Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 4

Nie wiem gdzie zapytać o to.

Chciałem się dowiedzieć czy można gdzieś dostać poradnik do GT 4 PL? A jak nie to mam kilka pytań odnośnie tej gry i nie wiem gdzie je zadać.
    Interesuje mnie jak dobrze zacząć grę a mianowicie w jakich wyścigach startować na początku. Poza tym czy są jakies pojedyncze wyścigi w których można wygrać samochód tak jak to było w GT 2?

Przepraszam za kłopot.

Re: Gran Turismo 4

Poradnika PL chyba nie ma.
    Jak zaczynać było omawiane wiele razy...
    Licencje
    Driving Missions
    Używany EVO za ok. 9tys cr.
    Costa di Amalfi (2 razy)
    Kupujesz Audi A4 i tuningujesz je.
    Wygraj turniej DTM (wygraną sprzedaj)

Możesz 4 punkt możesz robić ile Ci się podoba, kupujesz to co Ci się podoba, jeździsz tam gdzie chcesz.

Komentarz

A czy móglyś mi coś więcej napisać?
      Mam tylko 1 licencje na razie. Czy to wystarczy czy odrazu musze robić wszystkie? (Narazie chcę dojść do wprawy)
      Zacząłęm od Beginer Events. Kupiłem używkę Subaru Legacy B4 RSK '98
      Narazie mało dostaje za wyścigi bo albo 1500 albo jak gram w Professional events to po 3000. Troszkę podrasowałem samochód ale jeszcze nie w pełni.

Chciałem poza tym zapytać o te wyścigi w zielonych prostokątach. Np "Driving Park" czy inne. Po co one są, czy są opłacalne? Można tam cos wygrać?
      I gdzie mogę znaleźć ten wyścig "Costa di Amalfi"?

Komentarz

W Special Conditons po lewej stronie bodajże.

Komentarz

Chciałem zapytać jeszcze co to są te "TOURING Car" Po czym je rozpoznać i gdzie kupić? Czy każde auto może być TOURING?

Komentarz

Touring Car to samochody torowe. Np. JGTC, DTM.

Rozpoznasz je po dopisku "Touring Car", oponach Racing, i ulepszeniach które zamontowane mają już w standardzie.

Np. Seryjna Subaru Impreza to taka którą możesz kupić w salonie/komisie, a Impreza Touring Car to wyścigówka którą również możesz nabyć w salonie/wygrać...ale jak się przyjrzeć - Powinieneś zauważyć pomiędzy tymi pojazdami kilka istotnych różnic.

Komentarz

No widziałem. Przy nektórych pisze coś innego np. rally car a przy innych nic. Nie wiem czy jest jakiś skrót. coś w rodzaju yyyyyy...... RCTC Ale nie pamiętam 2 pierwszych liter. Czy to coś wspólnego z Turning car?

Mam jeszcze jedno pytanie. Widizałem gdzies wzmiankę że są 2 rodzaje wyścigów. Typ A i typ B. Zawsze jeźdzę A a B to auto samo jedzie. Co tam trzeba robić? Jak tym sterować?

Komentarz

Touring car to samochody turystyczne-zmodyfikowane wersje drogowych modeli (np. Abt Audi TT, Mobil1 Honda NSX).Niemieckie mają (nie wiem czy wszystkie ale chyba tak) dopisek "Touring Car, a japońce mają dopisek "(JGTC)" (Japan Grand Touring Car).No i jest jeszcze na pewno Alfa, ale jak to jest w jej przypadku nie pamiętam.
                Co do A i B to są tryby.A-Spec to jazda samemu.B-Spec to tryb dyrektora.W nim decydujesz o agresywności twojego "kierowcy" (tzw. "pace", od 1 do 5 stopień agresywności 1-b.mały 2-mały 3-średni 4-duży 5-b.duży, zmieniasz go strzałkami w lewo lub w prawo), momencie wyprzedzania ("overtake" uaktywniasz trójkątem) oraz momencie zjazdu do boksów ("pit in", uaktywniasz kółkiem).Mam nadzieję, że pomogłem.Pozdrawiam

Komentarz

Bardzo pomogłeś. Wielkie dzięki. A czy mógłby mi ktoś jeszcze napisać, który tournig car jest najlepszy (oczywiście, który można kupić)?

Komentarz

audi a4
                    To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Nielicząc TTetki

Komentarz

Mi najlepiej się jezdzi Alfą 155

Komentarz

Zamieszczone przez Samer
                          A czy mógłby mi ktoś jeszcze napisać, który tournig car jest najlepszy (oczywiście, który można kupić)?
                          Jeśli chodzi o Touringi...polecam Audi TT-R - Alfa Romeo 155ti też jest świetna, ale niestety ją można dopiero wygrać.

Z japońskich - Torowe wersje Supry lub NSX. :wink:

Komentarz

hehe każdy mówi coś innego. Także nie wiem które kupić. Narazie chodzi mi o szybką kasę. Zrobić wyścig gdzie jest auto do wygrania za 700000 cr. Także nie wiem które kupić auto.

Komentarz

Ja tak jak Lukas Polecam ci TT-R .

Komentarz

Pracuję...
                              X