na minimum.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez ADIKF1
            Formuła też ma deszczówki to czemu przerywają jak pada.
            Bo w FIA siedzą mamlasy które boja sie tylko żeby kierowcy nie dostali mdłości od śpinów na deszczu <rotfl>

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Tylko oni się nie naprawiają po PICIE. <pada> Dlatego myślą <dresiarz>

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Będzie oficjalny trening przed Monaco?

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - ZespoÅ‚y

1. FK Racing - FinekPL i kamalik512: Peugeot 908 HDi FAP Oreca i Keihin HSV-010
                  2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance): Mazda 787B i Weider HSV-010
                  3. BL RACING - ArtiF1 i Rev: Raybrig HSV-010 i Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
                  4. Team order - M-Michalczyk i ..ADIKF1 - Pescarolo C60 Hybride Judd `05 & YellowHat YMS Supra 05
                  5. SS Power - Sasek i siniak: Xanavi Nismo GT-R `08 i Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Total `10
                  6. Team Joest - Rasta4889 i Rholek - Audi R18 TDI i Motul Autech GT-R '08
                  7.Shell Helix Racing -polo510 i kaktus - Bentley Speed 8 i Epson NSX `08,
                  8. Grandpa Team - Hubba 2010- predo81 : Peugeot 905B Evo 1 Bis LM `92 , RAYBRIG NSX 06 ( Hubba nie mogę ci gwarantować że wygramy ten turniej ale dobrej zabawy na pewno <rotfl> )
                  9. Team Dr. Wolfgang - Tomessi i ... - Audi R10 TDI `06, Takata Dome NSX `06

Komentarz

• Re: Turniej "LMP & GT500" - ZespoÅ‚y

Tomessi- audi juz zajęte

Komentarz

<luzik> aj szkoda.. myślałem, że to R10 jest już zajęte W takim razie pojedziemy R10 z otwartym nadwoziem

Komentarz

Panowie, Tomessi, Hubba2010 oraz Rasta4889... Jeżeli chcecie dołączyć do NR to wypadałoby się wpisać do klubu chociaż Tomessi był wcześniej rekrutem, ale zaginał w czasoprzestrzeni, gdyż nie ukończył 4 wyścigów. Zaś jeżeli ktoś nie chce być w NR niech przynajmniej podpisze CRC (chodzi tutaj kolegę Rasta4889).

Co do listy startowej... Tom, mogę być z Tobą w drużynie, ale od razu uprzedzam, że mogę nie pojawić się na wielu wyścigach.

Komentarz

• Re: Turniej "LMP & GT500" - ZespoÅ‚y

Wybacz,gdzieś mi to uciekło,juz podpisuje nie ma problemu

Komentarz

Krazio ja już jestem w klubie NR, ale na sąsiednim forum Oczywiście możemy razem jechać w jednej drużynie <okok> dobrze się składa ponieważ mnie również czasem może nie być praca, inne wyścigi itp <bezradny>

Komentarz

No ja doskonale wiem, że jesteś po ciemnej stronie mocy, ale chodziło mi o klub NR w GT6 I oczywiście zmieniam tego NSXa bo skoro mam jeździć w GT500 to mój wybór

Komentarz

No i bardzo fajnie sam nawet myślałem nad GT-R <okok> a tym bardziej jestem gościem na tym forum i mam zapewne mniejsze prawa Jeśli masz ochotę możemy również zmienić Audi chyba, że Ci odpowiada równie dobrze możemy się zamieniać w kategoriach także może być ciekawie

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X