Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja
Ja wczoraj też chwilę pośmigałem online, ale w tym pokoju co byłem było ograniczenie do 660KM i udało się zrobić czas w okolicy 3:34,xxx spokojnie można to jeszcze poprawić Widziałem, że tylko Kwiatek miał wczoraj założone lobby koło godz 23 ale nie mogłem dołączyć
Jako, że jak pewnie wszystkim wiadomo, jutro zaczyna się mundialowe szaleństwo, mam pytanie. Czy w związku z arcyciekawym meczem piątkowym (Hiszpania-Holandia) istnieje szansa na przełożenie najbliższego wyścigu? <prosi>
Jak dla mnie to nie ma opcji aby zmienić tygodnie, bo to by znaczyło że już nigdy nie wystartuje w tym turnieju, co drugi tydzień mam na popołudnia, zaczynając od przyszłego.
Olać mecz, to sport dla dziewczyn
Zamieszczone przez siniak
Jako, że jak pewnie wszystkim wiadomo, jutro zaczyna się mundialowe szaleństwo, mam pytanie. Czy w związku z arcyciekawym meczem piątkowym (Hiszpania-Holandia) istnieje szansa na przełożenie najbliższego wyścigu? <prosi>
A od kiedy ty oglądasz mecze Dominik?? Nie ma opcji przełożenia wyścigu, zresztą nasz wyścig będzie przedsmaczkiem tego co się będzie działo w ciągu weekendowego szaleństwa z
Le Mans <rotfl>
Zamieszczone przez TheFinek
A od kiedy ty oglądasz mecze Dominik??
Od dziecka. Nie rozumiem skąd twoje zdziwienie. Ostatnio jak był finał LM też wnioskowałem za przeniesieniem GT3 i Paweł nie miał z tym problemu. Ale ok twój turniej, twoje zasady. Szerokości zatem życzę jutro wszystkim anty-piłkowym
Ja już mam rezerwację na jutro: duży ekran, grono fajnych znajomych, piłkarskie emocje i lana Černá hora w ręce - będzie się działo <lol> Wirtualny Le Mans niestety przegrywa tak silną konkurencję
Choć nie jestem zwolennikiem demokracji to chcę aby wyścig owocował w jak największą frekwencje dlatego też została utworzona ankieta. Jeśli ma dojść do przełożenia naszego spotkania na Le Mans to jedynie na 27 czerwca (sprawdziłem terminarz mistrzostw i tego dnia nie odbywa się żaden mecz). Tak więc do was należy decyzja czy chcecie podtrzymać klimat prawdziwego Le Mans czy też porwać się piłkarskim emocjom. GŁOSUJCIE
Powiem szczerze, że nie rozumiem tego zamieszania z przekładaniem wyścigów. Jest terminarz, są zapisy. I czemu tylko piłka ma być tym czynnikiem, który powoduje zmiany w terminarzach, są przecież i inne dyscypliny sportu, są jakieś święta, rocznice ślubu, urodziny dzieci, praca na drugą zmianę, impreza ze znajomymi, wakacje, urlopy. Przecież to jest zabawa, jak ktoś wybiera inny jej rodzaj to ok. jego prywatna, indywidualna sprawa. Ale, by przenosić wyścig, to wg mnie nieporozumienie. Oczywiście głos na 13.06.2014
Komentarz