Witam ! Czy jest mozliwosc abym mial swoje konto z gt5 na dwoch ps3?? Chodzi mi konkretnie o garaz i samochody. Studiuje w innym miescie, konsole zostawilem bratu, a z lokatorem zrzucamy sie na ps3 i fajnie by bylo pograc swoimi autami. Pozdrawiam.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Profil GT5 na dwoch ps3
Zwiń
X
-
Re: Profil GT5 na dwoch ps3
Co Wy bredzicie
Ja mam na swojej PS3 konto i u brata też. Save przeniosłem za pomocą pendrive i śmiga
Jak masz konto na PlayStation PLUS to tam tez możesz zapisywać sobie save z różnych gier i gdzie byś nie był na śwecie to na innej konsoli zakładasz swoje konto i z PS+ wgrywasz save z ostatnio zapisanym stanem gry
Komentarz
-
W poniedziałek lub dopiero we wtorek będe miał nową konsolke PS3 superslim 500GB. :mrgreen:
Na Starej slimce miałem 320GB ale uległa spaleniuNaszczęście mam zrobioną kopie zapasową zawartości dysku. Czy tą kopie zapasową będe mógł wgrać na nową konsolke
Nie będzie wypisywało że kopia nie jest z tego sprzetu
Komentarz
-
Bez problemu możesz wrzucić.Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
A Spec - 40 level
B Spec - 40 level
60 x Gold
http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż
Komentarz
-
Zamieszczone przez szenalWgrałem kopie zapasową na nowe PS3 i nie pozwolił mi wgrać gierwraz z aktualkami i DLC. Kurcze znowu ściągać gierki i DLC z PSN to masakra
przy moim wolnym internecie to tydzień mi zajmie.
GT5 - 100%
GT6 - 100%
GTS - 100%
GT7 - 100%
Komentarz
Komentarz