NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Ja akurat jestem wielkim fanem piłki nożnej <mniam> (11 lat grania, ale kontuzja wykluczyła) trudno.. tym bardziej płynie we mnie Hiszpańska krew i temperament ale na dzisiejszy wieczór wziąłem specjalnie wolne w pracy aby pojechać ten magiczny wyścig jednocześnie kiedy odbywa się prawdziwe Le Mans idealna pora aby pojechać taki wyścig fakt WC 2014 jest co 4 lata, ale to dopiero pierwszy mecz Hiszpanów (oczywiście wygrany ), a nie ćwierćfinał lub półfinał <mniam> także do zobaczenia na torze Panowie i życzę każdemu aby dojechał do końca <fanatec>

Komentarz

• Re: Ankieta - wybór dnia odbycia się Le Mans

Kurde naprawdę chciał bym dzisiaj pojechać ale teraz to już nie wiem... Jak by się chociaż udało wystartować po zakończeniu meczu Hiszpanów z Holandią ... Jak by o 21 grało Chile z Australią to by nie było problemu... ale to jest najprawdopodobniej jedno z ciekawszych spotkań tego Mundialu... Nieciekawie...;(

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Nie możecie sobie jakoś na jutro tego meczu przesunąć?

Komentarz

Pokój pełen = co za niefart <zly>

Komentarz

Hubba mamy za dobre internety na te ich pokoje ja mam to samo,musza postawić na nowo i wejdziemy bez problemu

Komentarz

Ochłonąłem, przeprszam wszystkich za wyjście, ale po prostu się <zly> zagotowałem. Potrzebuję ciszy i skupienia do jazdy. Z drugiej strony nie mogę mieć do nikogo pretensji za rozmowy w czasie wyścigu. Gratulacje dla wszystkich, którzy ukończyli. <brawo>

Komentarz

• Re: Ankieta - wybór dnia odbycia się Le Mans

W sumie to było dobre posunięcie z mojej strony. Holandia dziś przepyszna, mniam <mniam>
                GT5 - 100%
                GT6 - 100%
                GTS - 100%
                GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Hubba2010
                  Ochłonąłem, przeprszam wszystkich za wyjście, ale po prostu się <zly> zagotowałem. Potrzebuję ciszy i skupienia do jazdy. Z drugiej strony nie mogę mieć do nikogo pretensji za rozmowy w czasie wyścigu. Gratulacje dla wszystkich, którzy ukończyli. <brawo>
                  O nie kolego, czy Ty masz w dupie zasady CRC i szacunek do nas ?
                  jak można co okr. (tam na wyjeździe na prostą) wypuszczać sie tak daleko <kijem> rozumiem raz, dwa czy tam trzy ale nie k***a co okrążenie !!
                  no i twoje pitstopy - wiesz co to hamulce ? na każdym twoim pitstopie wieżdżałeś na chama ? to tak jak byś wszystkich kierowców z LMP1 <sex>
                  Jeżeli ja szanuję innych to również oczekuje tego od Ciebie, a nie żebyś mnie dymał na każdym okrążeniu.

Gratulacje dla tych co dojechali do końca <brawo>

Komentarz

A u mnie w połowie wyścigu prąd na całym osiedlu wyłączyli. Tylko, że u mnie to był cios łaski, bo jechałem jak ostatnia ci.ota, zresztą z mojej winy, bo tak sobie auto ustawiłem. Honda, prowadząca się jak po sznurku, po położeniu tylnego skrzydła (chciałem być cwany - miałem zyskiwać na prostych) zrobiła się niesamowicie nadsterowna i po pierwszej godzinie byłem już trzy albo i cztery razy w pitstopie na naprawie auta i tyleż samo ekstra siedziałem w piachu. Po pierwszej godzinie Rholek mnie już dublował, zresztą widział jak wyfrunąłem w kuwetę, robiąc mu miejsce.
                    Za to widzę ciekawie się działo w LMP. Emocje były.

Jaki wynik? Kto pierwszy w GT500? Rholek czy Adik?

Chłopaki, ja Was podziwiam. Nie dość, , że jesteście niesamowicie przygotowani i skupieni (MM, Rhol, Adik, Finek), to jeszcze trzymacie fason i jedziecie na 100% przez 3h!!. Po prostu szacunek!

Komentarz

W GT500, Adik był tym razem bezkonkurencyjny Tego się spodziewałem, bo ich Supra ma niesamowite przyspieszenie. Dojechało nas po 3 w każdej klasie tylko.
                      Cały wyścig dla mnie był nudny okropnie, nie lubię tego toru, jest za długi i prawie że same proste. Było nas mało, każdy miał inne BL'y przez co od początku do końca jechało się samotnie. Pod koniec autentycznie już zasypiałem (dwa tygodnie spałem po 5 godzin i zbliżała się moja godzina snu ) przez co oko mi się otwierało jak byłem w kuwecie
                      Do tego na ostatnich okrążeniach uszkodziłem silnik na początku kółka, potem jak zjechałem na naprawę to zapomniałem zmienić opon na drugą mieszankę. Już myślałem że z Kraziem powalczymy na koniec, ale i on się rozbił później

Gratulacje dla podium...czyli dla wszystkich którzy ukończyli.

