Od niecałego roku zafascynowałem się motywacją (czyli siła/energia wewnętrzna która służy do osiągania własnych celów) oraz psychologią sukcesu. Uważam że to jest tematyka która każdy się powinienem zainteresować by realizować się w kierunku swojego przeznaczenia. Materiałów jest naprawdę bardzo dużo ale rozpocznę od krótkiego filmiku.
No i wstęp do ciekawego filmu który na pewno Was zainteresuje:
Momentami jest on kontrowersyjny tak jak gość w poniższym filmiku mówi:
Drugim celem filmu "Sekret" jest wzbudzenie zainteresowania publiczności i rzucić zainteresowanie na autora książki które bardziej realistycznie opisują prawo przyciągania. Są one naprawdę świetne i polecam je każdemu - "Siła", "Bohater", oraz "Magic".
Autorka Sekretu została zainspirowana przez Wallace D. Wattles "Sztuka Wzbogacania się"
Kolejną literaturą jest Myśl i Bogać się napisana przez Napoleon Hill:
To by było tyle na obecną chwilę. Jestem ciekaw co wy o tym myślicie, czy stosujecie te praktyki w swoim życiu prywatnym/zawodowym.
No i oczywiście podzielcie się z fajnymi filmikami.
No i wstęp do ciekawego filmu który na pewno Was zainteresuje:
Momentami jest on kontrowersyjny tak jak gość w poniższym filmiku mówi:
Drugim celem filmu "Sekret" jest wzbudzenie zainteresowania publiczności i rzucić zainteresowanie na autora książki które bardziej realistycznie opisują prawo przyciągania. Są one naprawdę świetne i polecam je każdemu - "Siła", "Bohater", oraz "Magic".
Autorka Sekretu została zainspirowana przez Wallace D. Wattles "Sztuka Wzbogacania się"
Kolejną literaturą jest Myśl i Bogać się napisana przez Napoleon Hill:
To by było tyle na obecną chwilę. Jestem ciekaw co wy o tym myślicie, czy stosujecie te praktyki w swoim życiu prywatnym/zawodowym.
No i oczywiście podzielcie się z fajnymi filmikami.