Re: NIGHT RIDERS - propozycje turniejowe
Pamiętam że kiedyś był już wyścig le mans,ale mój pomysł znacznie różni się od tamtego wyścigu. Dlaczego? Bo uważam,że byłoby ciekawiej pojechać dwa wyścigi w dwóch klasach. Chodzi mi oto,że zrobilibyśmy dwie klasy samochodów,czyli prototypy le mans i auta klasy gt. Pierwszą wszyscy znają,ale w drugiej byłyby szybkie drogowe samochody,podciągnięte do pewnego po,np.600 oraz wizualnie,np.spoiler,kolor felg. Po tym jak byłaby już lista uczestników podzielilibyśmy ich na dwie grupy-pierwsza jedzie w jeden piątek prototypani lm,a druga autami gt. W następny piątek pierwsza grupa jechałaby samochodami gt,a druga prototypami lm. Albo zrobić duety(jak na ferrari cup) i jedna osoba jechałaby w pierwszy piątek turnieju w prototypie lm,druga w aucie gt,a za tydzień zmiana.
LE Mans Cup
1.Tor-Saharte,liczba okr.do uzgodnienia.
2.LMP-wszystkie prototypy le mans. GT-drogowe supersamochody.
3.LMP-750 Gt-600.
4.LMP-wyść.miękkie GT-wyść.twarde.
5.ABS(1),reszta off (ew.trakcja w autach LMP do uzgodnienia).
6.Ciężkie.
7.Najbliższe dwa wolne piątki(gdy będą chętni).
8.CRC.
9.
a)LMP :wszystkie prototypy le mans
b)GT :
-Ferrari 458 italia '09
-Mclaren mp4-12c '10
-Nissan gtr '07
-Ferrari 430 scuderia '07
-Chevrolet corvette zr1 '09
-Aston martin db9 coupe '06
-Ruf ctr2 '96
-Alfa romeo 8c competizione '08
-Lamborghini gallardo lp 560-4 '08
PO wdłg mnie jest troche za duże bo nie któte z tych aut mogą nie dociągnąć nawet do 580,więc to trzeba sprawdzić i zmnienić liste aut GT albo PO,jeżeli będzie taka konieczność.
Pamiętam że kiedyś był już wyścig le mans,ale mój pomysł znacznie różni się od tamtego wyścigu. Dlaczego? Bo uważam,że byłoby ciekawiej pojechać dwa wyścigi w dwóch klasach. Chodzi mi oto,że zrobilibyśmy dwie klasy samochodów,czyli prototypy le mans i auta klasy gt. Pierwszą wszyscy znają,ale w drugiej byłyby szybkie drogowe samochody,podciągnięte do pewnego po,np.600 oraz wizualnie,np.spoiler,kolor felg. Po tym jak byłaby już lista uczestników podzielilibyśmy ich na dwie grupy-pierwsza jedzie w jeden piątek prototypani lm,a druga autami gt. W następny piątek pierwsza grupa jechałaby samochodami gt,a druga prototypami lm. Albo zrobić duety(jak na ferrari cup) i jedna osoba jechałaby w pierwszy piątek turnieju w prototypie lm,druga w aucie gt,a za tydzień zmiana.
LE Mans Cup
1.Tor-Saharte,liczba okr.do uzgodnienia.
2.LMP-wszystkie prototypy le mans. GT-drogowe supersamochody.
3.LMP-750 Gt-600.
4.LMP-wyść.miękkie GT-wyść.twarde.
5.ABS(1),reszta off (ew.trakcja w autach LMP do uzgodnienia).
6.Ciężkie.
7.Najbliższe dwa wolne piątki(gdy będą chętni).
8.CRC.
9.
a)LMP :wszystkie prototypy le mans
b)GT :
-Ferrari 458 italia '09
-Mclaren mp4-12c '10
-Nissan gtr '07
-Ferrari 430 scuderia '07
-Chevrolet corvette zr1 '09
-Aston martin db9 coupe '06
-Ruf ctr2 '96
-Alfa romeo 8c competizione '08
-Lamborghini gallardo lp 560-4 '08
PO wdłg mnie jest troche za duże bo nie któte z tych aut mogą nie dociągnąć nawet do 580,więc to trzeba sprawdzić i zmnienić liste aut GT albo PO,jeżeli będzie taka konieczność.
Komentarz