NIGHT RIDERS: Propozycje turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - propozycje turniejowe

Zamieszczone przez Krazio
    Nie wpajaj nam swoich metod Jedziemy jak chcemy :mrgreen:
    Nie podskakuj, bo zaraz wezmę za ucho i zaprowadzę do konta
    Co to ma znaczyć Już wypowiadać mi się nie wolno w NR

// ...do kąta
    thooorn

On miał na myśli takie bankowe... ;P
    /siniak

Komentarz

Co to propozycji kolegi wieczorka jest to bardzo fajny pomysł i rzecz jasna bym uczestniczył w tym turnieju lecz na 16.11 już był przesuwany mój wyścig LMP & GT500 więc jeśli nie macie nic przeciwko to chciałbym aby turniej samochodów klubowiczów został przesunięty o tydzień dalej

Komentarz

LMP & GT500 był pierwszy więc klubowymi w następnym wolnym terminie

Komentarz

no ok, skoro było wczesniej ustalane to przenosimy nurburgring NR masters na pierwszy wolny piątek czyli 30/11.

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
          http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Może zróbcie wyścig na bazie tego wideo? Taksuba oraz te same auta (np limit max 2 tego samego modelu)
            [youtube:288ea6tv]http://www.youtube.com/watch?v=zg6VM8EWH20[/youtube:288ea6tv]
            Taki GT Life by z tego wyszedł. Dalibyśmy relacje na portal.

Komentarz

Oczywiście pisze się na to jakby co

Komentarz

Panowie dojrzałem do zaproponowania wam nowego dnia turniejowego. Tak, nie turnieju, tylko nowego dodatkowego dnia z zupełnie nowym turniejem (może dla niektórych nie będzie to nowość, albowiem pomysł jest zapożyczony z zaprzyjaźnionego forum - jednak przy pełnej akceptacji, ba - namowie ojca dyrektora założyciela miłościwie panującego )
                Ale do rzeczy

Nazwa robocza: Drunken Saturdays
                (ew. Piwne Soboty lub coś jeszcze innego w ten deseń) :mrgreen:

Dzień: zgodnie z nazwą - każda sobota wieczorem

Uszkodzenia pojazdu: lekkie lub brak (to jeszcze do ustalenia)
                Zasady CRC nie obowiązują
                Head sety włączone

I najważniejsze Warunek konieczny dopuszczenia do startu: wypicie co najmniej jednego całego piwka przed (0,5l) marki i mocy dowolnej. W trakcie wyścigu naturalnie można sączyć (lub żłopać - wedle upodobań i zwyczajów ) kolejne trunki z % :mrgreen:

Co do pozostałych informacji (tory, samochody, opony, asysty itp.) to będzie podawane przy konkretnych turniejach już w nowym wątku.

Ogólnie cel jest taki, żeby były to zupełnie luźne wyścigi, bez spinania się, gdzie można gadać przez hs-y (żartowanie wskazane ). Wyścigi raczej pojedyncze (oczywiście jak ktoś chce to serie też mogą być), samochody proponuję może bez tuningu, żeby było w miarę wyrównanie (dopuszczenie tuningu powoduje grzebanie w ustawieniach, a to już nieco przeczy luźnemu zamysłowi tych turniejów
                W sumie coś podobnego już niektórzy z nas ćwiczyli (tu ukłon w stronę panów z LMK ) więc teraz to będzie ubrane w bardziej oficjalne ramy.
                Nie wiem jeszcze jak to wyjdzie w praniu, ale jedno jest pewne - będzie dobra zabawa

Czekam na wasze opinie i myślę, że już za niedługo ruszymy z tym nowym świeżym koksem :mrgreen: Hell yeaah ku chwale ojczyzny!

Komentarz

z tego co mi wiadomo niektórzy takie "zakrapiane" sesje mają co wyścig nieważne czy to sobota piątek czy niedziela Pomysł jak najbardziej na + , zobaczymy jak wyjdzie w praniu, ale wiem na pewno: JA SIE PISZE

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu

Komentarz

ja również jestem za pod warunkiem, że do czasu rozpoczęcia wyścigu doczołgam się do domu

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu GT Advanced

Komentarz

Ze wzgledu na headsety (a raczej ich brak) frekwencja bedzie raczej ograniczona

Komentarz

Pomysł jest świetny, tym bardziej, że nie każdy wychodzi co sobotę z domu. Takie spotkania stwarzają świetną okazję do lepszego poznawania się no i nie trzeba pić do lustra

Zamieszczone przez mlokos79
                        Panowie już nie przesadzajcie z tymi headsetami. PS3 ma tą przewagę nad Xboxem, ze możecie podłączyć praktycznie każdy HS nawet takie po 15 zł

Komentarz

Jestem za i tak już pije co wyścig

Komentarz

Zamieszczone przez mlokos79
                            Przecież nie napisałem że hs-y są obowiązkowe. A tak poza tym to zarabiasz kokosy na tych wyspach, przez ten (prawie) rok jak jesteś w NR to chyba już zdążyłeś uskładać na jakąś wypasioną słuchaweczkę

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                              PS3 ma tą przewagę nad Xboxem, ze możecie podłączyć praktycznie każdy HS nawet takie po 15 zł
                              Tyle że na klocu dostajesz HS razem z konsolą, że o jakości chatu nie wspomnę Taka mała dygresja

Komentarz

fajna propozycja ...czuję że to ukłon w moją stronę hehe
                                Dla mnie będzie jednak ciężko bo w piątki i soboty wieczorem rzadko bywam w domu ostatnio.
                                http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X