NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Wczoraj na Monze przybyło jedynie 6 osób więc postanowiliśmy że przełożymy ten wyścig na koniec sezonu.

Komentarz

Było 6 osób, a zadeklarowało się do turnieju 18... Gratuluję tym co im się nie chciało <dobani>

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Ja akurat wczoraj musiałem iść do pracy na 20 <bezradny> szczerze mówiąc raczej już chyba nie wystartuje w tej lidze.. odechciało mi się po Le Mans jak dla mnie za długie są te wyścigi i ustawianie auta nie jest moją mocną str także jak czas pozwoli to będę z miłą chęcią śmigał, ale w GT3 Series Wybacz Krazio <piwo1>

Komentarz

Krazio,nie wszystkim sie nie chciało ja zaś miałem problem z netem :/ i potem wgl go nie miałem

Komentarz

Tomessi, nie ma problemu, przynajmniej skoro jestem sam to zmienię sobie samochód z LMP. Nie musicie się tłumaczyć, komu się nie chciało ten doskonale o tym wie.

Komentarz

• Re: Odp: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Od poniedziałku byłem w delegacji i wróciłem w czwartek wieczorem.
              Zakładałem że będę miał czas potrenować ale na miejscu okazało się inaczej.
              Winny się zawsze tłumaczy

Mój kanał

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - ZespoÅ‚y

Jako, że Tomessi zrezygnował, a Kamalika nie było jeszcze na żadnym wyścigu to postanowiliśmy z Finkiem, że będziemy w jednym zespole.

1. FK Racing - FinekPL i Krazio: Peugeot 908 HDi FAP Oreca i Keihin HSV-010
                2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance): Mazda 787B i Weider HSV-010
                3. BL RACING - [Wolne miejsce] i Rev: Raybrig HSV-010 i Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
                4. Team order - M-Michalczyk i ..ADIKF1 - Pescarolo C60 Hybride Judd `05 & YellowHat YMS Supra 05
                5. SS Power - Sasek i siniak: Xanavi Nismo GT-R `08 i Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Total `10
                6. Team Joest - Rasta4889 i Rholek - Audi R18 TDI i Motul Autech GT-R '08
                7.Shell Helix Racing -polo510 i kaktus - Bentley Speed 8 i Epson NSX `08,
                8. Grandpa Team - Hubba 2010- predo81 : Peugeot 905B Evo 1 Bis LM `92 , RAYBRIG NSX 06

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - ZespoÅ‚y

1. FK Racing - FinekPL i Krazio: Peugeot 908 HDi FAP Oreca i Keihin HSV-010
                  2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance): Mazda 787B i Weider HSV-010
                  3. BL RACING - Gintoki i Rev: Raybrig HSV-010 i Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
                  4. Team order - M-Michalczyk i ..ADIKF1 - Pescarolo C60 Hybride Judd `05 & YellowHat YMS Supra 05
                  5. SS Power - Sasek i siniak: Xanavi Nismo GT-R `08 i Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Total `10
                  6. Team Joest - Rasta4889 i Rholek - Audi R18 TDI i Motul Autech GT-R '08
                  7.Shell Helix Racing -polo510 i kaktus - Bentley Speed 8 i Epson NSX `08,
                  8. Grandpa Team - Hubba 2010- predo81 : Peugeot 905B Evo 1 Bis LM `92 , RAYBRIG NSX 06

Komentarz

Straszna lipa z frekwencją była.. Pierwszy wyścig, gdzie wszyscy jadą LMP i taki klops.
                    A co z siniakim i saskiem? Czemu nazistów nie było?

Komentarz

Panowie wybaczą, ja po prostu w tygodniu nie miałem kiedy usiąść do jeżdżenia i wiedziałem, że w piątek się nie wyrobię (ślub się zbliża, wiecie, trochę załatwiania przy tym jest).

A szkoda, bo Monza lubiÄ™.

Chociaż jeśli dobrze zrozumiałem - wyścig się nie odbył? Przełożony? Znaczy się - będzie?

Komentarz

Będzie

Komentarz

• Re: Turniej &amp;quot;LMP &amp;amp; GT500&amp;quot; - Lista zapisów

Nurburgring GP/F 2h 11.07.2014
                          Pogoda podczas startu: 30% zmienność pogody: 2 krotna Wilgotność przy starcie: 0%
                          20:30 - zbiórka
                          21:00 - start

Lista startowa:
                          1. Finek
                          2.
                          3.

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - Lista zapisów

Lista startowa:
                            1. Finek
                            2. revetion
                            3.

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - Lista zapisów

Lista startowa:
                              1. Finek
                              2. revetion
                              3. Krazio
                              4.
                              5.
                              6.

Komentarz

Artur nas czarnuchami nazywał, Tomek od nazistów wyzywa... zdecydujcie się ludzie

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X