Komentarz

Jesli chodzi o lmp to fajnie mi walczyło z finkiem przez około 1,5 h (choćby słynne LeMans gdzie audi walczyło z peugotem) no ale potem mój błąd i dwa nieplanowanej pitstopy i tylko jazda by dojechać. Ja oceniam wyscig bardzo fajnie jednak i mi sie podobało tylko szkoda ze najlepszy wyscig a tak mało nas było. I dziekuje wszystkim którzy dojechali do końca !

Komentarz

Gratulacja dla wszystkich którzy ukończyli ten wyścig.Na szczęście udało misie skupić na prawie 3 h.Dzięki wszystkim z LMP , którzy mnie dublowali że robili to bardzo rozważnie i nie na siłę ,bo w wielu przypadkach was nie widziałem dopiero jak mnie mijaliście tak się wyłączyłem .Na szczęście długie okrążenie i tych dublowań było mniej na Monzie nie będzie już tak fajnie .Aaa który mi tam przywalił na starcie myślałem że zacznę od pitu musimy potrenować ten lotny start.Dla Prezesa mógłby zorganizować jakiś oficjalny trening przed następnym startem moglibyśmy poćwiczyć takie duperele z którymi mamy kłopoty co wyścig ,zresztą w GT3 jest podobnie .Jeszcze raz Dzięki wszystkim którzy dotarli do mety tego wyczerpującego wyścigu . <brawo>

Komentarz

No wlasnie,troche przerażajace było na dojezdzie do Indianapolis jak ktos wolniejszy wylanial sie z ciemności ale obyło sie tam bez żadnych chyba mega dzwonów a na starcie na tak,przepraszam wszystkim ze tak wystrzelilem ale mi sie zapomniało ale na szczęście nie miało to żadnych konsekwencji tylko pytanie jak wygladała ta sytuacja co w 5 sie uszkodzilismy przy "eskach" porsche ?

Komentarz

Komuś przeszkadzały rozmowy na headsetach? Bitch please! Przez pierwszy kwadrans wyścigu synek jeździł samochodzikiem przy telewizorze po szafce i wydawał dźwięki które i przedzierały się przez słuchawki.
                              Później upuścił ten samochodzik gdzieś w okolice pedałów i żona tak się po niego schylała że zasłoniła mi ekran na dohamowaniu do Indianapolis
                              A kiedy już zacząłem łapać koncentrację to spadł mi headset (zaczepiony o kołnierz koszulki, bo pod słuchawki się nie mieści) i zamiast to olać to go podniosłem z kolan i rzuciłem na szafkę. Po czym złapałem pobocza przed zakrętami Porsche i rozmazałem się na bandzie

Byłem tyle razy w pitstopie, że gdyby był wymóg użycia wszystkich mieszanek opon w wyścigu to bym go spełnił. Dwa razy
                              Gratuluję tej połowie, która dojechała - wyścigi wytrzymałościowe nie są dla mnie. Tym razem odpuściłem po 1 godzinie i 20 minutach i to jest mój wytzymałościowy rekord. W następnych wyścigach oczywiście wezmę udział chociaż wątpię abym je ukończył, ale postaram się pobić swój rekord czasowy i choć raz ukończyć któryś wyścig.
                              Z wyścigu wycofałem się parę minut po Campo. Rozpieprzyłem sobie obie przednie ośki i gdy przekraczałem oszałamiającą prędkość 26 km/h moją DFGT opętywał szatan, bo tak miotało że trudno było kontrolować pojazd na prostej nie mówiąc o zakrętach. Dlatego wcisnąłem START i pozwoliłem obtłuczonej Mazdzie dotoczyć się do pitstopu. Pozdrawiam wszystkich tych których przyprawiłem wtedy o zawał Wszelką nadzieję straciłem gdy podczas tego okrążenia Rholek wyprzedził mnie dwa razy. Wcześniej doganiałem Predo (w GT500 ) ale ten rzucał na mnie klątwy jakoweś, bo zawsze w czasie mniejszym niż 30 sekund lądowałem na bandzie albo w kuwecie.

PS Zostawiłem samochód na pauzie w pitstopie z chytrym planem wyjechania na ostatnie 15 minut, że niby dojechałem i przełączyłem na pogrom Hiszpanów (akurat zaczęła się obfitująca w bramki druga połowa) ale mnie wywaliło z serwera

PS2 sorry Rasta za wjechanie w tyłek zaraz po wyjeździe z pitstopu po okrążeniu formującym - wyskoczyła mi informacja że "ilość zjazdów 1, wymagana - 2" i się zagapiłem

Mój kanał

Komentarz

Szczwany,nie ma sprawy nic sie nie stało! Ale troche humoru to wprowadziło gdy sie cofnąłem do pitstopu haha

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X