Re: Zdrowie
Wiesz, coś za coś :wink: .
Zgodzę się z tym. Producenci tych napojów zapewniają, że po wypiciu takiego czegoś, zmęczenie (spowodowane wysiłkiem fizycznym
) nie objawia się tak szybko, a pocenie też nie jest tak intensywne. I własnej skórze się przekonałem, że to prawda. I Powerade i 4MOVE są godne polecenia, ale dobrze by było, aby takie coś piły osoby, które intensywnie uprawiają sport i są narażone na niedobór pewnych składników w organiźmie. No i też się tak zastanawiam, jaka jest druga strona medalu, czyli czy są jakieś skutki uboczne.
O tak, masz 100, a nawet więcej % racji. Osobiście również jako dodatek do herbaty stosuję miód, zamiast cukru, gdyż jest po prostu zdrowszy (w sąsiedniej wiosce jest pszczelarz, więc o miód nie ma problemu :mrgreen
. Za miodem przemawiają głownie dwie rzeczy:
1.Jak już wspomiałem, to kopalnia zdrowia
2.To doskonała alternatywa dla słodyczy itp. Miód nie tuczy, tak jak słodkości, ba, nawet można na nim pozytywnie skorzystać
.
Poza tym, Dread, skoro masz dziaka pszczelarza, to tylko zazdrościć :wink: .
A to skurczysyny (przepraszam za okreslenie). Nie piję coli (regularnie) i cieszę się z tego. Po za tym mamy tutaj doskonałe porównanie cena/jakość. cichy45 możesz być dumny, że preferujesz wodę, bo to najlepszy płyn, jaki człowiek może pić na codzień.
I ja również wyrażam swój szacunek. Mało znam osób, które dbają o siebie z głową.
A dlaczego nie? Może też zaskoczysz nas jakimś extra newsem :wink: .
Zamieszczone przez Piotr
Zamieszczone przez Piotr

Zamieszczone przez Dreadlock89

1.Jak już wspomiałem, to kopalnia zdrowia
2.To doskonała alternatywa dla słodyczy itp. Miód nie tuczy, tak jak słodkości, ba, nawet można na nim pozytywnie skorzystać

Poza tym, Dread, skoro masz dziaka pszczelarza, to tylko zazdrościć :wink: .
Zamieszczone przez cichy45
Zamieszczone przez korycki90
Zamieszczone przez korycki90
Komentarz