NIGHT RIDERS: Propozycje turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Odp: NIGHT RIDERS: Propozycje turniejów

Zamieszczone przez Campo
    W drugim wyścigu to dopiero się działo, dobrze mi przez jakiś czas nawet szło, chwilę jechałem za samym MM .
    W drugim wyścigu prowadziłem od samego początku
    Pod koniec trzeciego okrążenia uszkodziłem samochód i w pitstopie spadłem na 3 miejsce, a ostatecznie skończyłem na 5 pozycji

Mój kanał

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS: Propozycje turniejów

Wyniki na szybko:

Poprawione.

Mój kanał

Komentarz

Dzięki Panowie za wyścigi. Jeździło się ekstrawagancko. Były to moje pierwsze wyścigi online i mam nadzieje że następnym razem pójdzie już mi lepiej. <mrgreen>

Komentarz

lauda89
          Ważne, że zacząłeś jeździć. Niestety, trafiłeś od razu w ogień, bo to auto, na tej trasie to koszmar .
          Najlepiej umawiaj się z nami na jakieś niezobowiązujące jazdy wieczorami - istotne, aby poczuć się pewniej, kiedy na trasie robi się tłum, a nie można nikogo stuknąć (co często kończy się przykrymi awariami).
          No i czasami lepiej wolniej, niż szybciej - wyścigu online nie da się "zresetować", tylko trzeba dojechać do końca, obojętnie jakie błędy się popełnia. Przykład? W pierwszym wyścigu jechałem na 4 pozycji i bym tą pozycję dowiózł do mety, bo miałem sporą przewagę nad chłopakami, gdybym tylko nie świrował i parę zakrętów przejechał wolniej. A tak na dwa okrążenia przed końcem rozwaliłem auto i dojechałem 6.

UWAGA!
          Organizatorzy wyścigów.

Czy ustawiając wyścig nie na ilość okrążen, a na czas, nie byłoby lepiej? W wypadku jazdy na okrążenia, kiedy pierwszy zawodnik minie linię mety, odliczany jest (ustawialny) czas do zakończenia wyścigu i potem ci, co linii mety nie przekroczyli, w wynikach wyścigu widnieją jako DNF (czyli nie ukończyli wyścigu).
          Zdaje mi się, że ustawiając czas wyścigu, a nie ilość okrążeń, sytuacja z pierwszym zawodnikiem jest taka sama, ale potem każdy może dojechać do linii mety i jest klasyfikowany w tym miejscu, w którym wyścig ukończył, tj. nie ma żadnych DNF, a jest np "ciuciuchance - strata -1okr", albo "p-kwiatek - strata -2okr" itp .
          Bo w naszym wypadku wyglądało to tak, jakby tylko podium dojechało do mety, a reszta nie ukończyła wyścigu.

Komentarz

@up
            Ta, strata -4 okr. od razu

Nie na wszystkich torach da się ustawić wyścigu "wytrzymałościowego", bo chciałem ustawić 30 minut na Trial Mountain.
            Wyniki opracowuję na podstawie zdjęcia ekranu

Czy moderacja może wydzielić dział dla zawodów "Ferrari F40 Challenge"?

Mój kanał

Komentarz

O f...k, myślałem, że auta zmieniamy! Ciekawym ile teraz zbierze się ludzi na F40.

PS. Ja na szczęście <figielek> mam za chwilę urlop i będę daleko od F40 <sloneczko>

Komentarz

Zmiana auta nastąpi w następnym turnieju

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
                  UWAGA!
                  Organizatorzy wyścigów.

Czy ustawiając wyścig nie na ilość okrążen, a na czas, nie byłoby lepiej? W wypadku jazdy na okrążenia, kiedy pierwszy zawodnik minie linię mety, odliczany jest (ustawialny) czas do zakończenia wyścigu i potem ci, co linii mety nie przekroczyli, w wynikach wyścigu widnieją jako DNF (czyli nie ukończyli wyścigu).
                  Zdaje mi się, że ustawiając czas wyścigu, a nie ilość okrążeń, sytuacja z pierwszym zawodnikiem jest taka sama, ale potem każdy może dojechać do linii mety i jest klasyfikowany w tym miejscu, w którym wyścig ukończył, tj. nie ma żadnych DNF, a jest np "ciuciuchance - strata -1okr", albo "p-kwiatek - strata -2okr" itp .
                  Bo w naszym wypadku wyglądało to tak, jakby tylko podium dojechało do mety, a reszta nie ukończyła wyścigu.
                  Ja wyniki z wyścigów robię na podstawie Live Timingu z ostatnich sekund powtórki, są tam nie tylko podane straty ale również Best Lapy itd.

Komentarz

• Re: Odp: NIGHT RIDERS: Propozycje turniejów

Fakt. Dopiero się uczę i nie wpadłem na to. Później poprawię.

Mój kanał

Komentarz

• Test test test

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                      Typ Grupy: Publiczna
                      Tematy: 9
                      Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                      X